Kıskandığım için mi bu durumdayım?

Yalanlarına inandırıp ikna etti diyorsunuz. Siz eşiniz gönlünüze yattığı için mi evlendiniz yoksa evlenirken şunu şunu yaparız dedikleri için mi. Ben ikincisi olduğunu düşünüyorum ve cidden üzülüyorum sizin için. Böyle mutluluk olmaz.
Eşim sadece benim fikrime hayatıma uyan biriydi onu gördüğümde ne evet bu dedim nede tipim oydu tanıdıkça nasıl güzel bir insan olduğunu farkettim bu konuda asla pişman değilim.Ben mutluyum çok şükür sadece yapılan haksızlığı sindiremiyorum.

Ama orada dalga geçti resmen ne demek siz kışlık orası yazlık bunu gülmek ne demek
benim yazdigimla bunun alakasi yok ki. Ben dedim ki, tum kis kendi annenle guzelce kalmak.varken (oh miss), kayinvalidenle gecirmedin diye niye uzuluyosun ya sevinmen lazim :D

benim yazdigimla bunun alakasi yok ki. Ben dedim ki, tum kis kendi annenle guzelce kalmak.varken (oh miss), kayinvalidenle gecirmedin diye niye uzuluyosun ya sevinmen lazim :KK70:
Zaten ben gitmezdim ki ama insan bir der bize nispet yapar gibi odasını hazırlamışlar hemen

Bazen diyorum eşimin ailesi hiç olmasaydı midemi bulundurarak başka birşey olmazdı
Valla dünya kötüsü de olsa, ailesi onlar.
Mantar gibi yerden bitmedi ya esin.

Hem ben eminim, sen her daim onlarla ilgili rahatsız olacak bı şey bulursun.
Çünkü, eşinle olan evliliginiz seni gerçekten mutmain etmiyor !!! Ama adamın göze batan bi yanlisi, kötü huyu da yok. O zaman ne yapacaksın??? Yok zamanında şunu dediler yapmadılar, böyle söylediler söyle yaptılar diyip ailesine dolanacaksin. Bitmez morseverin yakınmaları, takıntıları bitmezzzzz.

Bana yapılmayan onada yapılmadı ama takıları alıp cebe atmak sadece beni değil eşimide etkiledi yalan söyleyerek eşimi küçük düşürdüler o onlara güvendi onlarda o güvenin hakkını verdi.
Eh guvenmeyeydi vermeyeydi. 30 yasinda evlendim bir kadin olarak butun param cebimdeydi. Herkes kendi parasina sahip cikmali

Valla dünya kötüsü de olsa, ailesi onlar.
Mantar gibi yerden bitmedi ya esin ??

Hem ben eminim, sen her daim onlarla ilgili rahatsız olacak bı şey bulursun.
Çünkü, eşinle olan evliliginiz seni gerçekten mutmain etmiyor !!! Ondan dolayi da, yok zamanında şunu dediler yapmadılar, böyle söylediler söyle yaptılar diyip duruyorsun. Bitmez morseverin yakınmaları, takıntıları bitmezzzzz.
Eşim bir sözü var zamanında anneme söylemişti bana değer vermiyorlar ki morsevere versinler diye aynen öyle...
Evet onlar beni rahatsız ediyorlar çünkü ayırmaya bile çalıştılar düğüne 3-5 gün kala beni istemeyene bende hasta olacak değilim

Eh guvenmeyeydi vermeyeydi. 30 yasinda evlendim bir kadin olarak butun param cebimdeydi. Herkes kendi parasina sahip cikmali
İnsan annesine güvenmez mi?Düğünden bir ay önce kadın alt yapısını yapıp kimse size birşey takmaz demiş bizde safız ya düğün geldi geçti hiç aklımıza gelmedi şaşırmadık.

Öyle çok şükür bende annemi biliyorum ben oda beni.Ben onun sevgisine muhtaç değildim ama eşimi sanki alıp başlarından atmışlar :KK43:
daha iyi esin de senin ailenle samimi olsun. Kendi ailesinde gormedigi ilgi alakayi gorsun. Kv.yi de bosver. Degismez bu yastan sonra.

Eşim bir sözü var zamanında anneme söylemişti bana değer vermiyorlar ki morsevere versinler diye aynen öyle...
Evet onlar beni rahatsız ediyorlar çünkü ayırmaya bile çalıştılar düğüne 3-5 gün kala beni istemeyene bende hasta olacak değilim
Ya kardesim, benim Kv gelip beni bulan, beğenen, oğluna tanıştıran kendisi olduğunu halde nikah yaklaşınca bu evliligin istediği gibi olmayacağını, oğlunun kendinden kopacagini düşünüp oğluna aşikar baskı yapmış bı insan. Ayrıl demis, olmadı uzat demis, acele ediyorsun demiş. Yetmemiş teyzesini aratmış ikna etsin diye. Yetmemiş düğüne bir hafta kala beni illet edecek hareketler yapmış, sıkıştırmış kiskistmis. Yetmemiş düğün günü benim binanın önünde koca bı araç konvoyu varken, tüm yakın akrabalarım bahçede beklerken eşimi gelin almaya yalnız göndermiş. Yalnız. İki erkek kardeşi bir kız kardeşi var, yalnız gelmiş çocuk. Kimse yok yanında. Düşün onlarca kişinin arasından yalnız geçti geldi beni aldı bu adam. Herkes şaşırdı, ben bozuntuya vermedim. Paşa paşa çıktım gittim.

Lafa gelince eşimi diğer cocuklarından çok daha fazla, çok daha başka sevdigini söyler. Sürekli bunu söyler ama ben sadece kendini sevdiğini biliyorum.

Ama kapıyı kapattım, Kv dışarda kaldı. Ben eşimle mutluyum huzurluyum. Kv de ne düşünürse dusunsun. Eskileri hatirlayip kendimi uzmuyorum, kk ne surekli konu açmıyorum. Bılmem anlatabildim mi??

Ya kardesim, benim Kv gelip beni bulan, beğenen, oğluna tanıştıran kendisi olduğunu halde nikah yaklaşınca bu evliligin istediği gibi olmayacağını, oğlunun kendinden kopacagini düşünüp oğluna aşikar baskı yapmış bı insan. Ayrıl demis, olmadı uzat demis, acele ediyorsun demiş. Yetmemiş teyzesini aratmış ikna etsin diye. Yetmemiş düğüne bir hafta kala beni illet edecek hareketler yapmış, sıkıştırmış kiskistmis. Yetmemiş düğün günü benim binanın önünde koca bı araç konvoyu varken, tüm yakın akrabalarım bahçede beklerken eşimi gelin almaya yalnız göndermiş. Yalnız. İki erkek kardeşi bir kız kardeşi var, yalnız gelmiş çocuk. Kimse yok yanında. Düşün onlarca kişinin arasından yalnız geçti geldi beni aldı bu adam. Herkes şaşırdı, ben bozuntuya vermedim. Paşa paşa çıktım gittim.

Lafa gelince eşimi diğer cocuklarından çok daha fazla, çok daha başka sevdigini söyler. Sürekli bunu söyler ama ben sadece kendini sevdiğini biliyorum.

Ama kapıyı kapattım, Kv dışarda kaldı. Ben eşimle mutluyum huzurluyum. Kv de ne düşünürse dusunsun. Eskileri hatirlayip kendimi uzmuyorum, kk ne surekli konu açmıyorum. Bılmem anlatabildim mi??
Kayınvalidenizin teyzesini mi eşinizin teyzesini mi benimde kayınvalidemin teyzesiydi ayrılın diye kapıya dayanan inanın yaşadıklarımız hemen hemen aynı sanki benim yaşadıklarımı yazmışsınız gelin çıkarken eşimin yalnızca beni gelip alması falan hepsi aynı.
Kayınvalidenizle görüşmemek mi buna çözüm ben böyle bir çözümde bulunamamı çünkü eşim tek oğlan buna onları yaşatamam

daha iyi esin de senin ailenle samimi olsun. Kendi ailesinde gormedigi ilgi alakayi gorsun. Kv.yi de bosver. Degismez bu yastan sonra.
Aynen öyle benim annemde görüyor benim annem benden çok seviyor eşimi.İlerisi ciddi anlamda beni çok düşündürüyor hayırlısı

İnsan annesine güvenmez mi?Düğünden bir ay önce kadın alt yapısını yapıp kimse size birşey takmaz demiş bizde safız ya düğün geldi geçti hiç aklımıza gelmedi şaşırmadık.
Valla ben de anneme para verirdim ama varimi yogumu degil. Meslek sahibi olmusum,tabii ki yardim edecegim ama elimdeki avucumdakini neden vereyim gerizekali degilim. Guvenilecek anne var guvenilmeyecek anne var bu arada. Herkes de annesini tanir. Kazik atar mi atmaz mi bilir. Yillarca ayni evde yasamis insaf yani.

Back
X