- Konu Sahibi hayatkader
cinsel tensel falan değil, ama evli bir adamın koyması gereken mesafeyi koyamıyor arasına
demek ki karşı tarafta mesafeyi koymazsa vay halinize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cinsel tensel falan değil, ama evli bir adamın koyması gereken mesafeyi koyamıyor arasına
Gidecegini haber etme sürpriz olsunyarın öğlen için izin aldım, gidiyorum kızlar. Ama sizce kıskanmış olduğumu belli edeyim mi gerçi her halimden belli olur zaten de, kızında kendini değerli hissetmesini istemiyorum yani bi tarafı kalkmasın :/
yarın öğlen için izin aldım, gidiyorum kızlar. Ama sizce kıskanmış olduğumu belli edeyim mi gerçi her halimden belli olur zaten de, kızında kendini değerli hissetmesini istemiyorum yani bi tarafı kalkmasın :/
Kızlar merhaba, açtığım eski konudan da bildiğiniz üzere benim kocam güzel kadın gördüğünde sarkmadan duramayan birisi maalesef(. Eşim iş nedeniyle farklı bi ilçede şu anda. Kuzeninin evinde kalıyor mecburen. Kuzeninin eşide çok fesat bir kız, başkalarının mutsuzluğundan zevk alan birisi. Kız eşimin orda kaldığını bile bile bir kız arkadaşını davet etmiş evlerine ve 1 haftadır kız orada kalıyor. Eşim o kız, kuzeni ve kuzeninin eşi. Gecelere kadar muhabbet ediliyor falan filan. E ben ister istemez kıskanıyorum çünkü malımı biliyorum. Ben yanlarına gidemiyorum çünkü çok yoğun bir şekilde çalışıyorum. İçim hiç rahat değil, sizce ne yapmam gerekir. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor doğal olarak.
arabayla yaklaşık 1,5 saat mesafede ama, araba onda en otobüsle gidicem mecburen otobüsle de 2 saati geçer varmam
Gerçekten merak ediyorum ne kadar mesafede eşinizin kaldığı ev az öçnce de sordum cevap vermediniz ??
hahahaha. heycan yaptım:) süprüzzzz yap. hiç bozuntuya verme. haftasonunu bırleştrdim, mutlu oldunmu sevgilim de.yarın öğlen için izin aldım, gidiyorum kızlar. Ama sizce kıskanmış olduğumu belli edeyim mi gerçi her halimden belli olur zaten de, kızında kendini değerli hissetmesini istemiyorum yani bi tarafı kalkmasın :/
arabayla yaklaşık 1,5 saat mesafede ama, araba onda en otobüsle gidicem mecburen otobüsle de 2 saati geçer varmam