Kıskanılmamak

souklima20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
400
1
46
İstanbul
1 yıllık beraberliğim var ..Çoğu erkeğin ayrılmamı beklediğini söyliyim allaha şükür gencim güzelim elim ayağım düzgün.. Gel gelelim benimki beni hiçbir konuda kıskanmıyor.. Tersine açık giyin tayt giy böyle giyin şöyle giyin diyor.. Kendisi 10 da yatıyor ben 4 lere 5 lere kadar netteyim hiç bir şey demiyor.. Neden kıskanmıyorsun diye sorduğumda sana güveniyorum benim olduğunu biliyorum diyor.. Bu konu arkadaşlarıma bile yanısıdı bu saatte senin ki kızmıyor mu diyorlar.. Ne diyeceğimi şaşırıyorum.. KISKANILMAK istiyorum.. Onun düşüncesi nedir neden kıskanmıyor beni ne olur birşeyler yazın.. Kafam çok karışık ..

değişik ama bende netteyimdir hep kocam kalkıp sen napıon bile demez bilir benim neler yaptığımı ama dışarda kıskanır yanlız bi yere göndermei sevmez napar neder iş yerinden izin alır gelir beni götürr falan falan dışardada mı kıskanmıo hiç seni?

Siz evlisiniz ama,sonsuz güvenir size.. Ne yaptığınızı bilir dediğiniz gibi .. Bizim evimizin arası 15 dk.. Gelip beni almaz ben giderim arkadasının dükkanından onu alırım.. Dönüşte çok soğuk olur hava.. Üşüyorum çok kötüyüm halsizim bilmem ne der eve gidiyorum ben der.. Beni de taksiye bindirir....

bak bunlar kabalıktır hadi bugun kendi içinde hallettin kabalığını yarın birgün elalemin içinde yaptığı kabalık daha ağır gelir sana senin sevgin ne derece ona?

bak bunlar kabalıktır hadi bugun kendi içinde hallettin kabalığını yarın birgün elalemin içinde yaptığı kabalık daha ağır gelir sana senin sevgin ne derece ona?

Çok seviyorum ben onu.. Onunda sevdiğini biliyorum.. Aileler tanışıyor zaten 1 seneye söz düşünüyoruz.. Ama benim kafamda çok soru işareti var bir insan sevdiğini kıskanmaz mı ... Sevgisi azalmış olabilir mi sizce?

Son düzenleme:
yok ya azalmamıştır seni çok sevdiğini biliosan sende çok seviosan ama dikkat et o seni bi adım fazla sevsin öle daa iyi oluyo aileside iyiyse sana karşı bi kıskanılmamak yüzünden kendini soğutma adamdan bak her erkek herşei bilecek die bişi yok evlennce nasıl davranması gerektiğini zaman zaman hatırlatırsan ona öğretmiş olursun sıkıntı yapma ama neye kızdığını o bilsin ....

Peki teşekkür ederim ama kafam rahat değil .. Aramızda 10 yaş var .. Herşeyi yaşadı diye böyle duygularını yitirmişse,ben daha yeni yeni yaşıyorum birşeyleri.. Nebiliyim böyle nasıl evlilik olucak düşündürüyor açıkcası.....

herşei yaşadı ne demek evlilik falan mı geçti başından ??

Yok yani cinselliktir aşktır meşktir hayatı yaşamaktır.. 29 yasında kendisi .. ben 20...

9 yaş benmde eşimle aramda 6 yaş var bence yaşa bağlı değil tamamen yaşanmışlıklar yani düşünmek istedin mi biçok şey aklına gelir zaten ki olmadı diyelim başkası istediğin gibi olacak mı bu kadar sevebilcen mi bakalım konuş söle böle böle de bakalım altından ne çıkacak

Yine durduk yere sorun çıkarıyorsun diyor.. Hiçbirşey yok onun için çok geniş bir insan deli ediyor beni.. Tekrar konusmaya calısıcam.. teşekkürler ...

konu başlığını okuyunca hemen yazma ihtiyacı hissettim , benimde ayrıldığım sevgilim beni kıskanmazdı.Çok sinir olurdum 5 ay çıkık bir kerede kıskanıyorum seni onu yapma şunu yapma demedi.

Bence fazla kıskanılmak hoş bir şey değil ama hiç kıskanma durumu olmadığında sizi umursamadığını düşünüyorsunuz.Yahu adam mesela eski kız arkadaşıyla arkdaş kalmıştı görşüyorlardı görüşmeni istemiyorum dedim zar zor tmm dedi.Ben diyordum ki bende eski sevgilimle görüşürüm o zaman.Oda diyordu görüş ben senin yanlış birşey yapacağına inanmıyorumm benim güvenimi boşa çıkarmassan görüş diyordu.

Sırf kıskansın diye gece saat 2 de eski sevgilime yazar gibi bir msj yazdım ve erkek arkadaşıma gönderdim.Sabah insan der aa bak eski sevgiline atıcağın msjı bana atmışsın vs. öyle birşey demedi.Bende telde konnuşurken dedim işte akşamda eski sevgilimle msjlaştık napıyosun die msj attı vs. (sallıyorum tabii ) oda hıııı ne konuştunuz dedii.bnde hiiiç uykum kaçmıştı oda uyuyana kadar sohbet edelim dedi bende tmam dedim sen sakınca görmüyorsun diye demiştim.Oda baksen , hıııııı anladım deyip sustu.

Yahu insn der yanii gecenin 2 sinde ne akla hizmet böyle böyle yapıyosun yahuuu hiç şüphesi bile olmasa rahatsız olurdu.

Kısacası bu olay değil ama hoşuma gitmeyen başka davranışlarıda vardı face şifresini habersiz değiştirmeler , bir gün çok ffazla aşık diğer gün soğuk davranan biriydi soğuk dediğim yanii msjlar soğuk soğuk nasılsın ? vs. tarzında hiç canım cicim demez ama bir günde aşırı derecede aşık gibi davranırdı ben hiç bir zaman beni sevdiğine inanmadım seven insan kaybedicem diye bu davranışların d sini yapamazdı ama oda haklı zmanında çok şımarttım ondan vazgeçemeyeceğimi düşünüyordu cepte görüyordu belkide buyüzden bu tür davranışlarda bulundu. snuç olarak ayrıldım Şuanki düşüncem yerinde bir karar verdim pişman değilim .

lütfen yorumum için kusura bakmayın.eğer bir erkek onu giy bunu giy diyip açık saçık dikkat çekicilikten bahsediyorum diyorsa kıskanmanın zerresi yoksa o erkek yanındaki bayanı konu mankeni olarak taşır.bence ciddi bir ilişki saymazlar.erkek dediğin bira kıskanmalı ciddi düşünüyorsa gercekten seviyorsa başka erkeklerin orasına burasına bakmasını istemez,dikkan çeksin istemez,giyimiyle genelde erkekler güzellikle dikkat çekmelerini ister bayanların.

bende arkaşa çok katılıyorum benimde 3 yıllık bi beraberliğim var herşeye karışmaz ama karışılacak yerede karışır beni hiç bir erkek arkadaşıyla muhatap etmez öyle taytdır mine etekdir mümkün değil giydirmez bence sevgilinin karakterine bağlı birşey kıskanan insan vardır kıskanmayan insan vardır sen bunu kız kardeşi varsa bundan anlarsın eğer kız kardeşi kuzeni falan varsa onlara karışıyor mu mini etek tayt giyiyorlar mı ona bi bak giydiriyor mu giydirmiyor mu kıskanan adam kız kardeşini de kıskanır karısını kız kardeşini de kıskanır kıskanmayan hiç birini kıskanmaz ayrıca erkeklerin öyle fazla kıskanması da iyi bir şey değil insanı sıkar bi vakitten sonra normal olması lazım umarım anlatabilmişimdir:)

belki adamın yapısı öyledir.. bu yetiştirilme tarzından, arkadaşlarından gördüklerinden, yaşadıklarından deneyimlerinden .. kaynaklanıyor olabilir. ama sonuç olarak karakteri böyledir. kendinden emindir senin yanlış birşey yapmayacağından emindir kıskanmaz. hoş bazı erkekler kıskançlıktan çatlasalar bile belli etmezler.. herneyse ne. sen de o da birbirinizi çok seviyormuşsunuz yazdığına göre.. o zaman onu olduğu gibi kabulleniceksin :) hiçkimse dört dörtlük deildir :)

Ben de erkek arkadaşımın çok kıskanç olmasından şikayetçiyim demek ki kıskanılmamak da kötü bir şey..Bence kaybetmekten korksun..Sizden hoşlananlardan bahsedin,şüpe uyandıracak şeyler yapın(yanlış bir şey olmasın,amaç dikkat çekmek)..mesela telefonlarını bazen duymayın..meşgulum filan deyin..

aslında aşırı kıskançlıkta kötü hiç kıskanılmamakta da bir anormallik var tabiki ikisinin ortası olmalı dercesi
ama sana çık giyin falan demeside beni düşündürdü açıkcası yahu tayt giy der mi bir erkek tayt en çok hatlaarı belli eden şey sonuçta
sor sende neden kıskanmıyorsun beni bilmem ne gibisinde
nette dolaşmana gelince güveniyo demek ki sana o saate kadar kalmana bişi demez yani şahsen ben uyurkende sevgilimin nette işleri olurdu ben hiçşüphelenmezdim yani yoruluyo diye üzülürdüm sadece çünkü güveniyordum yani o kısmı güvenle alakalı olabilirrr

bu davranışlar hiç hoş değil. sanki kız olan sen değil de o gibi. biraz araya mesafe koy bakalım ne yapacak.

ayyy ben kıskançlıktan yakındım hep sende kıskanılmamaktan bu kadınları anlamak çok zor
ya seni kıskansaydı bunaltsaydı ne yapacaktın inanki dayanılmıyor bak bana bunaldım hemen attım kıçına tekmeyi
bu erkekler de tuhaf aslında ortayı bulamıyorlar bana en ortasından bi koca nasip et Yarabbim
Arkadaşınki de azcık kıskansın bunaltmasın yoksa bunaltıyor diye konu açarsın

çiftlerin birbirini aşırı kıskanması nasıl anormal bir durumsa hiç kıskanmaması da o kadar anormaldir.eski sevgilinle görüşmeni kıskanmıyor,sabahın 4 üne kadar nette ne yaptığını merak etmiyor(ben de eşime güvenirim ama gündüzler torbaya mı girdi niye gece sabaha kadar nette diye de merak ederim açıkçası),rahat ve güzel giyinmeni istiyor...ben sizin yerinizde olsam beni kaybetmekten korkmadığını düşünürdüm.ayrıca bu kadar güvenin kaynağı ne acaba?beşer şaşar...insan nefsine uymayagörsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…