• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlıktan çatlayacağım

İyi de o kızın kocası yani eşinizin arkadaşı demiyor mu bu kızın bir haftadır ne işi var burada diye. Kız neden orada kalıyor ailesi bilmem nesi yok mu. Hem geç saatlere kadar oturduklarını nereden biliyorsunuz fesatsa da kız ayarlayacak kadar değildir orada eşinizin arkadaşı da var dimi müsaade eder mi hiç. Bu kalan kızın işi gücü yok mu iki erkeğin olduğu bir yerde kalıyor.

Ama genel olarak bir kıskanma durumu var eşinizin aldatma ihtimali varsa o zaman her zaman her yerde vardır yanınıza dönse bile aldatmazsa orada aldatmaz madem bu yapıya sahip ayrılın güvenmiyorsanız.

Kızlar merhaba, açtığım eski konudan da bildiğiniz üzere benim kocam güzel kadın gördüğünde sarkmadan duramayan birisi maalesef :KK43:(. Eşim iş nedeniyle farklı bi ilçede şu anda. Kuzeninin evinde kalıyor mecburen. Kuzeninin eşide çok fesat bir kız, başkalarının mutsuzluğundan zevk alan birisi. Kız eşimin orda kaldığını bile bile bir kız arkadaşını davet etmiş evlerine ve 1 haftadır kız orada kalıyor. Eşim o kız, kuzeni ve kuzeninin eşi. Gecelere kadar muhabbet ediliyor falan filan. E ben ister istemez kıskanıyorum çünkü malımı biliyorum. Ben yanlarına gidemiyorum çünkü çok yoğun bir şekilde çalışıyorum. İçim hiç rahat değil, sizce ne yapmam gerekir. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor doğal olarak.
en basta sizin kocanizin capkinligini kabullenmeniz cok ilginc
ikincisi benim kocam gidecek kuzenimde kalacak onun eside kiz arkadasini cagiracak onunkide baska bisey, esiniz gitsin otelde kalsin

O fesat kuzen olmasaydı esin zaten hicbir bayana da sarkmazdi. Butun suç o kuzende :işsiz:

Kvye ne oluyormus da bosanamazsiniz diyor sanki ona soracaksin.

Esim güzel bayan görünce sarkiyor cümlesini nasil kurabiliyorsun rahatcam. O adamı mahvederdim sahsen. Artık esim de olmazdı kendisi zaten. Sen adamlara sarksan seni ailece doğduğuna pişman ederler kendi ailen dahil. Nasıl kabullenebiliyorsun hu igrencligi.

Ben olsam basmaya da gitmezdim. En baştan 1.5 saatlik yol için orda kalma eve gel derdim. Yol uzaksa da bi öğretmen evinde yada otelde kalırdı. Elin kadinlariyla ayni evde sohbet nedir? Nasıl da rahat söylüyorsun millete sarktigini :oha:

benim kocam güzel kadın gördüğünde sarkmadan duramayan birisi maalesef

Kız eşimin orda kaldığını bile bile bir kız arkadaşını davet etmiş evlerine ve 1 haftadır kız orada kalıyor. Eşim o kız, kuzeni ve kuzeninin eşi. Gecelere kadar muhabbet ediliyor falan filan.

İyi de sizin kocanız sapık diye insanlar kendi evine arkadaşını da mı çağırmasın kardesim? Yok ev sahibi kadın fesatmış, yok gelen kişi kadınmış, 1 haftaymış. Bundan size ne? Kadının kendi evi, kendi arkadaşı. İster 1 haftalık misafir eder, ister 1 aylık. Bu fesatlık filan da değil. Siz içinde güven olmayan evliliğinizin hıncını çıkaracak adam arıyorsunuz ve kendinizi kandırıyorsunuz, olay bu. Fesat olan o kadınlar değil, kocanız. Kocanızdan ötürü siz de fesatlaşmışsınız. Boşanın.

Kiskancliktan catliyosunuz bumudur cok ilginc ve bu kisi kocaniz ahhh ahhh saka galiba dalga geciyorsinuz sanirim...

Böyle bi olay yaşama ihtimalim bile olamaz her erkek güzel kadın görünce bakar bakmaz benim kocam diyen büyük konuşur ama sizde ki Biraz genişlik benim kocam eyalemin evinde bekar yabancı bi kızla kalacak ve ben sadece kıskanıcam gölgemi bile göremez bidaha boşarım iş içinmiş sanki başka iş yok o kuzenin karisinida arayıp iki çift laf edemedinizmi eşim varken mi aklına geldi arkadaşın diye

kocanı başka kadınlara sarkan adam olarak tanımladıktan sonra neden burada tavsiye alma gereği duyuyorsun ki? zaten tüm güvensizliğine rağmen evliliğini devam ettireceksin belli ki ne söylesek faydası yok :KK69:

iyide biz napalım ki?
sen adamı böyle kabullenmişsin.
kuzeni muzeni bırak şimdi.kocanın mayası bozuk.
sende bunu kabullenmişsen oturup bekleyeceksin eşinin gelmesini.
yapacak bişey yok.

İyi de sizin kocanız sapık diye insanlar kendi evine arkadaşını da mı çağırmasın kardesim? Yok ev sahibi kadın fesatmış, yok gelen kişi kadınmış, 1 haftaymış. Bundan size ne? Kadının kendi evi, kendi arkadaşı. İster 1 haftalık misafir eder, ister 1 aylık. Bu fesatlık filan da değil. Siz içinde güven olmayan evliliğinizin hıncını çıkaracak adam arıyorsunuz ve kendinizi kandırıyorsunuz, olay bu. Fesat olan o kadınlar değil, kocanız. Kocanızdan ötürü siz de fesatlaşmışsınız. Boşanın.

Kocanın huyu suyundan bağımsız;
Birini evine yatılı misafir olarak kabul ediyorsan başka birini yine yatılı olarak davet etmek görgüsüzlük
benim bildiğim. Ben mi yanlış biliyorum cidden soruyorum bize böyle öğrettiler. :)
İkisi çok alakasız kişiler çünkü... birini kabul etmezsin uygun bir dille benim şu an misafirim var vs diye
söylersin.

Tabi fesatlıkla filan yapmamıştır belki en baştan konu sahibinin eşinin orada ne işi var çok saçma..
Kuzenin eşinin onu da kabul etmemesi gerekirdi diye düşünüyorum.
Bana kalırsa konu sahibinin eşi, kuzen, kuzenin eşi ve arkadaşı oldukça densiz insanlar. :işsiz:

Kocanın huyu suyundan bağımsız;
Birini evine yatılı misafir olarak kabul ediyorsan başka birini yine yatılı olarak davet etmek görgüsüzlük
benim bildiğim. Ben mi yanlış biliyorum cidden soruyorum bize böyle öğrettiler. :)
İkisi çok alakasız kişiler çünkü... birini kabul etmezsin uygun bir dille benim şu an misafirim var vs diye
söylersin.

Tabi fesatlıkla filan yapmamıştır belki en baştan konu sahibinin eşinin orada ne işi var çok saçma..
Kuzenin eşinin onu da kabul etmemesi gerekirdi diye düşünüyorum.
Bana kalırsa konu sahibinin eşi, kuzen, kuzenin eşi ve arkadaşı oldukça densiz insanlar. :işsiz:
Size yanlış öğretmişlerdir. Görgüsüzlük filan değil bence.

Size yanlış öğretmişlerdir. Görgüsüzlük filan değil bence.

Valla bilmiyorum. Yani arkadaşını çağırmak aklındaysa konu sahibinin eşine kusura bakma benim
misafirim gelecek diye reddetmesi gerekirdi sanki.
Tabi dediğim gibi burda kadın suçlu demiyorum sadece hepsinin yaptığını tuhaf buldum alakasız
insanların yatılı misafir olarak bir ev'e doluşmasını.

Konu sahibi en başından kocasına ne işin var orada demesi gerekirdi.
Bana göre dediğim gibi kötü niyet filan aramadan tamamen densizlik gelyor bu durumlar.

Hanımefendi kendinize neden kötülük yapıyorsunuz kocam böyle diyorsunuz.Böyle bir adamdan boşanmanız daha mantıklı değil mi?Merak etmeyin orda sizi aldatacak kadar aptal değildir.Ama başka yerde aldatacak yani siz süreyi neden uzatıp kendinizi hırpalıyorsunuz

Back
X