kıskançlık. .

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Arkadaşlar merhaba. Siteyi epeydir takip ediyorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. 3 senelik uzun bir ilişkim var ve sozlendin, mutlu sayilirim kavga etmediğimiz müddetçe. Ancak sözlüm o kadar kıskanç ki artık bıktım. Geçmişte yaptığım ufak tefek hataları (gerçekten ufak tefek )sürekli yüzüme vuruyor dışarı çıkacak olsam bir sürü şey sayıyor. Gece erken uyuyor ve mesajlasmiyoruz bazen ben uyumayınca kim sana mesaj atıyor da uyumuyorsun diyor..bu durumlar çok canımı sıkıyor ileride de mi böyle olacak..tavsiyeleriniz neler ?

Çok sıkıntılı bir durum gerçekten. Aynı durumlardan bende geçtim . 4.5 senelik bir ilişkim var . Başlarda afedersiniz nerdeyse WC için bile izin alicak duruma gelmiştim. Ama bu durum KARSİLİKLİYDİ. O ne kadar kiskancsa bende o derece kiskanctim. ESİTTİK. Dışarıya çıktigimda burnumdan gelirdi , bende onun burnundan getiriyordum. Ama yaklaşık bir senedir ki biz beraber büyüdügumuz için seneler geçtikçe daha anlayışlı olmaya basladik. Mesela su anda ben yada o bana der bak cik dışarıya evde durma , durdukça dert edersin vs vs. Sizde nasıl bilmiyorum eğer o sana bezDirip kendi elini kolunu sallaya sallaya gezip , takiliyorsa. Evet büyük sıkıntı . Evlenincede burnundan gelebilir

Aramız bozuktu barıştik şimdi ama biliyorum yine aynı şeyleri yapacak..Aslında bunun kıskançlık olduğunuda düşünmüyorum kendine güven eksikliği ve kaybetme korkusu bence..yinede insanı çok yıpratıyor evlilik bile tatlı gelmemeye başladı. .

ben şahsen böyle bir duruma asla tahammül etmedim geçmişte de şimdi olsa şimdi de etmem. ama siz baştan böyle kabullenmişsiniz yani değişebilirse ne ala değişmez ise de bir gün mutlaka biryerden patlak verir. bu kadar sıkan karışan erkek kendine güvenmediği için yapıyordur. kendine güveni olmayan biriyle de bir hayata başlamak ne derece doğru bilemedim.

Önce yanıt için teşekkürler. .başta hele ilk zamanlarda asla böyle değildi. .Ki içim rahat etmediği için herşeyi söylerdim şimdi büyütecek kizacak diye bazen yalan bile söylüyebiliyorum. .bu da beni daha çok uzuyor.

Kıskançlık hastalık bence ..
İşiniz zor ..
Bunaltıcı bir evlilik sizi bekliyor. .

anne-babaların el bebek gül bebek büyüttükleri, hiç bir şeyde gözlerinde kalmasın diye kısıtlamadıkları kızları bir adam geliyor tüm hayatına ediyor. neden? çünkü kızımız onu çok seviyor. yapmayın etmeyin. ne kadar severseniz sevin kendinizden vazgeçmeyin

Canim benim esimde sevgililik nisanlilik donemlerinde asiri kiskancti tek basima disari cikamiyodum ama evlendik kocam gayet normal birine dondu haha Yani sıkintı yapma bunlar gecici nisanlilik sozluluk donemlerinde hep oluyo surekli seni goremedigi icin aklinin kaldigi icin ama evlendikten sonra duzeliyolar .. merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…