• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanilmak Güzel Bişeyde

byzmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
119
2
46
Ankara
ya kızlar erkek arkadaşım beni kıskanması için ne yapmalıyım belki saçma gelebilir ama belli etmiyo bana bende çok ilgi isyeyen biriyim bişeyler anlatsam geçmişle ilgili benden soğursa diye korkuyorum ya ne yapmalıyım birde kızlar sevgilim memleketine gidince pek umuramaz oluyo ya da bana mı öyle geliyo mesaJ atmıyo aramıyo ben önce davarnıyom hep ama gelince balım gülüm acaba beni çantada keklik mi görüyo hiç bi zaman bu hissi vermedim ama bilemedim ne olur yardım edin kimseye soramıyorum

ya kızlar erkek arkadaşım beni kıskanması için ne yapmalıyım belki saçma gelebilir ama belli etmiyo bana bende çok ilgi isyeyen biriyim bişeyler anlatsam geçmişle ilgili benden soğursa diye korkuyorum ya ne yapmalıyım birde kızlar sevgilim memleketine gidince pek umuramaz oluyo ya da bana mı öyle geliyo mesaJ atmıyo aramıyo ben önce davarnıyom hep ama gelince balım gülüm acaba beni çantada keklik mi görüyo hiç bi zaman bu hissi vermedim ama bilemedim ne olur yardım edin kimseye soramıyorum

Ben açıklıktan yanayım.
Beni aramayan,sormayan,umursamaz adama 1 dakika bile tahammülüm yok.
Açık açık konuşur ona göre yoluma bakarım.

ne derdin peki canım karşına alıp

Kendi isteklerimi söylerdim.
Sevilmek,sayılmak,aranılmak,ilgilenilmek istediğimi,böyle bir ilişkiden hoşlanacağımı anlatırdım.
Kendisi bunları yapamayacaksa da her ikimizin de yolu açık olsun derdim.
Ardıma bile bakmam benimle mıç mıç ilgilenmeyen adam için.
Ben samimi ilişkiler severim.

doğru söylüyosun canım da onu çok istedim çok şükür sevgilim oldu kaybetmekten çok korkuyorum

Sen bilirsin arkadaşım.
Ben zaten beni umursamayan birini sevemem,hayatımda da istemem.
Beni sevecek ki ben de onu seveyim.
Benimle ilgilenecek ki ben de onunla ilgileniyim.
Ne yapayım benim de mantığım böyle.

canım aynı durumdayız benim sevgilimde beni kıskanmaz kıskanırda göstermez ben onu çok kıskanırım mesela oda çok şikayet eder bana der bende seni kıskanıyorum ama senin gibi yapıp bende seni sıkarsam olmaz böyle der ben yapmıyorum sende yapma falan der ama ben yıne yaparım :1: benım sevgılımde benım bulundugum sehırde okuyo memleketıne gıdıyo aılesının yanına bende hemen atarım mesela mesaj dusunurum benım yanımda hep sımdı aılesıyle zaman geçirsin diye yıne atarım bazen sıkayet bıle ederım ama o da gereklı acıklamayı yapar bızde hak vermelıyız canım memleketıne gıdıyor aılesı orda onlarlada vakıt gecırmesı lazım onlarlada ılgılenmesı lazım canım ben bı problem goremedım acıkcası içini ferah tut :)

Kıskanmaması normal ola bilir.. herkes kıskanç değildir ya..
ama ilgilenmemesi ve ya arayıp sormamasını anlayamam.. sevgilin sonuçta. az-çok tanıyorsundur yani dilini biliyorsundur.. onu incitmeden, kırmadan bazı şeyleri anlata bilirsin..
Benim Sevgilim böyle bişey yapsa..... yazmıyorum artık neler yapa bileceğimi.. geçenlerde bi nasılsın mesajıma cevap gelmeyince nerdeyse savaş çıkıyordu. geç yazması sorun değil ama o gün çok merak etmiştim onu o yüzden

canım aynı durumdayız benim sevgilimde beni kıskanmaz kıskanırda göstermez ben onu çok kıskanırım mesela oda çok şikayet eder bana der bende seni kıskanıyorum ama senin gibi yapıp bende seni sıkarsam olmaz böyle der ben yapmıyorum sende yapma falan der ama ben yıne yaparım :1: benım sevgılımde benım bulundugum sehırde okuyo memleketıne gıdıyo aılesının yanına bende hemen atarım mesela mesaj dusunurum benım yanımda hep sımdı aılesıyle zaman geçirsin diye yıne atarım bazen sıkayet bıle ederım ama o da gereklı acıklamayı yapar bızde hak vermelıyız canım memleketıne gıdıyor aılesı orda onlarlada vakıt gecırmesı lazım onlarlada ılgılenmesı lazım canım ben bı problem goremedım acıkcası içini ferah tut :)

ay kız içimi rahatlattın ya çok korkuyorum beni sevmiyo diyeeee

olurmu canım öyle şey bazıları kıskanırda göstermez normalde davranısları nasıl sana canım beraber oldugunuzda falan?

lokum um ozaman çok iyi hatta o bana diyo ilgisizsin ters davranıyosun diye ama memlekete gitti bi tuhaf oldu normalde çok iyiyiz nazar değmesinn birden niye böyle oldu bilmiyorum şimdi mesajlaştık seni seviyorum özledim falan o da yazmış biliyorum bende seni seviyorum diye ben mi çok abartıyom acaba yaa mesaj atmıyım aramıyım diyom ama duramıyorum yaaa

Ne yapayım ben yanımda ballım güllüm olup uzakta yabancı olan adamı..
Yürüsün gitsin istemez..:ssz:
Bu sevgiye mi kaldınız?
Alt tarafı sevgili yani..
Kaybetmekten o korksun biraz da bırakın, hiç üstüne düşmeyin.
Bakın nasıl değerli oluyorsunuz..
Zaten evlenmeden önce üstüne titremeler, yalvarmalar, it gibi peşinde gezmeler,nazlamalar.
Evlenince öküz oluyorlar. Siz bunları ne zaman tadacaksınız?:40:

canım ne kadar kaybetmekten korkarsan o kadar üzülür adamda kendini bi o kadar değerli görür biraz ağırdan al zor ama dayan arama sorma onun yaptığını yap bak eminim o zaman daha kıymetli olacaksın ne demişler kaçan kovalanır erkekler sadece bundan anlıyor geneli yani :)allah yardımcın olsun ama ilgisizce ve sevgisini hissetmiyorsan çok da uğraşma derim ben yinede karar senin

Back
X