Kiskançlik

Sanane123be

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
1
0
1
31
Merhaba arkdaşlar benim sevgilimin abisinin nişanlisini kiskaniyorum. Sevgilimle çok samimi kardeş gibiler fakat nasjl bjnlari birbirinden uzaklaştirabilirim?

Madem kardeş gibiler niye kıskanıyorsunuz? Niye uzaklaştırıyorsunuz? Ya hissettiğiniz normal olmayan bir yakınlıkları var konduramasanız da rahatsız oluyorsunuz ya da psikolojik destek almanız lazım.

Merhaba arkdaşlar benim sevgilimin abisinin nişanlisini kiskaniyorum. Sevgilimle çok samimi kardeş gibiler fakat nasjl bjnlari birbirinden uzaklaştirabilirim?

Uzaklaştıramazsın ki... Neden bu kadar rahatsız oldun, birşey mi gördün? Sonuçta bu büyük birşey. Abisinin nişanlısı yani ne bileyim çok uç.

Kıskançlık sizede çevrenize de zarar. Hemen tedavi olun. Hissettikleriniz normal değil hastalıklı düşünceler.

Bence haklı . Allah aşkına Bır kadın bşr erkek Nasıl kardeş gibi yakın olur olamaz ya oyle bısey saçma . Haklısın kardeş bence konuş sevgılınle

Bence haklı . Allah aşkına Bır kadın bşr erkek Nasıl kardeş gibi yakın olur olamaz ya oyle bısey saçma . Haklısın kardeş bence konuş sevgılınle

bu kadar hayalperest olmayın bence. paranoyak olursunuz siz hala hayalperest sanırsınız kendinizi.

Kıskanılacak bir durum yok ortada. Sırf kıskanç olmak için oto moka kıskançlık yapmayın.

Yahu kız demek ki birşeyler hissetmiş ki kıskanmış. Olayın içeriğini nasıl olduğunu kimse bilmiyor. Hemen konu sahibine saldırıyorsunuz. Eminim alakasız bir kız sevgilinize ve ya kocanızla "kardeş" gibi olsa yine de böyle düşünürsünüz...
Konu sahibi olayı biraz açsaydın keşke sende?!?

Back
X