Kıskançlık :/

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Erkek arkadaşımın bir arkadaşı var üniversitedenmiş kadın 6 yaş büyük erkek arkadaşımdan, telefonda falan konuşuyorlar bazen. Ama kadın yavrum mavrum diye konuşuyor 1 kez yanımda konuştu o zaman duydum çok rahatsız oldum. Yavrum nedir ya? İçim ısınmadı kadına. Neyse yine aramış görüşelim diye erkek arkadaşımı ben bir şey demedim ama sinir oldum açıkçası. Erkek arkadaşım sen de gel falan dedi ama kendime yediremiyorum sanki o kızdan korumaya gidicekmiş gibi, gelmem ben dedim. Siz bir şey der miydiniz bu durumda?

Ben derdim açıkçası, hayırdır ne yavrumu, benden 6 yaş büyük adam bana yavrum dese sen ne derdin ? Derim açıkçası

Gider tanışır,sevgilime bakışını görürdüm.
Hem emin olursunuz hem de kendinize olan güveninizi gösterirsiniz.
Tepkili olduğunuzu anlarsa soğutabilirsiniz sevgilinizi.

Eşim de bana yavrum der. Eşim der.
Ben olsam açıkçası problem çıkardı.
Özgüveni yüksek bir kadınım, ancak ahlak anlayışım buna elverecek nitelikte değil.

Karşı cinse bu kadar yanlış anlamaya müsait bir kelimeyi de söylemenin mantıklı bir açıklaması yoktur sanırım?
Sınırlar vardır, korunması gerekir.

Gider tanışır,sevgilime bakışını görürdüm.
Hem emin olursunuz hem de kendinize olan güveninizi gösterirsiniz.
Tepkili olduğunuzu anlarsa soğutabilirsiniz sevgilinizi.
Ya işte yediremiyorum kendime sanki o kadın sevgilimi kapacak da korumaya gidiyormuşum gibi olmaz mı?

Eşim de bana yavrum der. Eşim der.
Ben olsam açıkçası problem çıkardı.
Özgüveni yüksek bir kadınım, ancak ahlak anlayışım buna elverecek nitelikte değil.

Karşı cinse bu kadar yanlış anlamaya müsait bir kelimeyi de söylemenin mantıklı bir açıklaması yoktur sanırım?
Sınırlar vardır, korunması gerekir.
Sevgilim de bana yavrum diyor ben e öyle dedim zaten bir de benden 10 yaş büyük kadın sevgilimden 6,arkadaş olur tamam da bence de sınır olmalı yani yavrum ne ya tepkimi koydum o zaman.
Buluşma konusunda ne düşünüyorsunuz:)
Bazen ben mi çok kıskancım diye düşünüyorum da :KK70:

Sevgilim de bana yavrum diyor ben e öyle dedim zaten bir de benden 10 yaş büyük kadın sevgilimden 6,arkadaş olur tamam da bence de sınır olmalı yani yavrum ne ya tepkimi koydum o zaman.
Buluşma konusunda ne düşünüyorsunuz:)
Bazen ben mi çok kıskancım diye düşünüyorum da :KK70:
Benim de görüştüğüm erkek arkadaşlarım var. Hiçbirine yavrum demiyorum. Ben giderdim buluşmaya. Belki de kötü niyetli değildir, tarzı budur. Bir bakmakta fayda var bence.

Bıse mı demek !!! Tas ustunde tas omuz ustunde bas bırakmazdım :D saka saka bana srmadan tamam dıyemezdı ve sende gel de dıyemezdı deseydı ben gelmıyrum sende gıtmıysun brdaha da onla grusmuysun derdım. sıkıyrsa gıtsın :sinirli:

Ya erkekler saf oluyorlar duz mantık ya onlarınkısı kabul dahı etmyrlar yok o benım kardesım gıbı ye baglıyorlar hemen...
ama kadınlar kadının nıyetınu anlar bı bakıstan ses tnundan ... ıcıne sınmıyrsa koy ambargnu vur masaya yumrugu arkanda ben varım ben ve oklavam :sinirli: :D

Bıse mı demek !!! Tas ustunde tas omuz ustunde bas bırakmazdım :KK70: saka saka bana srmadan tamam dıyemezdı ve sende gel de dıyemezdı deseydı ben gelmıyrum sende gıtmıysun brdaha da onla grusmuysun derdım. sıkıyrsa gıtsın :sinirli:

Ya erkekler saf oluyorlar duz mantık ya onlarınkısı kabul dahı etmyrlar yok o benım kardesım gıbı ye baglıyorlar hemen...
ama kadınlar kadının nıyetınu anlar bı bakıstan ses tnundan ... ıcıne sınmıyrsa koy ambargnu vur masaya yumrugu arkanda ben varım ben ve oklavam :sinirli: :KK70:
hahahah teşekkür ederim :D :D

Ben karşı cinslerin böyle samimi olmasını yanlış buluyorum çoğu kişi gerikafalı diyebilir ama bende böyle..
Yavrum filan hoş değil gerçekten aynı şekilde sana okuldan bir erkek yavrum dese sevgilin nasıl tpki verirdi acaba

Erkek arkadaşımın bir arkadaşı var üniversitedenmiş kadın 6 yaş büyük erkek arkadaşımdan, telefonda falan konuşuyorlar bazen. Ama kadın yavrum mavrum diye konuşuyor 1 kez yanımda konuştu o zaman duydum çok rahatsız oldum. Yavrum nedir ya? İçim ısınmadı kadına. Neyse yine aramış görüşelim diye erkek arkadaşımı ben bir şey demedim ama sinir oldum açıkçası. Erkek arkadaşım sen de gel falan dedi ama kendime yediremiyorum sanki o kızdan korumaya gidicekmiş gibi, gelmem ben dedim. Siz bir şey der miydiniz bu durumda?
O ne bicim arkadaslikmis oyle ?

Siz gidin belki sonra uğrarım deyin . Pat diye gidiverin . O zaman halinden anlarsınız rahatsız mı oluyor siz gelince yoksa gayet normal bir arkadaşlıkmı anlarsınız

Siz gidin belki sonra uğrarım deyin . Pat diye gidiverin . O zaman halinden anlarsınız rahatsız mı oluyor siz gelince yoksa gayet normal bir arkadaşlıkmı anlarsınız
Pat diye gidemem ki sonucta nerde olacaklarını bilemeyeceğim yine erkek arkadaşıma sormam gerekir kızın haberi olur yani :)

bir şey demem çok şey derim hatta dalarım dalarım yani

Back
X