Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok haklısın ve cok dikkatli olmalısın senin için tehlike çanları çalıyor kuzeniyle baş başa bırakma sakın o kadının düşüncesi ve haraketleri anlattıgına göre amaç farklıEşimin dul bir kuzeni var..eşimden 1-2 yaş küçük.cok da güzel kiz.uzun boylu alimli birsey.esime daha önce aşıkmış.yani ben öyle duydum.hatta aile büyükleri evlendirmeyi akillarindan geçirmişler.fakat eşim karşı çıkmış.pek sık gorusmeyiz.uzak sehirlerdeyiz.dugunden düğüne,bayramdan bayrama.gorusmelerimizde de eşim soğuk davranır.ben tam tersine sıcak davranırım ki ona karşı negatif birşeyler düşündüğümü hissetmesin.fakat benim bu samimiyetimin suistimal edildiğini düşünüyorum.gecenlerde bir düğünümüz oldu.tum sülale toplandi tabi.kuzen de geldi.esime karşı çok ilgili..2 metrelik yerden telefonunu eşime getirip "abi beni çeker misin?"diyor.halbu ki cektirecek bir sürü kişi var."sigaram kalmamış sigara verebilir misin abi?hadi gel beraber içelim"diyerek sürekli konuşmaya çalışıyor.esime whatsapp dan mesaj atıp çocukları soruyor.bana sormuyor. en son yaptığı beni şok etti zaten.yeni ev aldık.ev hediyenizi getirdim diyerek eve geldi.esim hoşgeldin dedi.2dk konuştu.ben diğer odaya playstation oynamaya geceyim siz konuşun dedi.konusurken,esim tuvalete girdi.(tuvalete gitmek için bizim oturdugumuz odanın önünden geciyor)ben de o ara kahve yapayım dedim..kahveni nasıl içersin diye 2 dk sonra odaya girdim.uzerinde ki eteği hafif kaldırmış,bacaklari 2 yana açık,iç çamaşırı falan her yeri gözüküyor.elinde telefon o şekilde oturuyor.oturuşunu düzeltsene kız.heeey dedim.omuz salladı bana.ben de kapıyı kapattım hemen.yani şimdi nedir bu?eşime bu kizin amacı farkli diyorum.cocugunu düşürdü,eşinden boşandı.psikolojisi bozuk olabilir diyor.takma onu boşver diyor.ama psikolojisi bozuk birine hiç benzemiyor...gereksiz bir kıskançlık mi sizce bu?çok tehlikeli görüyorum bu kuzeni.
benimde eşim ile teyze kızı arasında bu şekilde söylemler vs.. olmuş eşim bana anlattı ve bil sonradan illaki karşılaşırsın niçin haberim yoktu deme dedi ve 7 yılda 4 kez karşılaştık eşim zaten mesafeli ki benimde samimi olmamı gerektiren bir durum yok sadece hoş geldin , güle güle hakkımda ne düşündüğüde umrumda diyil , lütfen sizde eşiniz gibi mesafenizi koyun artık özellikle bu şekilde yaklaşımları var ve evinize girip çıkıyorsa sonra huzurunuz kaçar gereksiz yereEşimin dul bir kuzeni var..eşimden 1-2 yaş küçük.cok da güzel kiz.uzun boylu alimli birsey.esime daha önce aşıkmış.yani ben öyle duydum.hatta aile büyükleri evlendirmeyi akillarindan geçirmişler.fakat eşim karşı çıkmış.pek sık gorusmeyiz.uzak sehirlerdeyiz.dugunden düğüne,bayramdan bayrama.gorusmelerimizde de eşim soğuk davranır.ben tam tersine sıcak davranırım ki ona karşı negatif birşeyler düşündüğümü hissetmesin.fakat benim bu samimiyetimin suistimal edildiğini düşünüyorum.gecenlerde bir düğünümüz oldu.tum sülale toplandi tabi.kuzen de geldi.esime karşı çok ilgili..2 metrelik yerden telefonunu eşime getirip "abi beni çeker misin?"diyor.halbu ki cektirecek bir sürü kişi var."sigaram kalmamış sigara verebilir misin abi?hadi gel beraber içelim"diyerek sürekli konuşmaya çalışıyor.esime whatsapp dan mesaj atıp çocukları soruyor.bana sormuyor. en son yaptığı beni şok etti zaten.yeni ev aldık.ev hediyenizi getirdim diyerek eve geldi.esim hoşgeldin dedi.2dk konuştu.ben diğer odaya playstation oynamaya geceyim siz konuşun dedi.konusurken,esim tuvalete girdi.(tuvalete gitmek için bizim oturdugumuz odanın önünden geciyor)ben de o ara kahve yapayım dedim..kahveni nasıl içersin diye 2 dk sonra odaya girdim.uzerinde ki eteği hafif kaldırmış,bacaklari 2 yana açık,iç çamaşırı falan her yeri gözüküyor.elinde telefon o şekilde oturuyor.oturuşunu düzeltsene kız.heeey dedim.omuz salladı bana.ben de kapıyı kapattım hemen.yani şimdi nedir bu?eşime bu kizin amacı farkli diyorum.cocugunu düşürdü,eşinden boşandı.psikolojisi bozuk olabilir diyor.takma onu boşver diyor.ama psikolojisi bozuk birine hiç benzemiyor...gereksiz bir kıskançlık mi sizce bu?çok tehlikeli görüyorum bu kuzeni.
Ben de bu kavrama neden bu kadar tepkili olundugunu anlamiyorum. Dul duldur bekar evlenmemistir bunda polemik cikaracak ne var kiKadın iyiki dul yazmış bide toplanıp dövün. Alın size dul kavramı. Dul diyince ne anlayıp panter gibi atliyorsunuz anlamadım? Bu arada bekarım banada bekar demeyin döverim sizi. Evlenmemiş kadın diyeceksiniz
Eki Görüntüle 2308349
Zaten uzun etek vardiVe dul eşi ölmüş kişilere denir toplumda bu kavram yanlış kullanılıyor.O hanıma da uzun etek hediye almak lazım.Oturmayı bilmiyorsun etekle belki bu uzun etekle öğrenebilirsin gibisinden.