Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kötü olanı iyiye cevirmeye çalış.odaklan hedef koy ve adım adım ilerle .üzülme.hakkında hayırlısı
Başkası için istedeğin iyi şeyleri Allah ilkönec sana verir..
Başkasına fesatık edersen onun için istedğin kötü şeyleri yine Allah ilkönce sana verir..
Bana bunu eskiden bir büyüğüm söylemişti..
Yani hep iyi düşünmek, iyiliği düşünmek lazım ..Döner dolaşır seni bulur..
Bir de kısmet bazı şeyler..:26: Olmadı mı olmaz.Başkasına kısmet olur sana olmaz..
Sn uğraşırsım olmaz, o bir kere uğraşır olur..
Demek ki Allah ona kısmet etti, benim kısmetim başka yerde deyip, yine de Allaha şükretmek lazım..
Madem bu senin hayalin bunu ne yap et gerçekleştir,diyorsun ki kız ailesinin istemediği bölümde okuyor,sen de oku,azıcık kendi kararlarını ver,o kız kazanmış gitmiş sen de git hayallerinin peşinden ömür boyu pişman kalacaksın yoksa..
Canım sana tavsiyem adalet okumakla zaman kaybetme çünkü dgs hukuk fakültesini kazandığında 1. Sınıftan yeniden başlıyosun. Madem dgs gibi zor bir sınavdan yükesek bir puan aldın lys den de alırsın bence bu sene ona hazırlan üniversteler dgs için 2 -3 kontenjan açıyo lys de 100 tane o yüzden dgs bana mantıklı grlmiyor açıkçası.
Evet zaten bir süre sonra baktım ki ne okursam okuyayım hukuk okuma hayali içimden çıkmıyor, sonradan karar verdim vazgeçmemeye. Ben de hayallerime yaklaşırsam umarım kurtulurum bu saçma sapan düşüncelerden. Kıskandığım kişiyi çok da seviyorum. Konuşmak istemiyorum artık kızla anlayacak gibi geliyor utanıyorum.![]()
Canım bence sen mutlaka oku,bir insan en çok sevdiği işi yaparken başarılı olur,o kız o bölümü neden okuyo anlamadım zaten başarılı olamaz olsa da mutlu olmaz,ama sen olursun çok iyi yerlere de gelirsin sakın bırakma peşini,onu kıskanma çünkü o bölümü senin kadar istemiyo amaçsızca girmiş..
Bu bahsettiğim arkadaş 3 ten başlayacak. Ama özel üniversitede başlayacak. O yüzden mi farklı ki acaba? :44:Hayır canım 3. Sınıftan başlama işi tamamen kalktı zaten eskidende çoğu dersik kabul etmiyolardı yine 3 den başlıyamıyodum.
Lys işini sen bilirsin tabi ki hayallerin gerçek olur inşallah.
Bugün rasgele konuları okurken yaptığın yorumlar dikkatimi çekmişti fndk.Daha doğrusu -hep yapıldığı gibi -yorumlarınla alakasız cevaplar verilmişti.neyse.
Bahsettiğin duyguyu anlıyorum.Bu habisi aşmak için ilk önce onu vesvese kabul etmelisin.
Kulak vermemelisin.Çünkü vesvese kulak verdikçe büyür,kendini gerçek zannettirir.
Hatta kıskançlığın kötü bi huy olduğunu falan dahi düşünmemelisin.Bunları bir tarafın biliyor zaten.Kıskanç olan tarafınla uğraşma,yok say.
İçimizde birsürü "ben" var.Tek bir kişilikten oluşmuyoruz.Ne kadar az sayıda bene indirebilirsek o kadar maharet.İçindeki benlerden bazılarının bu tarz düşünceleri var demek ki.Duyma onları.
Kendini biraz susturabildikten sonra sonraki aşamalara geçersin:)
Benim yengem de dgs ile hukuk fakultesine girdi. Mademki bu fakulteye girecek kadar yuksek puan aliyorsun yaparsin bir gun. Ama durmadan ertelersen zannettigin kadar cok istemiyorsun demektir. Cunku yengem evli ve yeni dogmus bebegiyle kazandi
Vardır bunda da bir hayır. Belki senin için böylesi hayırlıdır.Şer gibi görünen şeylerin arkasında hayır vardır. Bence bol dua et. Namaz kıl. insanı kötü duygulardan uzaklaştırıyor. Ayrıca emin ol İnsana yardımı dokunacak en iyi dost Allah cc.dir. Kıskançlıktan kurtulmak için dua et. Ben de işimi çok sevmiyorum. Yerleşmek istediğim işi 1 puanla kaçırdım. Ama elbet bunda da bir hayır vardır. Kıskançlık duygusu bende de oluyor. Gerçekten insanın tadabileceği en kötü duygulardan biri bu. İnşallah her şey gönlünce olur. Hayırlısı ...