• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlıkk

Ben çok rahatim ama guvenle alakali kesinlikle
sana tavsiyem bu kadar sık bogaz etmek yerine rahat birak. Diger turlu yasak olan her daim daha cazip gelir. Ben de lisedeyken senin gibiydim eski sevglmle hayati birbirimize dar ederdik kimseyle gorusmezdi ama ne oldu bliyor musun beni oyunda tanistigi bi kizla aldatti. Ben de saf saf evde oyun oynuyo saniyordum. Simdiki iliskimde cok rahatim her yere gider gece disari cikar arkadaslariyla fln takilir ama hep diyorki senden once sevgilim bile olsa mekanda kizlarla fln tanisirdim ama sen bana guvendigin icin kmseye bakmiorm bile.
Guven cok onemli emin ol bi insanin icinde varsa zaten yapar
ayrica birak gezsinki ilerde icinde kalmasn.
Erkek arkadasimin kuzeni sevgilisi yuzunden hic cikamams gezememis simdi evli cocugu var ama her gece disarida. Aldatma yok ama zamaninda yasayamadigi seyleri yasamaya calisiyor.
Uzun oldu kusura bakma detaylica anlaman icin orneklerle anlatmaya calistim. Benim tavsiyem bunu bi bicimde aşman gerektigi. Inanki yasaklar hep daha cazip

teşekkür ederim böyle yazdığın için daha mutlu oldum inanki. inşallah atlatırım bunları

canım bende aynı senin gibi tam bir kıskançlık manyağıydım :) bundan ne yapsamda vazgeçemiyordum ama karşı tarafta aynı şekilde benim ilişkimde .. biz böyle böyle birbirimizi çok yıprattık. sonra ben kıskanmıcam dedim hep aklıma başka şeyler getirdim gereksiz yere yaptığım kuruntulardan vazgeçtim başta olumlu şeyler düşündüm karşımdakine güvenmem gerektiğini kendime tekrarladım durdum.. şimdi hiç takmıyorum bıraktım amaannn diyorum sende böyle yapmaya çalış yoksa gerçekten aranızda bir süre sonra büyük bir uçurum oluşur ..

ben nişanlımı sakınırım kıskanırım ama ona asla hesap sormam tartışmam bu konularda o kişiyle temiz güzel bi ilişkiye başladım ve elalemin karsı kızı için kendi temiz sevgimi niye kirleteyim,hem karşındaki insanı yaftalamak bence bu sapık muamelesi yapmak gibi birşey.. yapma canım bence hoş değil..

ben nişanlımı sakınırım kıskanırım ama ona asla hesap sormam tartışmam bu konularda o kişiyle temiz güzel bi ilişkiye başladım ve elalemin karsı kızı için kendi temiz sevgimi niye kirleteyim,hem karşındaki insanı yaftalamak bence bu sapık muamelesi yapmak gibi birşey.. yapma canım bence hoş değil..

hesap sorma yada dışarı çıkmasına karşı çıkmam assla sadece kıskanıyorum manyak gibi bazen kara çarşaf giydiresim geliyor o derece :D kuzguna yavrusu kuğu görünürmüş benimkide o hesap galiba :D

napyonuz pekii :)
ya kendimi yiyorum yada onu :KK53:
bende henüz atlatmış değilim ama bikaç ay öncesine göre daha beterdim şimdi asker rahatım sanki :)
bence fazla üstüne düşmemek lazım hem ilişki yıpranıyor hemde sen .
olgun düşünmek lazım bizler sosyal paylaşım sitelerinden kimleri takip ediyor kimleri beğeniyor diye araştırırsak daha çok üzülürüz.

kendinizi tamamen sevgilinize adayip, hayatinizin merkezine onu oturtmak yerine, kendinize başka meşgaleler bulup farkli seylere yogunlasirsaniz daha iyi olur. bu bir ozguven ve adanmislik problemi bence.

çok abartmışsın yahu bu ne böyle ,

şimdi olmasa bile adam yakında isyan bayrağını çeker:KK31:

söz nişan yapma ihtimaliniz var mı?resmi birşeyler olunca belki biraz yatışırsın..çocuğun sabrıda bir yere kadar..

ya kendimi yiyorum yada onu :KK53:
bende henüz atlatmış değilim ama bikaç ay öncesine göre daha beterdim şimdi asker rahatım sanki :)
bence fazla üstüne düşmemek lazım hem ilişki yıpranıyor hemde sen .
olgun düşünmek lazım bizler sosyal paylaşım sitelerinden kimleri takip ediyor kimleri beğeniyor diye araştırırsak daha çok üzülürüz.

şubatta askerr :)

Psikolojik destek al, bu şekilde cidden ilişkini yıpratırsın.Hayatı kendine de ona da zehir ediyorsun şu an, destek al rahatla...

Bana durum pek anormal gelmedi. Bizim gibi manyaklardan çok var galiba. :D Ablayı bırak annesinin arkadaşıyla bile aynı ortamda bulunamaaaz. Tabii o da benim gibi olduğu için sıkıntı olmuyor. Ben de insanları sevmem o da sevmez, beraber beraber takılıyoruz. :D

Evet yıpranırsınız.özgüven probleminiz olabilir bi psikologa danışın ilerleyen zamanlarda daha çok problem olmaması için

Back
X