Kıskançlıkta haksız mıyım?

Eşimin dul bir kuzeni var..eşimden 1-2 yaş küçük.cok da güzel kiz.uzun boylu alimli birsey.esime daha önce aşıkmış.yani ben öyle duydum.hatta aile büyükleri evlendirmeyi akillarindan geçirmişler.fakat eşim karşı çıkmış.pek sık gorusmeyiz.uzak sehirlerdeyiz.dugunden düğüne,bayramdan bayrama.gorusmelerimizde de eşim soğuk davranır.ben tam tersine sıcak davranırım ki ona karşı negatif birşeyler düşündüğümü hissetmesin.fakat benim bu samimiyetimin suistimal edildiğini düşünüyorum.gecenlerde bir düğünümüz oldu.tum sülale toplandi tabi.kuzen de geldi.esime karşı çok ilgili..2 metrelik yerden telefonunu eşime getirip "abi beni çeker misin?"diyor.halbu ki cektirecek bir sürü kişi var."sigaram kalmamış sigara verebilir misin abi?hadi gel beraber içelim"diyerek sürekli konuşmaya çalışıyor.esime whatsapp dan mesaj atıp çocukları soruyor.bana sormuyor. en son yaptığı beni şok etti zaten.yeni ev aldık.ev hediyenizi getirdim diyerek eve geldi.esim hoşgeldin dedi.2dk konuştu.ben diğer odaya playstation oynamaya geceyim siz konuşun dedi.konusurken,esim tuvalete girdi.(tuvalete gitmek için bizim oturdugumuz odanın önünden geciyor)ben de o ara kahve yapayım dedim..kahveni nasıl içersin diye 2 dk sonra odaya girdim.uzerinde ki eteği hafif kaldırmış,bacaklari 2 yana açık,iç çamaşırı falan her yeri gözüküyor.elinde telefon o şekilde oturuyor.oturuşunu düzeltsene kız.heeey dedim.omuz salladı bana.ben de kapıyı kapattım hemen.yani şimdi nedir bu?eşime bu kizin amacı farkli diyorum.cocugunu düşürdü,eşinden boşandı.psikolojisi bozuk olabilir diyor.takma onu boşver diyor.ama psikolojisi bozuk birine hiç benzemiyor...gereksiz bir kıskançlık mi sizce bu?çok tehlikeli görüyorum bu kuzeni.
Umarim abartıyorsunuzdur çünkü öyle oturma şekli olmaz. Olsa da siz uyarınca hemen düzeltirdi, omuz silkmezdi.

Zaten siz neden samimi olup eve davet ettiniz ki?

Birincisi esinden bosanmis biri dul degildir, bekardir. Aksi halde dul maasi alirdi devletten.
Ikincisi konunuzu ilk okudugumda aynen soyle dusundum ta ki sonlari okuyana kadar: sorun baska kadinlarda degil, bosanan kadinlarda. Yani size gore her bosanmis kadin tehlikeli diye anladim. Tum bosanan kadinlar esinize yuruyebilir gibi anlasiliyor yazdiklarinizdan.
Ancak bu kadin esinden bosandiginda esinize onunla evlenmesi ile ilgili teklif goturulmus ama esiniz red etmis. Yani esinizin onda gozu yok. Ne guzel iciniz rahat olsun. Esiniz de sizi secmis zaten onu degil. Neden bu ozguvensizlik?
Simdi su oturus meselesine gelelim: kadinin oturma sekli evet uygunsuz. Ancak anladigim kadariyla esiniz bile yuz vermiyorken siz esinize gore daha samimi davranmissiniz. Neden? Bazilari dusmanini yakinda tutar. Sanirim sizinki de oyle birsey. Kadinin oturmasi ile ilgili birsey diyemeyecegim. Cunku normal degil eger anlattiginiz gibiyse. Ki ben bir yere misafirlige gitsem onlari birakip playstation oynamaya diger odaya gitmem. Kadin evde playstation oldugunu nereden biliyordu? Burada da tuhaflik var.
Bu arada esinize guvenin. Unutmayin karsidaki kisinin karakteri istedigi kadar bozuk olsun, esiniz istemedikce bir sey olmaz. Esinizin karakteri bozuksa da bu ister kuzeni olsun isterse baskasi yapacak adam yapar. Hatta karakteri bozuk adam icin bosanmis, bekar, evli farketmez. Karakteri duzgun biri ise karsidaki ne yaparsa yapsin yuz vermez.
Bu arada okuduklarimdan esinize guvenmediginizi anladim. Guven olmazsa evlilik zor yurur.
Ya ben anlatamadım?yada siz iyi okyamadiniz..fakat yine de tuhaf dediğiniz yeri açıklayayım...bize misafirliğe gelen eşimin kuzeni... PlayStation oynayan eşim..kendi evimizde PlayStation olup olmadigini eşim biliyor...eşim, kadın kadına oturmamiz için,biraz da kuzeninin gereksiz samimiyetinden uzaklaşmak için,başka bir odaya geçti yani..

İnanirim,oyle bi absürt kuzende bizde var.esimin amcasının kızı bu şahıs ne çektim cirkeften ben bilirim,ustelik bizim ki evli:işsiz:lutfen araya mesafe koyun,evinize almayın derim.esinizde olması gerektiği gibi davranıyor zaten
Evli mii😲 ya bı kuzen kuzene nasıl alıcı gozle bakar nasıl duygusal yaklasır anlamıyorum. Bız kuzenlerle bacı kardes gıbı buyuduk yere bır yatak acarız hepımız yanyana uyurduk oyle oyle buyuduk halada kımse kımseyı kardesten ote gormez. Ama demekki arada kanı bozyk bırı cıkıyor. Konu, sahıbı de ıyı yapmıssın kapıyı orterek ya esın nasılsa odaya gelmeyecek dıye dusunup rahat oturmak ıstemıstır. Ama gecmıste olan bıseyler dedın. Ya da esın o kapıdan nasılsa yıbe gecet bıraz frıkık vereym demıs. Sen kapıyı kapatarak zaten rahatsız oldugnu belirtmişsın artık anlamıstır ve sızden uzak duracaktır umarım

Umarim abartıyorsunuzdur çünkü öyle oturma şekli olmaz. Olsa da siz uyarınca hemen düzeltirdi, omuz silkmezdi.

Zaten siz neden samimi olup eve davet ettiniz ki?
Dizleri kırık,bacaklari ayrık bir şekilde oturuyordu..ben odaya girdiğimde gördüğüm ilk şey iç çamaşırı olmuştu.sok oldum ben de.
Ayrıca samimi olan ben değilim..yani bana sürekli kuzuumm.caniiim.diye hitap ediyor.yuz vermesem bile aldırış etmiyor.yüzsüz biri yani.eve cagirmadim.davetsiz olarak geldi.

Eşimin dul bir kuzeni var..eşimden 1-2 yaş küçük.cok da güzel kiz.uzun boylu alimli birsey.esime daha önce aşıkmış.yani ben öyle duydum.hatta aile büyükleri evlendirmeyi akillarindan geçirmişler.fakat eşim karşı çıkmış.pek sık gorusmeyiz.uzak sehirlerdeyiz.dugunden düğüne,bayramdan bayrama.gorusmelerimizde de eşim soğuk davranır.ben tam tersine sıcak davranırım ki ona karşı negatif birşeyler düşündüğümü hissetmesin.fakat benim bu samimiyetimin suistimal edildiğini düşünüyorum.gecenlerde bir düğünümüz oldu.tum sülale toplandi tabi.kuzen de geldi.esime karşı çok ilgili..2 metrelik yerden telefonunu eşime getirip "abi beni çeker misin?"diyor.halbu ki cektirecek bir sürü kişi var."sigaram kalmamış sigara verebilir misin abi?hadi gel beraber içelim"diyerek sürekli konuşmaya çalışıyor.esime whatsapp dan mesaj atıp çocukları soruyor.bana sormuyor. en son yaptığı beni şok etti zaten.yeni ev aldık.ev hediyenizi getirdim diyerek eve geldi.esim hoşgeldin dedi.2dk konuştu.ben diğer odaya playstation oynamaya geceyim siz konuşun dedi.konusurken,esim tuvalete girdi.(tuvalete gitmek için bizim oturdugumuz odanın önünden geciyor)ben de o ara kahve yapayım dedim..kahveni nasıl içersin diye 2 dk sonra odaya girdim.uzerinde ki eteği hafif kaldırmış,bacaklari 2 yana açık,iç çamaşırı falan her yeri gözüküyor.elinde telefon o şekilde oturuyor.oturuşunu düzeltsene kız.heeey dedim.omuz salladı bana.ben de kapıyı kapattım hemen.yani şimdi nedir bu?eşime bu kizin amacı farkli diyorum.cocugunu düşürdü,eşinden boşandı.psikolojisi bozuk olabilir diyor.takma onu boşver diyor.ama psikolojisi bozuk birine hiç benzemiyor...gereksiz bir kıskançlık mi sizce bu?çok tehlikeli görüyorum bu kuzeni.
Bir zamanlar asikmis cumlesini duyduktan sonra konusmaya devam edip bi de ustune evine davet etmen... daha fazla konusamiycigimm...

Eve davet etmedim😣😣😣 davetsiz olarak çat kapı geldi..lütfen iyi okuyun konuyu
Ah ozur dilerim. Kafam asiri bozuk ve dalgin bugun.
Yani yapman gereken cok net bi tavir koymak cok tehlikeli. Yani benim esime guvenim sonsuz olsa bile oyle birinin etrafimsa dolasmasi beni de cok rahatsiz ederdi. Net bi rest cek bence.

Ben olsam agzinin payini verir, evden kovardim.
Kimsenin terbiyesizligini cekecek halim yok.

il de aslında bekar olan bayanı çok beğendiği ve de kıskandığı için ona yakın olmaya çalışıyor çünkü aklı fikri o bayanda ve onu cidden çok kıskanıyor ilk teşhisim bu. Ama normal bir reaksiyon çünkü biz kadınlar full time rekabet halindeyiz anlıyorum sizi lakin bu gidişat hiç iyi değil uzak tutunuz efendim . Evinizden eşinizden ocağınizane. Eve düşen yıldırim gibi çarpar valla. Ha bu arada en önemlisi de ne biliyor musunuz eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın 😊
[/QUOTE]
Evet esınıze o kuzenden bahsedıp aklına sokmayın ıyıce sız ınceden ınceden aılenızı uzaklastıeın o kadından. Ayrıca kımısı demıskı sırf bosanmıs bırı oldugu ıcın gozunuze batıyor demıs ama cok uzgunum "BAZI" kadınlar gercekten bosansa bıle aranıyor bır arkadasımızın dugunune gıttık. Bu arkadasımz da daha once bızım dugune bı hanımın arabaysla gelmıstı o hanımda bosanmıs bırı aıle dostları oluyormus arkadasın. Bızde onların dugune gıdınce hanımla orda karsılastık. hanı herkes ortada oynar sız kenarda ayakta durup alkıs yaparsınız ya ıste oyle duruyorduk bu bosanmıs hanımda o an esımın yanına gecıyor alkıs ayagına saga sola sallanıp esıme degıyor esım yer degıstıyor dıger tarafıma gecıyor. Sınra bu hanım farkında degılmıs gıbı ortaya gecıp ıkı oynuyor sonra geri cekılerek yıne esımın yanına gelıyor yanı farkında degılmıs gıbı yapıyor ama ne tesaduf esımın yanını buluykr yıne. gel benm yanıma gec ya da git baska tanıdıgınun yanına gec. esıme sadece kapıda karsılarken meraba demıs biri onun dısında konusmuslugu falan yok ama benmle ayakustu falan muhabbet etmıs bi bayan. Sonra esım cıktı arkadasyla karsıkıklı oynadı o kızda aynı sırada cıktı oynado esım yıne benm yanıma gectı kızda o sırada gelınle oynayp yıbe esımim yanna gelip duruyor. Esım arkadasıyla oynarken bu hanım esımı vıdeoya cekıyor. Bız foto cekılmeye cıkıyorz cıftlerle. Oda esımı ızlıyor. vs ne kadr rahatsız edıcı. Esjme dedm bence sen gec otır ya da gidelm esımde takısını taktı cıktık yanı. Ister ıstemez rahatsız olduk. Kım olsa rahatsız olur dusunsene kadının bırı esınıze degmeye calısıyor falan ısrarla yanında durmaya calısıyor. Vıdeosunu cekıyor. ben gencım bakımlıyım giyinmeyi bilirim kadın yası bıraz buyuk kendıni salmıs bırı öyle bırını kıskanacak degılım hanı dıyorsunz ya aklı fikri o kadında ona yakın olmaya calısıyor vs. Oyle bısey oldugnu sanmam sımdı ben o bahsettıgım hanımı omrumde 1 2 defa gormusum bıdahada gormuycez ben o kadını aklımdan cıkaramadıgım ıcın falan mı rahatsız oldum o ankı hareketlerını gorunce rahatsız oldum. Konu sahıbıde, kuzenlerı zaten gecmıste asıkmıs dıye takılmıs kı takmamısta kadın yıne ıyı evıne almıs gorusyolarmısta. Ben olsam boyle kuzenıne asık olan kanı bozuk bi kuzenı asla evıme sokmazdım. Ayrıca anlattıgum olayda genelleme yapmadım olay cıkmasın😊 sızede sanırım konu sahibine o kadını kıskanıyor takmıssın dedınz dıye yazdım yanı her rahatsız oldugmuz kısıye takık sayılmayız. Eslerımızın etrafında onca kız oluyor kıskanmıyoruzda bır kısıden rahatsız olmussak demekkı gercekten o kısıde bı sıkıntı var. kusura bakmayın bsncd

Eşinizin tlfnundan msj atın eşinz gbi
eşim rahatsız oldu senın hareketlerınden bende rahatsız oldum eşimle aram bozulsun istemiyorum ondan dolayı görüşmeyelim deyin bence en mantıklısı böyle olur eşinzin tlfnundan atın ama bence eşinizede deyin ne kadar ayıp
Yok daha neler

'Sıcak davranırım ki ona karşı negatif bişeyler düşündüğümü hissetmesin' sorunuzun cevabı burada... Ne diye hoşlanmadığınız bir insana sıcak davranıyorsunuz? Üstelik karşınızdaki işkillendiğiniz bir kadın?
Ayrıca dul ! (bekar) olunca ne oluyor da özellikle belirttiniz?
Görüşmezsiniz olur biter. Neticede hayatınızda olmazsa olmazlarınızdan değil.

Aranıza mesafe değil buzul koyun. Niye muhatap oluyorsunuz ki zaten en başında
Yorumlar tuhaf yerlere gitmiş akraba evliliği Türkiye de olan bir şey zaten kızın ilgisini hepsi biliyormus demek ki onlara normal neden hala abisi vs diyorsunuz.
Dul bir tabirdir eskiden kimlikte yer alırdı. Kaba olabilir ama bir uyarın geçin herkes aynı uyarıyı yapmış konu çok sapmış.
Öyle oturan, göğüs açan (hatta eşinin yanında) insanlarda var herkes edepli namuslu gibi yazıp yorum yapmışsınız ki kk da bile görüyoruz bunun gibi şeyleri bir sürü konu açılıyor. Realist olalım.

Akraba evliligi evet olmamasi gereken bisey ancak toplumumuzda kizimiz yabanciya gitmesin mantigiyla yada malimiz mulkumuz yabanciya gitmesin mantigiyla hala olan bisey yokmus gibi davranmayin konu sahibi kendince onlem almaya calismis ama taktik hatasi yapmis kadinin onceden asik oldugunu duymus ve bu yuzden tepki koyarsa kiskaniyo diye dusunucek mantigiyla yaklasmis tamam konusun tavir almayin ama samimide olmayin artik edep bilmeyen insan olduktan sonra ne kadar samimi olmasan da yine cat kapi gelip ben kuzeniyim tabi ki gelirim diyebilir acik acik konusun bence benim evime girmeni istemiyorum diyin ogun yaptigin hareket benim evimde esimin oldugu bi zamanda yapilicak bi hareket degildi diye konusun baska yolu yok gibi gozukuyor en azindan bilsin de tepki verdiginizde baska yone cekmesin

Hanımlar,
konuya tarih, kültür, coğrafya, din vb içerikli yorumlar yazmazsanız sevinirim, hem yasak hem polemik çıkar sonrası :duduk::mapus:

Eşiniz kendi kuzenine boşuna mesafe koymamış demek ki. Bence siz de derhal eşinizin mesafesinden takının. Etekle nasıl oturacağını bilmeyen kuzen mümkünse eve de gelmesin.

Öncelikle size şunu söyleyim burdakilerin hepsi konunuzdan çok dul yazmanıza takılacak :)

eşinin mesafeli davrandığı birine neden sen sıcak davranıyorsun ki?

Yok baya arsız biri, siz anlatırken ben sinir oldum. Yaptıklarını eşinize anlatın ve duyduğunuz rahatsızlığı dile getirin. Oldukça Sakince konuşun ki eşiniz kıskançlık yüzünden yaptığınızı düşünmesin; mantıklı sebeplerinizin Olduğunu anlasın. Başta eşinizin mesafe koyması gerekiyor çünkü, daha sonra da sizin. Bırakın kim ne isterse düşünsün

Suç kimsede değil tamamen sizde.Kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz allah aşkına yok iyi davranayımda aman yanlış anlamasın vs. Ne gerek var bunlara.Sende eşin gibi en az seviyede muhattap ol.Eşine eskiden hisleri olan bir kişinin sizin evinizde işi ne ? İyice saçmalamışsınız.

Back
X