neyin kıskançlığı olduğunu düşünüyosunuz kii?? (Konunuz taşınacaktır sanırım)
sizin hakkınızda kimse bir şey bilmiyor kim niye kıskansın ki _?
İnsanlar görmediği tanımadığı birini nasıl kıskansın ki? Bence burada yapılan eleştirel yorumlar konuyu açan kişinin ''çok mantıksız'' davranmasına ve düşünmesine yönelik yapılan yorumlar. Yanlış anlaşılmak hiç istemem ama, gerçekten çok garip kararlar alıp saçma sapan davranıp kendini komik durumlara düşürüp bunun da doğru olduğunu düşünen insanlar oluyor.Gerçekten oluyor. Çoğunlukta bunu yadırgıyor haliyle. Bende saçmaladığını kesinlikle kabullenmeyip sevgilisini videodan kıskanmanın, şaka yaptığını dahi anlamayanların, kafasına çok alakasız şeyleri kurarak takanların vs. yaptıkları şeyleri doğruymuşş gibi savunmasına tahammül edemiyorum.Ben de ister istemez eleştiriyorum, saçmaladığımı fark etmediğim zamanlardada bunu görmemi sağlayan üyeleride çok seviyorum. Ayrıca alın sizede bir eleştiri mesela şuan, birbirini hiç tanımayan insanlar nasıl birbirini kıskanabilir? Bunun mantığı yok bikere.Sürekli kıskanıldığını filan sanan insnalarda bence çok itici ve komik. Teşekkürler.
teşhis koymak kimin haddine ki.Hakaret edenler zaten yöneticiler tarafından cezalandırılıyorlar.Eleştiriye açık olmayan kimse konu açmasın,yorum yazmasın bence.Bilemiyorum. Artık içlerinde neleri barındırıyorlarsa, tanımadıkları insanlara hakaret edebiliyorlar. Adına kıskançlık dedim ama başka bir teşhis koyarsanız da olur. Bence bu da dert niye taşınsın ki?
teşhis koymak kimin haddine ki.Hakaret edenler zaten yöneticiler tarafından cezalandırılıyorlar.Eleştiriye açık olmayan kimse konu açmasın,yorum yazmasın bence.
Sevgili günlük.
Al eline bi kitap kalem günlük tut sevgili üye.
Kimse kıskanmaz yargılamaz sorgulamaZ
ben hakaret edenler zaten cezalandırılıyor dedim.İkisi aynı demedim ki.Hakaretle eleştiriyi birbirine karıştırmayacak yaşta herkes.Genel konuşuyorum ben.Bazı insanlar eleştiriyi kaldıramayıp hakaret edilmiş gibi tepki veriyor.(Genel konuşuyorum)Hakaret eleştiri mi? Hakaret suç.
Ya kendinizi niye bu kadar ciddiye alıyorsunuz ki anlamadim hepimiz forumdan ciktigimiz an her üye bi hic
Hakaret edenler zaten banlaniyor ve hakaret karaktersizliktir bana gore. Ama buraya konu acarken her turlu sert elestiri gorusleri goz önüne alarak acmalisiniz ve bunu sorgulamak icin ayrı bir konu acmakta komik olmus bana goreNeden insanlar hakaret etmeyi bu kadar karakter meselesi haline getirmiş bunu sorguluyorum?
Kıskançlık değilde söyle düşün sen buraya kim bilir ne hallerde sıkıntını yazıyorsun insanlarda kıcını kaşıya kaşıya yorum yapıyor. Bende dahil çok rahat yargiliyoruz. Karsimizdakine bir damga yapıştırıyoruz ve Allah ne verdiyse agiz burun daliyoruz.Neden ? Çünkü yorum yaptığımız kişiyle empati kurmuyoruz. O kişi bizim ''hiç bir şeyimiz'' olduğu için kırmaktan çekinmiyoruz. Yapacak bir şey yok. ''Beni kiskaniyorlar'' gibi bir cümleyi kuracak kadar ozguvenli olduğun içinde tebrik ediyorum seni. Gel gelelimki oyle bi dünya yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?