- 6 Temmuz 2022
- 2.069
- 5.034
- 88
- 30
- Konu Sahibi freejourney
-
Kıskançlık değil ki bu kaybınız çok yeni biraz buruk olmanız normal. İnşallah tekrar sağlıkla gebe kalırsınızSelam kızlar, çok dert de değil esasen de konuyu nereye açsam bilemedim.
Ben bundan 1 ay önce dış gebelik yaşadım, kürtaj vs oldum ve zor bir süreç geçirdim. Sonunda aştım diyordum ki,
Bugün erkek kardeşimin eşi whatsapp grubundan gebelik testini attı, pozitif. 7 haftalıkmış falan. Aslında çok sevindim. Herkes çok sevindi, iyi dileklerde bulunduk. Ama nedense bir modum düştü. Yakınlarımın sahip oldukları şeyleri asla kıskanmam normalde. Hep onlar için sevinirim, pozitif biriyim. Fakat şu an biraz garip hissediyorum. Kıskandım mı ben şimdi acaba ya..
Geçer dimi bu garip duygu..
Selam kızlar, çok dert de değil esasen de konuyu nereye açsam bilemedim.
Ben bundan 1 ay önce dış gebelik yaşadım, kürtaj vs oldum ve zor bir süreç geçirdim. Sonunda aştım diyordum ki,
Bugün erkek kardeşimin eşi whatsapp grubundan gebelik testini attı, pozitif. 7 haftalıkmış falan. Aslında çok sevindim. Herkes çok sevindi, iyi dileklerde bulunduk. Ama nedense bir modum düştü. Yakınlarımın sahip oldukları şeyleri asla kıskanmam normalde. Hep onlar için sevinirim, pozitif biriyim. Fakat şu an biraz garip hissediyorum. Kıskandım mı ben şimdi acaba ya..
Geçer dimi bu garip duygu..
Sadece ailenin kadınlarının olduğu grup, o yüzden sakınca görmedi sanıyorum.İmrenmiş ve yaşadığınız dış gebelik tecrübesi sebebiyle de üzülmüşsünüz , gayet insani duygular bunlar.
Gebelik testini whatsapptan aile grubuna atmak , sizin hislerinizden daha tuhaf bence.
Allah isteyen herkese , hayırlıysa hayırlısıyla sağlıklı evlatlara sahip olmayı nasip etsin.
Sadece ailenin kadınlarının olduğu grup, o yüzden sakınca görmedi sanıyorum.
Çok teşekkür ederim kızlar ya. Bir an garipsedim ruh halimi. Dediğiniz gibi kaybımı hatırlattığı için böyle oldum sanırım. Tez zamanda geçer inşallah.
Uzun zamandır mi çocuk istiyorsunuz. Neden bu kadar üzüldünuz.
Grubunuz aile grubu , ben 7 kat el halimle yaptığına kızdım.
Kaybınız ve yaşadıklarınızdan , kardeşinizin karısının haberi yok muydu ?
İnsan tabi ki sevincini , mutlu haberini paylaşmak ister ; siz de "hala" olacağınızı duyunca sevinmişsinizdir.
Ancak çok yakın zamanda, sizin yaşadığınız bir operasyon da varken; sevinci paylaşma şekli , hamilelik testi fotoğrafını atmak olmamalıydı diye düşünüyorum.
Bu arada grupta anneler varsa kim teste bakıp anladı ki ? Altına "hamileyim" yazmamış mı ?
İnşallah çok teşekkür ederimm :)Emin olun kıskançlık değil sadece burukluk. Kaybınız için çok üzgünüm. Allah gönlünüze göre versin inşallah sizde en kısa sürede gebe kalırsınız.
Çok uzun zaman olmamış olur umarım. Ama kimyasal gebelik değil miydi kayıp neydi. Bir gebelik daha mi oldu.Sene başından beri istiyoruz. Ama üzülmemin ne zamandır istediğimizle bir alakası olduğunu sanmıyorum.. Yaşadığım kayıp ve süreç çok zorluydu benim için.
Ben bundan 1 ay önce dış gebelik yaşadım, kürtaj vs oldum ve zor bir süreç geçirdim.
Çok uzun zaman olmamış olur umarım. Ama kimyasal gebelik değil miydi kayıp neydi. Bir gebelik daha mi oldu.
Kimyasal gebelik yazıyor ya o yüzden sordum ben yani kimyasal gebelik de çocuk oluyor mu kayıp yazdığı için sordum.Konu içeriğinde yer alıyor. Alıntıya bakabilirsiniz.
Kimyasal gebelik yazıyor ya o yüzden sordum ben yani kimyasal gebelik de çocuk oluyor mu kayıp yazdığı için sordum.
Tam olarak nerede kimyasal gebelik yazıyor?Kimyasal gebelik yazıyor ya o yüzden sordum ben yani kimyasal gebelik de çocuk oluyor mu kayıp yazdığı için sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?