- 7 Kasım 2013
- 22
- 13
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anacim dememisler bosuna allah cirkin bahti versin diyeeFlört döneminde beni aldattığı kadınları gördüm. Gerçekten çok çirkinler. Hele bir tanesi leş gibi kokuyor. Kimi insanların teni kokarya. Kadının kokarca diye adı çıkmış.Dişleri çarpık kocam dan yaşlı ve şişman. Biri koca burunlu hiç bi çekiciliği yok. Biri de erkek olsam asla dönüp bakmam bile. Yani doğru
beraberken 3 kişiyle aldatmış.Kocamı çok kıskanıyorum. Bunun önünede geçemiyorum. Bu duygumdan dolayı çok utanıyorum. Kimse bilsin istemiyorum. Ama kocama belli ediyorum rahatsız olduğum durumları dile getiriyorum. İçime atamıyorum. Atarsam beni boğuyor sanki bu duygum. Artık bu durum onuda çok rahatsız etmeye başladı.isyan ediyor. Suçlamalarımıda herseferin de inkar ediyor. Ona güvenmiyorum. Ama çok seviyorum ve kaybetmekten korkuyorum. Birisine bakmasına ilgilenir konuşmasına tahammül edemiyorum. Herkeze değil tabiki yeni tanıştığımız ve güzel bi bayan olursa. Aynı şeyi bir daha yaparsa bende başka erkeklere bakıcam diyorum . Bak diyor. Kıskanmamın tabiki kökenini yatan sebepler var. Biz flört ederken Beni aldattığını öğrenmiştim hemde üç kişiyle. Bu yüzden güvenmiyorum. Ayrıca daha önce açtığım konuda belirttiğim gibi kocamla cinsel munasebetimiz yok bir yıldır. Dolayısıyla acaba aldatıyormu diye şüphelenmem çok normal. Telefonlarını kurcalıyor üstünü başını kokluyorum. "Ben sana saygı duyuyorum senin telefonunu kurcalamıyorum" diyor. Güveniyorsun ondan diyorum. "Hayır güvenmiyorum elinden telefon düşmüyor. Ne yapıyorsun bilmiyorum . Allah la senin aranda artık" diyor. Biz kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz. Üç daireli bi apartman zemin katta kiralık bi daireleri var. Orayı iki tane hemşire kıza kiraya verecekler ve ben kıskançlıktan ölüyorum.inşallah olmaz diye dua ediyorum. Güya aileye vereceklerdi ama epeydir daire boş kalınca vermeye karar verdiler. Kayınvalidemede söyleyeMiyorum kıskanıyorum vermeyin diye.eşime söylesem yine ben sapıkmı yım diye kızacak. Ooohh. Eylülde aile terapisti ne gidicem inşallah bi faydası olur. Banada onada. Kızlar kıskanma mak veya belli etmemek mümkünmü bunun için ne yapabilirim bi fikir verin lütfen.
bekarlığınamı verdinç beraberken 3 kere aldatacak,haa bekar olur diyeceksin. olduuu.Çok sevdim. Bekarlığına verdim.affettim sandım ama affedememişimki unutamıyor um. Oda söz verdi sana tertemiz olup öyle geldim dedi. Evlendikten sonra Hayatımda senden başka kimse olmadı olamayacak diyor kuranın üstüne çocuğunun üstüne yemin ediyor.
farkeder mi. ha aynı anda ha ayrı ayrı zamanlarda.Belirtmek istedim. Herkez sanırım üç kere ayrı zamanlarda aldatıldım affettim sonra bi daha affettim sonra bidaha sanıyorlar sanırım. Öyle değil. Hepsini aynı anda idare etmiş. Ve ben hepsini aynı anda öğrendim ayrıldım ve dört ay sonra affettim. Yani üç kere affetme olayı yok
sorun var demek. doktora gidecek..Neden yok cinsellik? Bunun cevabı eşime saklı. Bir o birde Allah biliyor. İstemiyor.ilk yaptığı açıklamada hamilesin bebek zarar görür dedi.Doğum yaptım bu sefer İkinci açıklamada ev işlerine yetemiyorsun ondan istemiyorum dedi. En son konuşmamızda da kalkmıyor işte napayım ayrılcakmıyız şimdi bu yüzden dedi.ama şimdi iktidarsız olduğunu kabul etmiyor başa döndü yine ev işlerini bahane ediyor. Ama bi kaç gün önce bir yıl sonra ilk defa gururumu hiçe sayıp cinsel anlamda onu uyarmak için tahrik edecek ne varsa yaptım yatakta ama hiç bir hareket göstermedi.
Yeni mi evlisiniz ilk yıllarında olurda ama zamanla geçiyor çok şükür.Kocamı çok kıskanıyorum. Bunun önünede geçemiyorum. Bu duygumdan dolayı çok utanıyorum. Kimse bilsin istemiyorum. Ama kocama belli ediyorum rahatsız olduğum durumları dile getiriyorum. İçime atamıyorum. Atarsam beni boğuyor sanki bu duygum. Artık bu durum onuda çok rahatsız etmeye başladı.isyan ediyor. Suçlamalarımıda herseferin de inkar ediyor. Ona güvenmiyorum. Ama çok seviyorum ve kaybetmekten korkuyorum. Birisine bakmasına ilgilenir konuşmasına tahammül edemiyorum. Herkeze değil tabiki yeni tanıştığımız ve güzel bi bayan olursa. Aynı şeyi bir daha yaparsa bende başka erkeklere bakıcam diyorum . Bak diyor. Kıskanmamın tabiki kökenini yatan sebepler var. Biz flört ederken Beni aldattığını öğrenmiştim hemde üç kişiyle. Bu yüzden güvenmiyorum. Ayrıca daha önce açtığım konuda belirttiğim gibi kocamla cinsel munasebetimiz yok bir yıldır. Dolayısıyla acaba aldatıyormu diye şüphelenmem çok normal. Telefonlarını kurcalıyor üstünü başını kokluyorum. "Ben sana saygı duyuyorum senin telefonunu kurcalamıyorum" diyor. Güveniyorsun ondan diyorum. "Hayır güvenmiyorum elinden telefon düşmüyor. Ne yapıyorsun bilmiyorum . Allah la senin aranda artık" diyor. Biz kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz. Üç daireli bi apartman zemin katta kiralık bi daireleri var. Orayı iki tane hemşire kıza kiraya verecekler ve ben kıskançlıktan ölüyorum.inşallah olmaz diye dua ediyorum. Güya aileye vereceklerdi ama epeydir daire boş kalınca vermeye karar verdiler. Kayınvalidemede söyleyeMiyorum kıskanıyorum vermeyin diye.eşime söylesem yine ben sapıkmı yım diye kızacak. Ooohh. Eylülde aile terapisti ne gidicem inşallah bi faydası olur. Banada onada. Kızlar kıskanma mak veya belli etmemek mümkünmü bunun için ne yapabilirim bi fikir verin lütfen.
Teşekkür ederim. Evet içim rahatladı. Belliki amacın yardımcı olmak değil. Can yakmak. Uğraşma vaktini boşa harcama zaten canım yanıyor. Düşene bir tekmede ben vurayım demişsin. Vurdun tamam şimdi mutlumusun?Şimdi o 3 kadın çirkin olunca için mi rahatladı, demek ki yatakta iyilerdi ki adam seninle yatmıyo
Teşekkür ederim. Evet içim rahatladı. Belliki amacın yardımcı olmak değil. Can yakmak. Uğraşma vaktini boşa harcama zaten canım yanıyor. Düşene bir tekmede ben vurayım demişsin. Vurdun tamam şimdi mutlumusun?
Giriş yazımı dikkatlice bir kere daha okuyun isterseniz. Ben sarsılmak istemedim sizden. Kıskançlık duygusu nasıl yenilir. Kıskandığımı eşe belli etmekmi yoksa gizlimi tutmak daha iyidir. Bununla ilgili öneri istedim.Seni az sarsabilirsem daha mutlu olucam, senin sıkıntın 3.şahıslar değil esin, evliliğin 3.ayından itibaren ilişkiniz yokmuş, bu durumda ne olabilir adam ya hasta cinsel açıdan, ya da başkası var ya da seni istemiyo
Giriş yazımı dikkatlice bir kere daha okuyun isterseniz. Ben sarsılmak istemedim sizden. Kıskançlık duygusu nasıl yenilir. Kıskandığımı eşe belli etmekmi yoksa gizlimi tutmak daha iyidir. Bununla ilgili öneri istedim.
sanmıyorum. iktidarsız olsa sakin olmazSevmiyorsa neden evlendi. Onlardan biriyle evlenmezmiydi. Oda böyle diyor. Sevmediğini bende düşünüyorum tabiki çoğu kez evet çok acı ama oda ihtimaller arasında var. Acıda olsa Yorumunuz için teşekkürler.iktidarsız olamazmı. Gurur yapıp itiraf edemiyor da olabilir
1 buçuk yıl
Beni sevdiğini, iktidarsız olmadığını , ev işlerine yetemediğim için benimle beraber olmak içinden gelmiyormuş. Öyle söylüyor. Boşanma lafı edince de benle cinselliği yaşayamadığın için başkasıyla yaşayabilmek için ayrılığı düşünüyorsun diyor. Terapiye eylülün ikisinde başlıcaz.sevgisine inanmıyorum.sanmıyorum. iktidarsız olsa sakin olmaz
aksine en övündüğü, eskiden yani sizi sevdiği zamanlarda uçkuruna sahip çıkmayan adam böyle bir rahatsızlığı olsa ortalığı birbirine katardı. siz değil o şu anda piskolojik olarak çökmüş olurdu.
eşiniz anlattığınıza göre gayet sakin ve umarsız.
yani çok zayıf ihtimal.
sizi de anlamaya çalışıyorum. en güzeli eşinize sorup her şeyin cevabını almanız. sizi sevip sevmediği, iktidarsızlığı, boşanmayı düşünüp düşünmediği gibi. aklınızda ne varsa. tabi aile terapisine devam edin mutlaka.