- Konu Sahibi souklima20
-
Giyim konusunda böyle giyin şöyle giyin demesi çok sinirimi bozuyor..
Kıskanılmak güzel fazlasını gördüm evet iyi değil..AMA kıskanılmamak daha kötü hiçbirşey anlayamıyorsunuz kafanızı karıştırıyor.. Çok seviyorum Seni canımdan çok seviyorum diyor evlenmek için gün sayıyor annesine götürüyor sıkı fıkı olmamı istiyor.. Gel gelelim adamda kıskançlık yok.. Ben olsam o facebookta internette 3 lere 4 lere kadar takılsa uyuyamazdım napıyor acaba derdim.. O ise horul horul uyuyor.. 4 de birşey paylaşıyorum sabah görüyor.. ama hiçbirşey demeden günaydıınnn hayatım diye mesaj çekiyor..
ANLAMIYORUMMMM ...............:2::2::2:
Vee Şuanda.. Facebooktaydım.. kendisi 1 saat önce yattığını söyledi.. Bir bağlantı beğenmiş o da benim sayfamda çıktı.. Uyumamışsın dediğimde annem ütüyü dik koymuş o düştü korktum öyle tele bakıyordum dedi.. Anlıcağınız şuanda da yalanı ortaya çıktı.. Akıl verin nolursunuz.. Çok daraldım...
Canım darlanma yaaa..belki de yattığı yerden açmıştır..Biz de yapmıyor muyuz sanki..Tam uyumak için yatarız sonra telden sosyal ağlara tekrar gireriz falan ..İyi düşün canım..
yanlış anlamada k.bakma gerçekden .sen 20 yaşında bu ilişkiyi kaldırabılecek güçte olduguna ınanıyormusun?Bende böyle çok detaycıyım işte yalana hiç tahammülüm yok napıyımOna çok güveniyorum bu güvenimi sarsıcak bu rüyadan uyanıcam diye çok korkuyorum sanırım bu yüzden böyleyim..
yanlış anlamada k.bakma gerçekden .sen 20 yaşında bu ilişkiyi kaldırabılecek güçte olduguna ınanıyormusun?
evlenince kıskanclıgı baslar sana asırı guvendigi icin ve genel yapısı oyle oldugu icinde kıskanmıyordur cok kıskansın derken iyice despot biri olur gorursun:) genelde boyle insanların kıskandıgı seylerde verdigi tepki diger erkeklere gore daha fazla olur o yuzden boylesi daha iyi dert etme kendine..yalan konusuna da yatıcam der sonra vazgecer nete girer bunu sende yapabilirsin takılcak birsey yok canı sıkılır kalkar facebooka bakınır falan bu kadar uzerine dusme bence
Bende böyle çok detaycıyım işte yalana hiç tahammülüm yok napıyımOna çok güveniyorum bu güvenimi sarsıcak bu rüyadan uyanıcam diye çok korkuyorum sanırım bu yüzden böyleyim..
Canım ben de aksine çok kıskancım ..bnen de senin gibi herşeye önyargılıyım hep kötü seyler düşünüüm ..kesin suan bi işler cevırıyor gıbıama sen bari benim gibi olma diye yazdım aslında ..ama bakıyorum da aynıyız.. ben nısanlımın telefon dokumanlarını bıle ıncelerım..o benım face msn sıfremı bılmez ama ben bılırım :)) guvenmedıgımden degıl fakat beyimiz kıskanılmayı cok sevıyor ve guven vermeyı sevıyor :)
kişi yapısına yetiştirilme tarzına bağlıdır aslında.bide ortada kıskanılacak bişy yoksada kıskanmayabilir.ben eşimle ilk çıkarken oda kıskanmıodu.hani bende düşünmedim değil.sonradan çıktı bu kıskançlık huyu.bende kıskanç erkek sevmem aslında.ama sonra anladımki ozamanortada kıskancak bişey yokki.ben zaten bu bana asıldı işte şu teklif etti vss yada yanımdayken etrafa bakim herhangi bişi yoktu.meğer ondan kıskanmıomuş.bide söledi beni ürktmek istememiş(atım ben ya) sevgisinden eminsen inan bana kıskanmaması daha ii.23 haftalık hamileyim kıskanılıyorum bu halimle ne olcaksa.ailelerde biliomuş ciiddi bişi sizinki ne güzel.
Kusura bakmayında gece yarılarına kadar nette olacak eski kız arkadaşı ile konuşacak hemde 4 de bu ilişkinin bitmesine sebeptir.Sözlüyüm şuan kıskanç olan benimdir o yerinde kıskanır ben telefonu meşgul bile olsa kıyamet kopartırım o daha olgun davranır ama benim içinde dünyadaki tek erkek sözlümdür ,bunu her hareketimlede gösteririm ,sizin erkek arkadaşınızda bir sorun var insan yaratılışı gereği eşini ,sevdiğini kıskanır tek kıskanmayan yaratılmış varlık Domuzdur..Domuz eti yiyenlerde bile kıskanma özelliği görülmez.Sizin erkek arkadaşınız için demiyorum bunu lütfen yanlış anlamayın ama bu kadar geniş bir insanla mutlu olacak mısınız ve kendinizi değerli hissedecek misiniz ??
Kendimi hiç de değerli hissetmiyorum.. Tersine kendimi salıyorum sorumluluklarımı yitiriyorum önemsiz bir hal alıyor ilişkim zaman geçtikçe.. Millet sevgilisinin orasını burasını kapatır, o ise omzunu aç şöyle tayt giy bak aşkım böyle giyinsene diyor.. Benim facebookta çok açık olmayan ama açık :) resimlerim var.. Hiç birşey demiyor bana .. Kardeşinin sevgilisi var .. Elbiseli diz üstü,bacakları gözüküyor sadece.. Oha bu faceye konurmu diyor.. AMA kendi sevgilisini kıskanmıyor .....
bu kıskanmamaktan çok farklı bir durum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?