- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Aramız bozuktu barıştik şimdi ama biliyorum yine aynı şeyleri yapacak..Aslında bunun kıskançlık olduğunuda düşünmüyorum kendine güven eksikliği ve kaybetme korkusu bence..yinede insanı çok yıpratıyor evlilik bile tatlı gelmemeye başladı. .Çok sıkıntılı bir durum gerçekten. Aynı durumlardan bende geçtim . 4.5 senelik bir ilişkim var . Başlarda afedersiniz nerdeyse WC için bile izin alicak duruma gelmiştim. Ama bu durum KARSİLİKLİYDİ. O ne kadar kiskancsa bende o derece kiskanctim. ESİTTİK. Dışarıya çıktigimda burnumdan gelirdi , bende onun burnundan getiriyordum. Ama yaklaşık bir senedir ki biz beraber büyüdügumuz için seneler geçtikçe daha anlayışlı olmaya basladik. Mesela su anda ben yada o bana der bak cik dışarıya evde durma , durdukça dert edersin vs vs. Sizde nasıl bilmiyorum eğer o sana bezDirip kendi elini kolunu sallaya sallaya gezip , takiliyorsa. Evet büyük sıkıntı . Evlenincede burnundan gelebilir
Ayy hiç kiskanmiyomus oda hoş değilBunlar evlenince karakter değişimine uğrar :) evlen kisknmaz :)
değişmez zannımca...[/QUOTE
Ayy gerçekten mi ?
Geçmişte yaptığım ufak tefek hataları (gerçekten ufak tefek )sürekli yüzüme vuruyor dışarı çıkacak olsam bir sürü şey sayıyor. Gece erken uyuyor ve mesajlasmiyoruz bazen ben uyumayınca kim sana mesaj atıyor da uyumuyorsun diyor..bu durumlar çok canımı sıkıyor ileride de mi böyle olacak..tavsiyeleriniz neler ?
İsim çok zordeğişmez...
Önce yanıt için teşekkürler. .başta hele ilk zamanlarda asla böyle değildi. .Ki içim rahat etmediği için herşeyi söylerdim şimdi büyütecek kizacak diye bazen yalan bile söylüyebiliyorum. .bu da beni daha çok uzuyor.ben şahsen böyle bir duruma asla tahammül etmedim geçmişte de şimdi olsa şimdi de etmem. ama siz baştan böyle kabullenmişsiniz yani değişebilirse ne ala değişmez ise de bir gün mutlaka biryerden patlak verir. bu kadar sıkan karışan erkek kendine güvenmediği için yapıyordur. kendine güveni olmayan biriyle de bir hayata başlamak ne derece doğru bilemedim.
Simdiden bunaltti bile. .orta yol bulmaya çalışınca da sen çok bilmissin diyorKıskançlık hastalık bence ..
İşiniz zor ..
Bunaltıcı bir evlilik sizi bekliyor. .
Bir daha düşün bu evlilik işini ..Simdiden bunaltti bile. .orta yol bulmaya çalışınca da sen çok bilmissin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?