• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlıktan çatlayacağım

Kızlar merhaba, açtığım eski konudan da bildiğiniz üzere benim kocam güzel kadın gördüğünde sarkmadan duramayan birisi maalesef :KK43:(. Eşim iş nedeniyle farklı bi ilçede şu anda. Kuzeninin evinde kalıyor mecburen. Kuzeninin eşide çok fesat bir kız, başkalarının mutsuzluğundan zevk alan birisi. Kız eşimin orda kaldığını bile bile bir kız arkadaşını davet etmiş evlerine ve 1 haftadır kız orada kalıyor. Eşim o kız, kuzeni ve kuzeninin eşi. Gecelere kadar muhabbet ediliyor falan filan. E ben ister istemez kıskanıyorum çünkü malımı biliyorum. Ben yanlarına gidemiyorum çünkü çok yoğun bir şekilde çalışıyorum. İçim hiç rahat değil, sizce ne yapmam gerekir. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor doğal olarak.
oha o ne ya
çağıran da uygun kalan da

Ben olsam iki uc günlüğüne izin alip,basar giderim. Esime derim "ne isi var bunun burda" guzel kadin gorunce ona bakiyorsa bosarim gitsin istedigine baksin ondan sonra. Beni neden bagliyorki, herkes yolunu cizer hic olmazsa.

"Ne işi var bunun burda mi ?"
Ev sahibi de "hopss ağır ol bakalım burası benim evim. Sana mi soracağım kimi davet edecegimi ?" derse ne diyeceksiniz? :işsiz:

Kızlar merhaba, açtığım eski konudan da bildiğiniz üzere benim kocam güzel kadın gördüğünde sarkmadan duramayan birisi maalesef :KK43:(. Eşim iş nedeniyle farklı bi ilçede şu anda. Kuzeninin evinde kalıyor mecburen. Kuzeninin eşide çok fesat bir kız, başkalarının mutsuzluğundan zevk alan birisi. Kız eşimin orda kaldığını bile bile bir kız arkadaşını davet etmiş evlerine ve 1 haftadır kız orada kalıyor. Eşim o kız, kuzeni ve kuzeninin eşi. Gecelere kadar muhabbet ediliyor falan filan. E ben ister istemez kıskanıyorum çünkü malımı biliyorum. Ben yanlarına gidemiyorum çünkü çok yoğun bir şekilde çalışıyorum. İçim hiç rahat değil, sizce ne yapmam gerekir. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor doğal olarak.
Ne diyecegimi bilemedim cok tuhaf bir durum.bence bu is uzar hic vakit kaybetmeden duruma el atin yada kocayi unutun.

N kadar golge gibi gezebilirsinki pesinde ,ya bu deveyi guducen ya bu diyardan gidicen

Bu saatten sonra degismez kocan

Ya böyle bir adamla ömür mü geçer Allah aşkına. İnsan sevildikçe güzelleşiyor, eşinizin sizin tabirinizle güzel kadınlara sürekli sarkması sizin öz güveninizi de yıpratmıştır. Cinsel yönden aldatmıyor, sadece güzel kadınlara sarkıyor diyorsunuz. Sarktığı kadınlardan karşılık alsa onu da yapar bu adam.

yani böyle bir adam seni kesin aldatıyordur ki. eşinin gözü göre göre sarkan adam görmediği yerlerde neler yapıyordur. bu adamla evli kalarak kadınlık gururunuzu nasıl hiçe sayıyorsunuz anlayamıyorum.

arabayla yaklaşık 1,5 saat mesafede ama, araba onda en otobüsle gidicem mecburen otobüsle de 2 saati geçer varmam
biz normalde de 1,5 saatte işe gelip gidiyoruz. Hele istanbul daha vahim adamların günlük rutini 1,5 saatlik mesafe. Herkes akşam olunca evine gidiyor totosunu yataktan erken kaldırsın evine gidip gelsin bi zahmet :(

Ne demek eşim sarkan birisi? Sen bunu kabul ettiysen zaten şuanki durumu kıskanmaman gerekiyor. He kabul etmiyorsan da bunu yapmaya kocanın bir yerleri yememeli :D

Çocuk yapmayın bu kocaya bence ne kadar isiniz olursa olsun yalnız birakilmaz bu tipte bir koca nereye kadar peşinden kosacaksiniz yazik size hayatinizla ilgili önemli kararlar almanjn zamani gelmis gibi görünüyor

bencede ev sahibi haklı... Kimi istersem çağırırım evime kimse karışamaz. Kaldıki iki saatlik mesafeyi gitgel yapsin eşiniz bişeycik olmaz.
O zaman kuzenine dicek "kuzen benim misafirim var seni kabul edemem"diye bu adam evli baska kadinla ayni yerde oturuyor ustelik sabaha kadar sohbet muhabbet ohhh ne ala karisi nerde baska sehirde bende olsam kiskanirim yani

Oraya gitmek çözüm mü bilemedim...oraya gittin arıza çıkardın - çıkarmadın yada eşini aldın geldin,eee sonra ? Adam huyundan vazmı geçecek ?
O kadının oraya neden geldiğinin yada kuzeninin onu neden çağırdığının bir önemi yok ki,o onların bileceği iş...
Eşinin güzel kadınlara sarkması,2 saatlik mesafede kuzeninde kalmayı tercih etmesi,misafir kadın geldikten sonra bile evden çıkmayı düşünmemesi asıl sorun değil mi ? Bu da gidip yolmakla yada "adamın yanında olayımda sarkamasın" düşüncesiyle çözülecek bir şey değil.

Eşiniz güzel kadın görünce sarkmadan duramıyor ve siz hala eşim diyebiliyorsunuz :oha:

Back
X