Kıskandım mı acaba?

freejourney

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2022
2.069
5.034
88
30
Selam kızlar, çok dert de değil esasen de konuyu nereye açsam bilemedim.

Ben bundan 1 ay önce dış gebelik yaşadım, kürtaj vs oldum ve zor bir süreç geçirdim. Sonunda aştım diyordum ki,
Bugün erkek kardeşimin eşi whatsapp grubundan gebelik testini attı, pozitif. 7 haftalıkmış falan. Aslında çok sevindim. Herkes çok sevindi, iyi dileklerde bulunduk. Ama nedense bir modum düştü. Yakınlarımın sahip oldukları şeyleri asla kıskanmam normalde. Hep onlar için sevinirim, pozitif biriyim. Fakat şu an biraz garip hissediyorum. Kıskandım mı ben şimdi acaba ya..
Geçer dimi bu garip duygu..

Kıskançlık değil ki bu kaybınız çok yeni biraz buruk olmanız normal. İnşallah tekrar sağlıkla gebe kalırsınız

İmrenmiş ve yaşadığınız dış gebelik tecrübesi sebebiyle de üzülmüşsünüz , gayet insani duygular bunlar.

Gebelik testini whatsapptan aile grubuna atmak , sizin hislerinizden daha tuhaf bence.

Allah isteyen herkese , hayırlıysa hayırlısıyla sağlıklı evlatlara sahip olmayı nasip etsin.

Sadece ailenin kadınlarının olduğu grup, o yüzden sakınca görmedi sanıyorum.

Çok teşekkür ederim kızlar ya. Bir an garipsedim ruh halimi. Dediğiniz gibi kaybımı hatırlattığı için böyle oldum sanırım. Tez zamanda geçer inşallah.

Grubunuz aile grubu , ben 7 kat el halimle yaptığına kızdım.

Kaybınız ve yaşadıklarınızdan , kardeşinizin karısının haberi yok muydu ?

İnsan tabi ki sevincini , mutlu haberini paylaşmak ister ; siz de "hala" olacağınızı duyunca sevinmişsinizdir.

Ancak çok yakın zamanda, sizin yaşadığınız bir operasyon da varken; sevinci paylaşma şekli , hamilelik testi fotoğrafını atmak olmamalıydı diye düşünüyorum.

Bu arada grupta anneler varsa kim teste bakıp anladı ki ? Altına "hamileyim" yazmamış mı ?

Var tabii ki haberi, olmaz mı.. Ama bizim gelinimiz biraz gariptir. Düşünceli değildir. Onun o haline alıştığım için testi atmasını garipsemedim.

Annemlerle beraber yaşıyor, annemin haberi vardır muhtemelen. Test yapmış, gidip kan vermiş. Sonucunu falan iyice öğrendikten sonra gruba test sonucunu atmış. :)

Emin olun kıskançlık değil sadece burukluk. Kaybınız için çok üzgünüm. Allah gönlünüze göre versin inşallah sizde en kısa sürede gebe kalırsınız.

Sene başından beri istiyoruz. Ama üzülmemin ne zamandır istediğimizle bir alakası olduğunu sanmıyorum.. Yaşadığım kayıp ve süreç çok zorluydu benim için.
Çok uzun zaman olmamış olur umarım. Ama kimyasal gebelik değil miydi kayıp neydi. Bir gebelik daha mi oldu.

İşin icine bebek girince oluyor malesef duygusal seyler anac yapimizdan dolayı. Herseyin yeri ve zamanı var .umarim bundan sonraki daha güzel gelir

Çok insani bi duygu ben kıskanmak olarak yorumlayamam yarım kalan hayalleriniz tabiki hatırlatacak kendini suçlamayın kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…