Ya kardesim, benim Kv gelip beni bulan, beğenen, oğluna tanıştıran kendisi olduğunu halde nikah yaklaşınca bu evliligin istediği gibi olmayacağını, oğlunun kendinden kopacagini düşünüp oğluna aşikar baskı yapmış bı insan. Ayrıl demis, olmadı uzat demis, acele ediyorsun demiş. Yetmemiş teyzesini aratmış ikna etsin diye. Yetmemiş düğüne bir hafta kala beni illet edecek hareketler yapmış, sıkıştırmış kiskistmis. Yetmemiş düğün günü benim binanın önünde koca bı araç konvoyu varken, tüm yakın akrabalarım bahçede beklerken eşimi gelin almaya yalnız göndermiş. Yalnız. İki erkek kardeşi bir kız kardeşi var, yalnız gelmiş çocuk. Kimse yok yanında. Düşün onlarca kişinin arasından yalnız geçti geldi beni aldı bu adam. Herkes şaşırdı, ben bozuntuya vermedim. Paşa paşa çıktım gittim.
Lafa gelince eşimi diğer cocuklarından çok daha fazla, çok daha başka sevdigini söyler. Sürekli bunu söyler ama ben sadece kendini sevdiğini biliyorum.
Ama kapıyı kapattım, Kv dışarda kaldı. Ben eşimle mutluyum huzurluyum. Kv de ne düşünürse dusunsun. Eskileri hatirlayip kendimi uzmuyorum, kk ne surekli konu açmıyorum. Bılmem anlatabildim mi??