- 1 Haziran 2021
- 77
- 264
- 8
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
-
Evham bende de çok var.Bende mi sorun var. Hiçbir zaman böyle nerdesin konum at niye aramadın demedim. Ama sık sık ararım. Acmazsa deliririm. Eşim de bilir. Acar iyiyim der kapatırız. Benim de evhamim var. Arama mi çarptı. Bişey oldu diye ama hiç güvenmiyorum hissi vermedim. Şüphe etmem bişey yaparsa da iyi saklasın. Görünce duyunca giderim ben.
Ya konum at demek zaten normal değil. Bana mı guvenmiyorsun derim. Ortada daha önce yaşanmış aldatma vb bir şey olmadığı sürece böyle bir istek oldukça abes. Hani konum istersin ama başka bir sebeple istersin, sen konum at bakayım yalancı misin değil misin der gibi konum mu istenir ya. Bu insanin sevgisi sağlıklı değildir hadi diyelim sevsin dünya da en çok o sevsin ama bu sağlıklı bir sevgi değil diye düşünüyorum. Saygı ve güven sevgiden çok daha önemli.Bende mi sorun var. Hiçbir zaman böyle nerdesin konum at niye aramadın demedim. Ama sık sık ararım. Acmazsa deliririm. Eşim de bilir. Acar iyiyim der kapatırız. Benim de evhamim var. Arama mi çarptı. Bişey oldu diye ama hiç güvenmiyorum hissi vermedim. Şüphe etmem bişey yaparsa da iyi saklasın. Görünce duyunca giderim ben.
aynen öyle ayrı duygular. karıştırırlmamalıEvham bende de çok var.
Bu konuda belki de yardım almalıyım. İyi değilim biliyorum.
Konum,fotoğraf atmak/attırmak, hayatımda yapmadığım/yaptırmayacağım işler.
Güven yoksa ben de yokum.
Güvensizlik ayrı,kıskançlık ayrı duygular bunu ayıramayan kişilerle işim olmaz.
benım esim benden konum ıstese onu aldatıp aldatmadığımı öğrenme amacıyla yani valla çok pis şeyler yaparım ona. esımden de ıstemem lazım değilse anlamıyorum bu kendıne guvensızlık aslında heran bırı elımden kapacak korkusu ne bu oyuncak mı bırı begenıp kapacakYa konum at demek zaten normal değil. Bana mı guvenmiyorsun derim. Ortada daha önce yaşanmış aldatma vb bir şey olmadığı sürece böyle bir istek oldukça abes. Hani konum istersin ama başka bir sebeple istersin, sen konum at bakayım yalancı misin değil misin der gibi konum mu istenir ya. Bu insanin sevgisi sağlıklı değildir hadi diyelim sevsin dünya da en çok o sevsin ama bu sağlıklı bir sevgi değil diye düşünüyorum. Saygı ve güven sevgiden çok daha önemli.
Hem kendine hem de karşı tarafa güvenmiyordur. Sevgiyle hiçbir alakası yok.Bir insan neden sevdiği insanı sürekli takip ve kontrol eder?
Resmen kontrol manyaklığı bu. Korkunç.Sürekli telefonda neredesin, ne yapıyorsun, ne zaman geliyorsun, hm yalan mı söylüyorsun sen, konum at, fotoğraf at, aramadın neredeydin.. gibi bir çok söylemler oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?