Kıskançlık

imdelilah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
424
124
53
Buraya bir konu yazıyorum. Yok sen şöylesin, yok sen böylesin. Ya resmen buraya yargısız infaz için girenler var. Tanımadan atıp tutanlar... Hakaret edenler... Görmediği insanı çekemeyenler... Ne diyeyim :) Herkesin gönlüne göre...

neyin kıskançlığı olduğunu düşünüyosunuz kii?? (Konunuz taşınacaktır sanırım)

sizin hakkınızda kimse bir şey bilmiyor kim niye kıskansın ki _?

neyin kıskançlığı olduğunu düşünüyosunuz kii?? (Konunuz taşınacaktır sanırım)

Bilemiyorum. Artık içlerinde neleri barındırıyorlarsa, tanımadıkları insanlara hakaret edebiliyorlar. Adına kıskançlık dedim ama başka bir teşhis koyarsanız da olur. Bence bu da dert niye taşınsın ki?

onceki konusunda yapılan bir yorumla alakalı sanırım ama burda cesit cesit insan var yapacak birsey yok maalesef

Sevgili günlük.
Al eline bi kitap kalem günlük tut sevgili üye.
Kimse kıskanmaz yargılamaz sorgulamaZ

İnsanlar görmediği tanımadığı birini nasıl kıskansın ki? Bence burada yapılan eleştirel yorumlar konuyu açan kişinin ''çok mantıksız'' davranmasına ve düşünmesine yönelik yapılan yorumlar. Yanlış anlaşılmak hiç istemem ama, gerçekten çok garip kararlar alıp saçma sapan davranıp kendini komik durumlara düşürüp bunun da doğru olduğunu düşünen insanlar oluyor.Gerçekten oluyor. Çoğunlukta bunu yadırgıyor haliyle. Bende saçmaladığını kesinlikle kabullenmeyip sevgilisini videodan kıskanmanın, şaka yaptığını dahi anlamayanların, kafasına çok alakasız şeyleri kurarak takanların vs. yaptıkları şeyleri doğruymuşş gibi savunmasına tahammül edemiyorum.Ben de ister istemez eleştiriyorum, saçmaladığımı fark etmediğim zamanlardada bunu görmemi sağlayan üyeleride çok seviyorum. Ayrıca alın sizede bir eleştiri mesela şuan, birbirini hiç tanımayan insanlar nasıl birbirini kıskanabilir? Bunun mantığı yok bikere.Sürekli kıskanıldığını filan sanan insnalarda bence çok itici ve komik. Teşekkürler.

Bence burada siz de eleştirmek için var gibisiniz. Yerli yersiz. Cünkü mantıksız bir konu açtığımı sanmıyorum. Hakaretin mantıklı yanı olamaz. Tanımadan hakaret oluyorsa kıskançlık da olur. Umarım yukarıdaki hakaret kelimesini görürsünüz. Kıskanılmayı sanmak ya da ne derseniz iste, o bana göre değil. Üzerinize alınmanıza gerek yok üstteki mesajı. Demek istediğimi anlamayan insanlarla konuşmuşum. Konuyu kilitlesinler herkes rahat etsin.

teşhis koymak kimin haddine ki.Hakaret edenler zaten yöneticiler tarafından cezalandırılıyorlar.Eleştiriye açık olmayan kimse konu açmasın,yorum yazmasın bence.

Ayrıca bunu sadece kendim için demiyorum. Genel olarak yazıyorum. Bana da hakaret edildi. Başkalarında da çok okudum o hakaretleri. Ne yazık ki insanlar birbirine bu kadar kolay hakaret edebiliyor. Tabi klavye önlerinde yaz babam yaz. Ya karşıdaki insanın düşünceleri çok mu önemsiz de hakaret ediyorsun? Kıskançlıkla bağdaştırdım. O insanlara başka lafı yakıştırmadım. Başka bir laf mı söyleseydim yani?

Ya kendinizi niye bu kadar ciddiye alıyorsunuz ki anlamadim hepimiz forumdan ciktigimiz an her üye bi hic

Bir konu açtım üzerine alınmak isteyen alınabilir. Çünkü ç
Sevgili günlük.
Al eline bi kitap kalem günlük tut sevgili üye.
Kimse kıskanmaz yargılamaz sorgulamaZ

Kimse tanımadığı birine ya da tanıdığı birine yani ne olursa olsun hakaret de edemez.

Hakaret eleştiri mi? Hakaret suç.
ben hakaret edenler zaten cezalandırılıyor dedim.İkisi aynı demedim ki.Hakaretle eleştiriyi birbirine karıştırmayacak yaşta herkes.Genel konuşuyorum ben.Bazı insanlar eleştiriyi kaldıramayıp hakaret edilmiş gibi tepki veriyor.(Genel konuşuyorum)

Kıskançlık değilde söyle düşün sen buraya kim bilir ne hallerde sıkıntını yazıyorsun insanlarda kıcını kaşıya kaşıya yorum yapıyor. Bende dahil çok rahat yargiliyoruz. Karsimizdakine bir damga yapıştırıyoruz ve Allah ne verdiyse agiz burun daliyoruz.Neden ? Çünkü yorum yaptığımız kişiyle empati kurmuyoruz. O kişi bizim ''hiç bir şeyimiz'' olduğu için kırmaktan çekinmiyoruz. Yapacak bir şey yok. ''Beni kiskaniyorlar'' gibi bir cümleyi kuracak kadar ozguvenli olduğun içinde tebrik ediyorum seni. Gel gelelimki oyle bi dünya yok.

Neden insanlar hakaret etmeyi bu kadar karakter meselesi haline getirmiş bunu sorguluyorum?
Hakaret edenler zaten banlaniyor ve hakaret karaktersizliktir bana gore. Ama buraya konu acarken her turlu sert elestiri gorusleri goz önüne alarak acmalisiniz ve bunu sorgulamak icin ayrı bir konu acmakta komik olmus bana gore

Beni kıskanıyorlar değil de yaptıkları sadece kıskançlık olabilir diye düşündüm. Başka kalıba sığdırmak istemedim.

bunun icin actıgın konuda bile seni gerecek yorumlar geliyor bence takılma ya sana biri hakaretvari yorum yapınca kible gormezden gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…