• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlıktan çatlayacağım

Yerinizde kim olsa sizin hissettiğinizi hisseder.
Sizin bu huyunuzu bildiği halde bu şekilde devam eden bir insan bence size saygı duymuyor ötesi sevmiyor.
Bazen bir anlık cesaret tüm ömrü kurtarır

cinsel anlamda beni aldatmadığını biliyorum ama kızlara asılır gibi konuşması uyuz ediyo beni. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim hepiniz çok haklısınız

Adamın her an aldatma potansiyeli üst seviye de.
Adam her an bir kadınla kol kola gezme potansiyeli de üst seviye de.
Eee biz nabıcaz size. Nasıl yardımcı olalım. Boşanmaya da cesaretiniz yok.
Ben bu namusu temizlerim derseniz alın bi tüfek. Hepsini talan edin gitsin:süslü:

Arkadasim guzel kadin gordugumde bende bakiyorum guzele bakmak sevap :)
Ben mesela kocamin telini karistirmam arkadaslariyla ciktiginda arayip rahatsiz etmem hic kiskanma huyum yoktur sanirsin kasiniyorum herkes sasiriyor bana ama ben esimi taniyorum aslinda
Simdi sende kocani taniyorsun oturdun oyle uzaktan kiskaniyorsun olmaz yani bu yaptigin kalk git 2 gun izin al yoklama cek

Bu kıskançlık değil bana göre. Sizin yerinizde kim olsa aynı şeyi hisseder. Eşinizin kuzeninde hiç akıl yokmuş ama en vahimi gelip orada 1 haftadır kalan arkadaşında tümden akıl yokmuş.

güzel kadın gördüğünde sarkmadan duramayan birisiyle nasıl evli kalabiliyorsunuz?
aynı karakterde siz olsaydınız, eşiniz "eşim yakışıklı erkek görünce sarkmadan duramayan biri" diyip evliliğinizi devam ettirir miydi?

3. sayfa haberi olurdu.

Ilk konunuz esinizin baska kizlarla sizin bilmediginiz hesaplar acip muhabbet etmesiyle ilgili.
Ikincisi sizin onu cinsel anlamda hic arzulamadiginizla ilgili.
Simdide bu. Guvenmediginiz arzulamadiginiz bir insanla neden hala evlisiniz ?

+1

ben sana güveniyorum ama ben kuzenime gitsem, yabancı bi erkek daha orada kalsa sabaha kadar muhabbetler etsek ne hissedersin diye empati kurdurarrak o evden ayrılıp başka bi yerde kalmasını sağlayın bence.. emrivaki konuşmayıp, duygu sömürüsü yaparak, benim huzurumdan daha mı önemli orda kalman vs diyerek..

Bende normalde kıskanç bir tip değilim ama böyle bir durumda izin alır giderdim sanırım.

Back
X