- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
yok kuzum sakın dönüp bakma bu kadar hastalık derecesinde kıskançlık olmaz olmamalıYok biz zaten şuann ayrıyız da ben onu tamamen bitirmeye çalışıyorumm şimdiden bile biraz rahata erdim ama çıkar tekrar gelir aklımı karıştırır diye korkuyorum
Haaa iyi amann ayrilmissin sakin barisayim deme bu ruh hastasiylaKuma falan konusu değil şu an benle ayrı ve esra diye bi kızla çıkıyo dedim
Anacim onun eti kemigi bile biseye yaramaz yawHahahaha etide kemiğide sizin olsun
yok kuzum sakın dönüp bakma bu kadar hastalık derecesinde kıskançlık olmaz olmamalı
Haaa iyi amann ayrilmissin sakin barisayim deme bu ruh hastasiylakurtulduguna sukret guzelim ya okurken kriz gecirdim resmen bee!aklini basina topla hayatina bak egitimini tamamla once,gonul isleri ikinci planda birak bi sure senin kafani dinlemeye ihtiyacin var bundan sonrada secimlerinde daha dikkatli lutfen..
Haaa iyi amann ayrilmissin sakin barisayim deme bu ruh hastasiylakurtulduguna sukret guzelim ya okurken kriz gecirdim resmen bee!aklini basina topla hayatina bak egitimini tamamla once,gonul isleri ikinci planda birak bi sure senin kafani dinlemeye ihtiyacin var bundan sonrada secimlerinde daha dikkatli lutfen..
Anacim onun eti kemigi bile biseye yaramaz yawbeyin fukarasi
evlenince bugun yaptiklarinin ustune bide tuy diker canim..sakin inanma degisip seni sIkmayacagim dedigine..
sen daha kuçuksun annen baban ne dıyo ozellıkle okul konusunda?
Aslında bi kaç kerede şiddete başvurmuştu sonradan gelip sarılıp özür falan dilemişti bana hep söylüyo evlenince hata falan yaparsan seni öldürürüm diye
Aslında bi kaç kerede şiddete başvurmuştu sonradan gelip sarılıp özür falan dilemişti bana hep söylüyo evlenince hata falan yaparsan seni öldürürüm diye
Tam benm kocamı anlatmışsın. İlk başlarda çalışmamak sorun olmuyo ama sonra sıkılıyorsun pişman oluyorsun evlendigine ama geri dönüşü yok biran önce kurtulmana bak ondan. hayatını zehir etme. evlenince değişmez hiç bişey. Bi kaç gün acı çek ama ömrünü kurtar. sevgiliyken dedigin herşeyi birebir yaşadım ben. Bende salaklık yapıp inandım düzelecek diye ama huylu huyundan vazgeçmedi. geri dönüşü varken dön.arkana bile bakma.!!
Amann dikkat et.
Mantığını kullan.
Benimde sevgilim çok sıkardı.
Dışarı çıkma.
Bi ev aradaki arkadaşına gitme o gelsin.
Çarşıya inme.
Markete gitme.
Acik giyinme.
Sunu yapma bunu yapma.
Küfürler..
...
En sonunda ayrıldım.
Sevdiğim halde ayrıldım.
Ben ilerde mutsuz olmak istemiyorum..
Şuanda mutsuzum ama biri neden mutsuzsun dediğinde
Ayrılik acısı diyebilirim.
Ama beraberken
Sevgilimle anlasamiyoruz demek daha kötü..
En azından ayriyken mutsuzluğumun nedeni var. Ben barısmıcam. Sevdiğim halde bu cefayı çekicez. Zamanında benim yalvar yakar olduğum ilişkide bas roller değişti..
Zorluklarla baristim..
Üzerinden 2 yıl geçti daha kendimizi yeni yeni toplamaya başladık..
Benim güven problemin yeni düzelmeye başladı.
Onun anlayisi falan.
Ama çok zorluk çektik..
Kaç kere barismasaydik dedim.
Ama seninkisi bunun baya üst levelleri ve daha zor..
Bence aklını kullan.
Yakma kendini..
Kendini yakicaksin tamam ama ilerde çocuğun olursa bundan onları da yakarsın..
ALLAH yardımcın olsun canım.
Teşekkür ederim yaşamış örneklerimi gördükçe daha bi akıllanıyorumm inşallah geri dönüşten dönüp kurtulcam :/
Sizinkide zormuş benimki gibi sizinde Allah yardımcınız olsun yazınız için çok teşekkür ederim
Dışardan yani açıktan oku ve okulunu bitir ve lütfen üniversite sınavına gir. Daha çok küçüksün henüz geç kalmış sayılmazsın. Ve lütfen hayatını daha fazla mahvetmeden ayrıl şu hasta ruhlu manyaktanBunu 10. Yazışım galiba annem babam ablalarım üniversite mezunu kardeşim lise öğrencisi herkes okumuş ailemde bitek ben böyle oldum oda gözüm kör oldu onun için değer dedim aptal gibi ama pişmanım! Ailemin hepsi bende tek tek konuştu bırakma diye kabul etmediler bende baktım kabullenmiyolar okula gidiyorum deyip gitmedim devamsızlıktan kaldım buna kızabilirsiniz ama pişmanımm... Ailem çook çokk kızdııı
Şuan bizim çözüldü gibi ama sorsanız kafamda hala soru işaretleri var.
İleriye yönelik..
Bence siz dik durusunuzu bozmayın.
Bana ozelden yazabilirsin ona yazma bana yaz
Dışardan yani açıktan oku ve okulunu bitir ve lütfen üniversite sınavına gir. Daha çok küçüksün henüz geç kalmış sayılmazsın. Ve lütfen hayatını daha fazla mahvetmeden ayrıl şu hasta ruhlu manyaktan
İşte bu benim sorumun en büyük cevabı oldu. Çok teşekkür ederim bunu yazdığınız için bende zaten bunaltmıcana inanmıyodum birisinden daha duyunca iyi oldu Allah sizede kolaylık versinn
Sagolun malesef katlaniyorum ama öyle her dediginede gitmemeye calisiyorum .. keske sizde zamaninda fazla kiskanclik belirtileri gösteripte bunaltsaymissiniz
evlenmeyeceksiniz ki ... üzgünüm ama hayatın gerçeği...Benim 2,5 yıllık bi ilişkim var sevgilim aşırı kıskanç balkona çıkma dar giyme diyo okurken okulun mu ben mi dedi bende onu sevdiğim için onu seçtim ama şimdi pişmanım çalıştırmıyoda evde oturuyorum evlenince yanımda olcağın için seni bu kadar sıkmam biraz dayan şimdilik evlenene kadar diyo sizce doğrumu söylüyo yoksa evlenince daha mı çok sıkar? Evlenincede çalışmıcaksın ben bakarım diyo hiç arkadaşım yok herkesle küstürdü daha 19 yaşındayım benim yaşamak istediğim hayat bu değil ama ayrılınca mutsuz oluyorum onu düşünüyorum özlüyorum başkasıyla çıkcak diye endişeleniyorum onu kaybetcem diye çok zor durumdayım kasımda da askere gidiyo çok sinirli hemen herşeye sinirlenebilir kavga çıkarır direk ayrılır bide haftada 1kez ayrılırız sonra geri barışırız güvende yok birbirimize sinirlenince hemen kğfreder iğrenç küfürler! Ne benim ailem onu ne de benim ailem onu istiyo ne yapmalıyım yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?