• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlıktan çatlayacağım

nasıl bu saçmalığa sesin çıkmıyor??? o kız ewden gidecek yoksa bi otel bul kıskaçlık fln deil uygun deil bu. " de eşine. bu kadar boş bırakıyorsunz snra " beni aldatmış" oluyor.

Belki kuzeninin eşi , konu sahibinin eşinin kalmasını istemiyordur.
Bu yüzden arkadaşını cagirmistir. Belki rahatsız olup gider diye .

Böyle evli bari insanların evinde esiniz nasıl kalıyor ki ?

"Kızlar kocam başka kadınlara sarkıyor malesef" rahatlığı..ah cok zor cok.bırak gitsin anacığım sal ipini yani bence ömrün böyle gececek...

Bu sarkmalarin sonu cinsellige gelecek emin ol. Ve bu kıskançlık değil güvensizlik... herkes sevdiğini kıskanır, kiskanabilir de ama güvenmemek çok ayrı. Iki yolun var ya bu deveyi gudeceksin ya da bu diyardan gideceksin. Sen kendine saygı duymazsan adam sana hiç duymaz. Nasilsa elimin altında der yapacağını fazlasıyla yapar.

O kuzenini arar karısına ana avrat söverim
Kocama da bildiğim her lafı saydırır sürekli kavga çıkartırım. O kuzeninin karısını da arar ona da ayrı yok onu aramam direk evi basar saçlarını eline veririm..

Kızlar merhaba, açtığım eski konudan da bildiğiniz üzere benim kocam güzel kadın gördüğünde sarkmadan duramayan birisi maalesef :KK43:(. Eşim iş nedeniyle farklı bi ilçede şu anda. Kuzeninin evinde kalıyor mecburen. Kuzeninin eşide çok fesat bir kız, başkalarının mutsuzluğundan zevk alan birisi. Kız eşimin orda kaldığını bile bile bir kız arkadaşını davet etmiş evlerine ve 1 haftadır kız orada kalıyor. Eşim o kız, kuzeni ve kuzeninin eşi. Gecelere kadar muhabbet ediliyor falan filan. E ben ister istemez kıskanıyorum çünkü malımı biliyorum. Ben yanlarına gidemiyorum çünkü çok yoğun bir şekilde çalışıyorum. İçim hiç rahat değil, sizce ne yapmam gerekir. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor doğal olarak.
sende gerçeksen ben insan değilim.

Imkaniniz varsa boşanin ömür gecmez , yoksa da gormezden duymazdan gelin

Kızlar merhaba, açtığım eski konudan da bildiğiniz üzere benim kocam güzel kadın gördüğünde sarkmadan duramayan birisi maalesef :KK43:(. Eşim iş nedeniyle farklı bi ilçede şu anda. Kuzeninin evinde kalıyor mecburen. Kuzeninin eşide çok fesat bir kız, başkalarının mutsuzluğundan zevk alan birisi. Kız eşimin orda kaldığını bile bile bir kız arkadaşını davet etmiş evlerine ve 1 haftadır kız orada kalıyor. Eşim o kız, kuzeni ve kuzeninin eşi. Gecelere kadar muhabbet ediliyor falan filan. E ben ister istemez kıskanıyorum çünkü malımı biliyorum. Ben yanlarına gidemiyorum çünkü çok yoğun bir şekilde çalışıyorum. İçim hiç rahat değil, sizce ne yapmam gerekir. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor doğal olarak.

esimi yolarim yirtarim nerde kaldi beli etmemek. ki ben pekte kiskanc bir insan degilimdir.
ama elin kizlariyla gecelere kadar muhabbet cok asiri, evli bir adamin yanindan gecmeyecek bir davranis.
ahatsiz oluyorum de, ben mileltle gecelere kadar muhabbet etsem ne hissedersin de, azcik empati yapsin becerebiliyorsa.

Malını biliyorsan,elden çıkarman gerektiğini de bil zira tahammül edilebilecek gibi değil.

"Sarmak" eylemini biraz acabilir misiniz?

Ömrünüzün sonuna kadar kocanızın dibinde olamayacağınıza göre chip taktırmanızı öneririm.

Kuzen eşinin yaptığı densizlik / art niyet / fesatlık ... evet ama o seni bağlamaz .

O kadar art niyetli ise görüşmezsiniz olur biter .

Ha ama eşin !

O evde kalmak yerine , sizin misafiriniz geldi ben bi otele geçeyim demiyorsa ...

Mal harbiden defolu .

Ya yont ya yol ver

esimi yolarim yirtarim nerde kaldi beli etmemek. ki ben pekte kiskanc bir insan degilimdir.
ama elin kizlariyla gecelere kadar muhabbet cok asiri, evli bir adamin yanindan gecmeyecek bir davranis.
ahatsiz oluyorum de, ben mileltle gecelere kadar muhabbet etsem ne hissedersin de, azcik empati yapsin becerebiliyorsa.
Adam muhabbetle kalsa iyi gordugu her güzel kadına sarkiyormus. Eeee peki bunu nasıl engelleyecek konu sahibi.
Sorun kuzende degilki , kocada. Kuzenden getirsen kaldırımdan geçen kadına sarkacak adam.
Konu sahibi bataklığı kurutacagina sivrisineği öldürmeyi tercih ediyor.

Back
X