- Konu Sahibi souklima20
-
değişik ama bende netteyimdir hep kocam kalkıp sen napıon bile demez bilir benim neler yaptığımı ama dışarda kıskanır yanlız bi yere göndermei sevmez napar neder iş yerinden izin alır gelir beni götürr falan falan dışardada mı kıskanmıo hiç seni?
Siz evlisiniz ama,sonsuz güvenir size.. Ne yaptığınızı bilir dediğiniz gibi .. Bizim evimizin arası 15 dk.. Gelip beni almaz ben giderim arkadasının dükkanından onu alırım.. Dönüşte çok soğuk olur hava.. Üşüyorum çok kötüyüm halsizim bilmem ne der eve gidiyorum ben der.. Beni de taksiye bindirir....
bak bunlar kabalıktır hadi bugun kendi içinde hallettin kabalığını yarın birgün elalemin içinde yaptığı kabalık daha ağır gelir sana senin sevgin ne derece ona?
yok ya azalmamıştır seni çok sevdiğini biliosan sende çok seviosan ama dikkat et o seni bi adım fazla sevsin öle daa iyi oluyo aileside iyiyse sana karşı bi kıskanılmamak yüzünden kendini soğutma adamdan bak her erkek herşei bilecek die bişi yok evlennce nasıl davranması gerektiğini zaman zaman hatırlatırsan ona öğretmiş olursun sıkıntı yapma ama neye kızdığını o bilsin ....
Peki teşekkür ederim ama kafam rahat değil .. Aramızda 10 yaş var .. Herşeyi yaşadı diye böyle duygularını yitirmişse,ben daha yeni yeni yaşıyorum birşeyleri.. Nebiliyim böyle nasıl evlilik olucak düşündürüyor açıkcası.....
herşei yaşadı ne demek evlilik falan mı geçti başından ??
Yok yani cinselliktir aşktır meşktir hayatı yaşamaktır.. 29 yasında kendisi .. ben 20...
9 yaş benmde eşimle aramda 6 yaş var bence yaşa bağlı değil tamamen yaşanmışlıklar yani düşünmek istedin mi biçok şey aklına gelir zaten ki olmadı diyelim başkası istediğin gibi olacak mı bu kadar sevebilcen mi bakalım konuş söle böle böle de bakalım altından ne çıkacak
lütfen yorumum için kusura bakmayın.eğer bir erkek onu giy bunu giy diyip açık saçık dikkat çekicilikten bahsediyorum diyorsa kıskanmanın zerresi yoksa o erkek yanındaki bayanı konu mankeni olarak taşır.bence ciddi bir ilişki saymazlar.erkek dediğin bira kıskanmalı ciddi düşünüyorsa gercekten seviyorsa başka erkeklerin orasına burasına bakmasını istemez,dikkan çeksin istemez,giyimiyle genelde erkekler güzellikle dikkat çekmelerini ister bayanların.
Siz evlisiniz ama,sonsuz güvenir size.. Ne yaptığınızı bilir dediğiniz gibi .. Bizim evimizin arası 15 dk.. Gelip beni almaz ben giderim arkadasının dükkanından onu alırım.. Dönüşte çok soğuk olur hava.. Üşüyorum çok kötüyüm halsizim bilmem ne der eve gidiyorum ben der.. Beni de taksiye bindirir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?