KISKANÇLIK !!

Benim esimde aynen öyle dedi yok sonra seni bunaltmam bilmem ne ama daha asiri kiskanc oldu evlenince ..

Ne yaptin sen.
Okul mu ben mi ne demek.
Okulunu nasil birakirsin sen.
Bu kiskanclik simdi hosuna gidebilir, sen bi evlen ayni eve gir onndan sonra gorurum seni.

Sen yok yere hem kariyer sahibi olmayi hem de bi adamin vasfi altinda ezilmeye mahkumsun.

Bu arada bu kadar kiskanclik cok sevdiginden degil, hükmetmek istemedinden.

Simdi bu yazdiklarima kizacaksin ama evlen ve 3 ayı gecir. Sonra buraya gel yaz. Anlican ama gec olacak.

evlenince noluyomus da duzeliyomus

Aslında bi kaç kerede şiddete başvurmuştu sonradan gelip sarılıp özür falan dilemişti bana hep söylüyo evlenince hata falan yaparsan seni öldürürüm diye
Ve sen bunu diyen bi adami sevip evlenicen. Pessss artik. Seni de 3. Sayfa haberlerinde gormezsek iyi yani.

Daha beter olacak, haberi yok. Taslara vuracak kafayi haberi yok.
en dikkat etmesi gereken zamanda kendini ayan beyan belli eden biri, evlenince iyice azitir.. ama affetmeye hazir kizlarimiz bunu anlamiyorlar.. yok dugun stresi, yok askerlik depresyonu; kiliflar hep hazir.. ulan adam sorunlu iste, bari bahane bulmayin..

Aynen haklısınızz :s

Birinden kurtulup birini bulmuşsun desene bende aslında benim peşimden koşsun köpek gibi anlasın neyin ne olduğunu ama ben dönmeyim bama yaşattıklarının aynısını ona yaşıtıyım istiyorum ama olmuyo hemen dönüyodum

Doğru söylüyosunuz bunların hepsini biliyorum düşünüyorum böyle olcak kesin diye inşallah en yakın zamanda kurtulcam :)

Bahane bulmuyorum ki sorunlunun önde gideni unutmaya çalışıyorummmmmmm

Benim esimde aynen öyle dedi yok sonra seni bunaltmam bilmem ne ama daha asiri kiskanc oldu evlenince ..

İşte bu benim sorumun en büyük cevabı oldu. Çok teşekkür ederim bunu yazdığınız için bende zaten bunaltmıcana inanmıyodum birisinden daha duyunca iyi oldu Allah sizede kolaylık versinn

Bu kadar kıskançlık benim hoşuma gitmiyo bıktım artık, dediklerinizede kızmıyorum hepsinde haklısınız öyle zaten benn evin tek çocuğuyum falan derdi şımarık biraz her dediği olmuş banada öyle yaptırdı

senin yazdıklarını okuyunca kuzenimmi bu dedim bir an aynı sıkıntıları yaşadı kıza cehennem gibi günler geçirtti askere gittiğinde yine durmadı daha beter sıktı şimdi bıraktı kuzenim rahata erdi evlenince daha beter olur iyi düşün derim

Yok biz zaten şuann ayrıyız da ben onu tamamen bitirmeye çalışıyorumm şimdiden bile biraz rahata erdim ama çıkar tekrar gelir aklımı karıştırır diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…