• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlıktan ölüyorum yardım edin lütfen

1 sene boyunca adamda tık yoksa zaten cinsel problemleri vardır
Kiminle o sekilde aldatsın
Ama sağlıklı bir erkekse ve 1 senedir aranizda birsey olmadiysa zaten aldatılıyorsun sen boşuna yorulma
Cinsel problemleri olan erkeklerde güzel bi kadın görünce içine düşecekmiş gibi bakarmı acaba?

Bilen varsa yazabilir mi?
Canım sen niye bukadar çok abartıyorsun
Bak hasta falan olursun sağlığından olursan Allah korusun o daha da kötü
Soruna gelince
Ben 9 senedir eşimle beraberim 6 senedir Evliyiz hiç kıskanmamıştım taki güzeller Güzeli bir personeli gelene kadar
Adamın yaptığı Herşeyin Altın'da o kızı arıyordum yedim bitirdim kendimide onuda
Bir şeyi anladım bir zaman sonra
Kız çok güzeldi ben onun güzelliğini kıskanıyordum Yada ben çok beğendim güzelliğini elim ondan bahsederken kocakafa derdi ismini hiç söylemezdi
Sorun bendeydi gel zaman git zaman aştım bunu
Ama o dönemde cinsel Hayatımız sıfırdı
Benim yüzümden Adam'ı sürekli suçlamaktan evde kavga eksik olmadı
Ben ondan o benden kaçıyorduk resmen
İyikide kaprislerimden sıkılıp bir hata yapmadı
Ben kendimi düzeltince cinsel Hayatımızda düzeldi
Lütfen aşmaya çalış sen daha görmediğin hemşireleri bile Çoktan kıskanmaya başlamışsın bunu düzeltmelisin
Herşey sende bitiyor
Eşinle ilgilen yoksa gözü kayabilir kalbide

Canım sen niye bukadar çok abartıyorsun
Bak hasta falan olursun sağlığından olursan Allah korusun o daha da kötü
Soruna gelince
Ben 9 senedir eşimle beraberim 6 senedir Evliyiz hiç kıskanmamıştım taki güzeller Güzeli bir personeli gelene kadar
Adamın yaptığı Herşeyin Altın'da o kızı arıyordum yedim bitirdim kendimide onuda
Bir şeyi anladım bir zaman sonra
Kız çok güzeldi ben onun güzelliğini kıskanıyordum Yada ben çok beğendim güzelliğini elim ondan bahsederken kocakafa derdi ismini hiç söylemezdi
Sorun bendeydi gel zaman git zaman aştım bunu
Ama o dönemde cinsel Hayatımız sıfırdı
Benim yüzümden Adam'ı sürekli suçlamaktan evde kavga eksik olmadı
Ben ondan o benden kaçıyorduk resmen
İyikide kaprislerimden sıkılıp bir hata yapmadı
Ben kendimi düzeltince cinsel Hayatımızda düzeldi
Lütfen aşmaya çalış sen daha görmediğin hemşireleri bile Çoktan kıskanmaya başlamışsın bunu düzeltmelisin
Herşey sende bitiyor
Eşinle ilgilen yoksa gözü kayabilir kalbide
Bi tekne aldı eşim. Balıkçı teknesi. Geçen hafta sonu ikimiz başbaşa tekneyle açıldık. Denize girdik balık tuttuk müzik dinledik falan herşey çok güzel. Teknenin oturulcak yerlerine kenarlara halıfileks döşetmiş. Yarım yamalak eski belli.Denizden çıkarken .merdivenle bi baktım Halıfileksin üstü birsürü saç dolu. Sarı uzun. Topluyorum topluyorum bitmiyor. Sadece sarı.siyah yok, kızıl yok,kumral yok sadece sarı. Bu ne dedim. Arkadaşın otobüsünde kullanılıyordu bunlar ordan geldi yolcuların saçıdır dedi. Ama benim bütün keyfim kaçtı. Yine kafamda kurmaya başladım. Sonra bi arkadaşına sordum çaktırmadan. O Halıfileks nerden geldi diye. Bilmiyorum dedi. Kayınpederime sordum oda eşimin söylediğini söyledi. Üstü sarı saçlar dolu dedim. Gece kimbilir kimler içine girip yatıyor bilemeyiz dedi. Neyse onuda attım içime. Geçenlerde arkadaşlarıyla teknede kokoreç pişirip yemişler. Kalanını eve getirmiş. Dün akşam pişirip sofraya koydu tam yicez bi baktım içinde sarı uzun bi saç. Bu ne yaaa dedim. Niye hep böyle şeyler beni buluyor dedim. Sen kılsın da ondan dedi. Allah bilir o teknede ne boklar yiyorsunuz dedim. Allaha küfür etti o sırada Sarhoş du zaten. Uduruyorsun dedi. Bu ne ozaman dedim saçı gösterdim. Yemek masasını yumrukladı bağırdı çağırdı. Kalktım sofradan yemedim. Ama o bi güzel karnını doyurdu üstünede mis gibi bi uyku çekti. Ben sabaha kadar uyku yok. Telefonunu kurcaladım. Telefonuna bi program indirdim yapılan bütün görüşmeleri kaydeden bi program. İnşallah farketmez de bi süre de böyle takip edicem. Emin olmak istiyorum. Ondan sonra yolumu ayırım. Adam herşeyi inkar ediyor çünkü. Bu arada hemşire kızlardan kurtuldum. Kayınpederime söyledim. Eşimle büyük bir güven sorunumuz var..O yüzden bekar kimseyi istemiyorum aynı çatı altında dedim tamam kızım dedi. Sonra kızlar aradı kayınvalidem ev tutuldu dedi kızlara.Ooohh. sorun bitmiyor ki.

Adamın huyu, karakteri belli evlenmeden önce bir değil üç kişiyle aldatmış aziz olmasını mı beklediniz de evlendiniz anlamadım ki? Huzursuz olmakta ve şüphelenmekte sonuna dek haklısınız ama fevri davranmayın usulca takip edin, yakalarsanız da verin mahkemeye boşayın. O da alem mi yapar, tekneyle mi gezer naparsa yapsın.

Siz ne bekliyordunuz ki? Adam hovarda , evlenmeden önce aldatılmayı kabul etmişseniz aldatılmayı peşinen kabul etmişsiniz demektir. Kendi düşen ağlamaz. Bu karakterde biriyle evlenip edepli durmasını beklemek hayal dünyası. Eninde sonunda aldatacak nasılsa bu kadar strese girmeyin.

Millet 1 taneyi zor bulur adam 4 kadini birden idare ediyormus, iclerinden biriyle de evlenmis, ama artık ne haltlar karistiriyorsa onunla sevismiyor bile, boyle bir tabloda guvenmemeniz degil guvenmeniz anormal olurdu :KK14:

Arkadaşlar neden asıl soruma cevap alamıyorum. Çıkarken beni aldatan biriyle neden evlendiğimi Yargılayın beni yerden yere vurun diye yazmadım. İlk yazdığım yazınında sonunda belirttiğim gibi. Kıskandığımı ona belli etmelimiyim etmemelimiyim. İçimde tutabilmek için ne yapmalıyım. Veya umursamamak için.Gerçeği gün yüzüne çıkarana kadar ben bu adamla evli kalacam çünkü.

Arkadaşlar neden asıl soruma cevap alamıyorum. Çıkarken beni aldatan biriyle neden evlendiğimi Yargılayın beni yerden yere vurun diye yazmadım. İlk yazdığım yazınında sonunda belirttiğim gibi. Kıskandığımı ona belli etmelimiyim etmemelimiyim. İçimde tutabilmek için ne yapmalıyım. Veya umursamamak için.Gerçeği gün yüzüne çıkarana kadar ben bu adamla evli kalacam çünkü.
Bende çok kiskanc birisiyim belli etme cunku sen kiskandikca daha çok yaparlar fazla ozel esyalarini kurcalama tl dir bilgisayar dir bi gozun acik bi gozun kapali olsun

Kusura bakma da hemşire kızlar sözlerine takıldım. İki hemşire bayan senin kocani bekliyor sanki. Bekar kadın suç unsuru sanki. Tatlım sen kendi esin le sorunlarını çöz ilk önce.
Eşimle çözemediğim için zaten alternatifleri ortadan kaldırmaya çalışıyorum. Evli bi kadın değilsiniz sanırım. Yaşanabilecek her olumsuzluğun önüne geçip kalkan olmak ,yuvasını kurtarmak isteyen her kadının işlevidir. Bekarlarla bi sorunum yok yakında bende bekar veya halk diliyle dul kalabilirim. Benimki gibi bi çekilişi olan evini bana kiraya vermez hiçte gocunmam Tercih meselesi saygı duyarım.

Eşimle çözemediğim için zaten alternatifleri ortadan kaldırmaya çalışıyorum. Evli bi kadın değilsiniz sanırım. Yaşanabilecek her olumsuzluğun önüne geçip kalkan olmak ,yuvasını kurtarmak isteyen her kadının işlevidir. Bekarlarla bi sorunum yok yakında bende bekar veya halk diliyle dul kalabilirim. Benimki gibi bi çekilişi olan evini bana kiraya vermez hiçte gocunmam Tercih meselesi saygı duyarım.

Evli bir kadınım canım. Yuvaya kurtarmak çevrede olan bekar kadınları yok saymak olmamalı. O hemşireler i uzaklaştırınca sorunun çözüldü mu?? Emin ol o hemşireler gelseydi eşini umursamazlardi. Bazı evli kadınların eşlerini dünya yıldızı gibi görmeleri ne saçma. Yuvaya kalkan olmuş hemşireleri uzaklaştırınca sözünüz de ayrı komik:))

Türkiye'de 40 m kadın var diyelim. Çocuk ve yaşlıları çıkaralım 10 milyonu kalsın. 10 milyon kadına birden nasıl kalkan olacaksınız? Tüm kadınlara zehir atın toptan kökünü kurutun bence.

Yani adamın niyeti bozuksa durduramazsınız gider internetten bulur, başka şekilde bulur. Alternatifleri kaldırın, kaldırmayın fark etmez adamın niyeti varsa bulur yapar.

Yakalasanız ne olacak ki? 3 kere yakalayıp affetmişsiniz, 4.de ne değişecek yine affedeceksiniz. Uğraşmayın bence, bu meseleye yatırdığınız eforu başka şeylere harcayın.

Merhaba hanımlar, eşimle üç yıldır evliyiz.Evliliğimizde çok derin sorunlar yaşıyoruz.En başından beri ereksiyon sorunu vardı.Ancak Evlenmeden önce birliktelik yaşamadığımız için bilmiyordum.Birkaç kez birlikteliğimiz oldu yarı ereksiyonla eşim beni hep üste almak istedi ve o şekilde gerçekleşti birkaç kez ilk zamanlar sorun olduğunu biliyordum ancak daha yeni evlenmiştik bu sebeple düzelir alışma dönemi dedim kendisi de ağlıyor sorunu çözeceğine dair sözler veriyordu.Zamanla ben bunun gerçek bir sorun olduğunu anladım ve büyük tepkiler vermeye başladım.Bu arada aramızda anlaşmazlıklar da büyüyordu aşırı kusjançlığı her gece annesini arayıp konuşması beni irite etmeye başlamıştı ve kavgalar çatışmalar çığ gibi büyüdü daha sonra şok dalga tedavisini gördü eşim ancak yine ereksiyon sorunu devam etti sonrasında cinsel terapi aldık ama ben de aşırı soğukluk oldu eşime karşı ve bir araya gelmek istemedim eşimin ikinci evliliği benimse ilk aramızda da 11 yaş fark var.Ailem onaylamadı bu evliliği ancak ben çok istedim.Çok yıprandım çok acı çektim ama bir sonuç elde edemedim.Boşanmak istiyorum ana hayatımı nasıl yapılandıracağım çok korkuyorum ailemle yaşamak istemiyorum sizce ne yapmalıyım lütfen bir akıl verin....

Merhaba hanımlar, eşimle üç yıldır evliyiz.Evliliğimizde çok derin sorunlar yaşıyoruz.En başından beri ereksiyon sorunu vardı.Ancak Evlenmeden önce birliktelik yaşamadığımız için bilmiyordum.Birkaç kez birlikteliğimiz oldu yarı ereksiyonla eşim beni hep üste almak istedi ve o şekilde gerçekleşti birkaç kez ilk zamanlar sorun olduğunu biliyordum ancak daha yeni evlenmiştik bu sebeple düzelir alışma dönemi dedim kendisi de ağlıyor sorunu çözeceğine dair sözler veriyordu.Zamanla ben bunun gerçek bir sorun olduğunu anladım ve büyük tepkiler vermeye başladım.Bu arada aramızda anlaşmazlıklar da büyüyordu aşırı kusjançlığı her gece annesini arayıp konuşması beni irite etmeye başlamıştı ve kavgalar çatışmalar çığ gibi büyüdü daha sonra şok dalga tedavisini gördü eşim ancak yine ereksiyon sorunu devam etti sonrasında cinsel terapi aldık ama ben de aşırı soğukluk oldu eşime karşı ve bir araya gelmek istemedim eşimin ikinci evliliği benimse ilk aramızda da 11 yaş fark var.Ailem onaylamadı bu evliliği ancak ben çok istedim.Çok yıprandım çok acı çektim ama bir sonuç elde edemedim.Boşanmak istiyorum ana hayatımı nasıl yapılandıracağım çok korkuyorum ailemle yaşamak istemiyorum sizce ne yapmalıyım lütfen bir akıl verin....
Konu içine konu yazmayın. Ayrı bir konu açın ordan yorum yapılsın

Arkadaşım yorum almak istiyorsan yeni konu aç burada kimse fark etmeycektir

Back
X