- 24 Mart 2020
- 10.013
- 36.146
- 598
- 32
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
-
Arkadaş grubumuzda da bu sorunlar mevcut. Yada en yakınım olan ablamın eşiyle olan diyalogları.
Sürekli telefonda neredesin, ne yapıyorsun, ne zaman geliyorsun, hm yalan mı söylüyorsun sen, konum at, fotoğraf at, aramadın neredeydin.. gibi bir çok söylemler oluyor.
Alakası yok. Bunlar sevmek değil hastalık gibi bişey bence. Güzel bir kız görünce baksin bakmak istiyorsa bende bakıyorum der geçerim, ancak güvenmediğim bir insanı da hayatımda neden tutuyum ki ? Sürekli yanında olamam sonuçta dimi ? Böyle şeyleri çok gereksiz buluyorum. Sevdiğim yanımda hayatımda olacak insanı kontrol etme ihtiyacı duymak istemiyorum ben şahsen. Çünkü böyle insan manyak olur.Yıllar önce yaptığım bir hata var. Kontrol altında tutmak, kıskanmak.. Ben bunu öz güvensiz olmama bağladım, bilemiyorum. O kadar kıskanır kısıtlardım ama ruhum duymazdı hiçbir şeyi. Çılgınlar gibi de arkamdan iş çevrilirdi o kadar kontrol altında tutmama rağmen. Öğrendiğimde şok olmuştum nasıl kandırıldım ben mutlaka görürdüm anlardım diye.. komedi.
Arkadaş grubumuzda da bu sorunlar mevcut. Yada en yakınım olan ablamın eşiyle olan diyalogları.
Sürekli telefonda neredesin, ne yapıyorsun, ne zaman geliyorsun, hm yalan mı söylüyorsun sen, konum at, fotoğraf at, aramadın neredeydin.. gibi bir çok söylemler oluyor.
Bir insan neden sevdiği insanı sürekli takip ve kontrol eder?
Kendine olan güvensizlikten midir yoksa karşı tarafa güvenmediğinden midir?
Karşı cinste bir hata veya problem yoksa bir kadın neden kıskanır,kısıtlar ve kontrol altında tutar?
Dün bir kafede otururken arka masada da bir çift oturuyordu. Kafede tam cadde kenarında. Çok güzel, mini mini etekli bir hatun geçti. :)
Arka masadaki kadın inanılmaz kıskandı, neden baktın niye bakıyorsun diye tartışarak çıktılar.
Benimde sevgilim birine bakınca içimden "ay kız çok güzel valla, kesin beğendi" diye dertlenebiliyorum anlık.Ki yere taşa toprağa bakarak yürümüyoruz, illa ki görüyoruz. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
bir haftadır falan biriyle konuşmaya başladım. tabii daha bişey yok ortada, yazışıyoruz sadece. ne olur bizden belli değil. kıskanma muhabbetini çözemedim gitti. mesela bir isim veriyor yanına parantez içinde kardeşim diyor. bir yere gidecek, tek başıma gidiyorum falan diyor. bunları vurguluyor benim de sorduğum ettiğim yok da sohbet sırasında söylüyor. tek eşliyim ben falan diyor, çok sadığımdır diyor, aldatma durumları hiç bana göre değil falan diyor. e iyi tamam ne güzel de ne yapmamı, ne söylememi bekledi anlamadım. koskoca insan zaten, bense onun hiçbir şeyiyim, belki de ince düşünceli davranıyor ama bana geçen izlenim sürekli ''bak benim hayatımda kimse yok'' tarzı bir alttan alttan mesaj gibi. dün garip bişey dedi ama. canlı müzik çalan bir mekana gidecekmiş, orda bi kız çıkıyormuş sesi harikaymış kendisi de öyleymiş falan. vurguladı durdu. kızın ismi ne, merak ettim dedim. hatırlamıyorum bilmiyorum falan dedi. iyi, dedim, sahnede hem göze hem kulağa hitap etmeli zaten bir müzisyen dedim, konu kapandıyani bunlar benim hiç kafamın basmadığı konular. kısıtlamakmış, uçan kelebekten kıskanmakmış vs aşırı saçma.
benim mesela ne yapmam gerekiyordu, şarkıcı kızdan mı kıskanayım? ne olması gerekiyordu buradaki rolüm anlamadım
Aldatanlar da "ben çok eşliyimdir yakinda seni de aldatirim" diye ilişkiye başlamiyor ki zaten ama ne kadar boyle sormadigim halde ustune basa basa ben aldatmam, ben yapmam diyen varsa hepsi sayesinde boynuzlarimi parlatmişligim var.İnsallah ince düşüncesindendir hep.
Kişi ya kendine güvenmez ya da karşısındakine bi de hem kendine güvenmeyen hemde karşısındakine güvenmeyenler var.Yıllar önce yaptığım bir hata var. Kontrol altında tutmak, kıskanmak.. Ben bunu öz güvensiz olmama bağladım, bilemiyorum. O kadar kıskanır kısıtlardım ama ruhum duymazdı hiçbir şeyi. Çılgınlar gibi de arkamdan iş çevrilirdi o kadar kontrol altında tutmama rağmen. Öğrendiğimde şok olmuştum nasıl kandırıldım ben mutlaka görürdüm anlardım diye.. komedi.
Karşı cinste bir hata veya problem yoksa bir kadın neden kıskanır,kısıtlar ve kontrol altında tutar?
Dün bir kafede otururken arka masada da bir çift oturuyordu. Kafede tam cadde kenarında. Çok güzel, mini mini etekli bir hatun geçti. :)
Arka masadaki kadın inanılmaz kıskandı, neden baktın niye bakıyorsun diye tartışarak çıktılar.
Benimde sevgilim birine bakınca içimden "ay kız çok güzel valla, kesin beğendi" diye dertlenebiliyorum anlık.Ki yere taşa toprağa bakarak yürümüyoruz, illa ki görüyoruz. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
yapacak olan insan her türlü yapar.
yapabilir de yani sorun yok. zincire vuramam kimseyi.
zaten yapıyorsa beni kaybetmeyi göze almış demektir, benden vazgeçmiş demektir.
ben bir ilişkide gerçek anlamda sevilmek isterim. gözü kayacaksa, aldatacaksa kapı orada.
bu kişiyi de daha tanımıyorum belki tanıyınca ben istemeyeceğim, bilemedim.
araya pandemi girince ben iyice unuttum sanırım bazı şeyleri
muhtemelen ilk hatasında yol veririm, öyle alıştım ki yalnızlığa, kimseyi çekemeyen biri oldum çıktım.
Orasi oyle tabi ki ben de asla tirim tirim aldatiliyor muyum, neredesin, kiminlesin tarzi arayişlara giren biri olmadim ama aldatilinca da hep karşima cikti bir sekilde yakaladim.
Muhtemelen aldatiyor musun yoksa diye darlayip durmadigim ve arastirmalara girmedigim için aldatanlar da rahat davranip daha az onlem aliyor ve boylece hata yapmalari daha kolay olup ortaya cikiyordu
Ben öleyim o zaman esim ruslarla calısıyor.Bir kere sürpriz yapmaya gittim kadin bikini deniyordu ve kabin yok..Çok güzel, mini mini etekli bir hatun geçti. :)
abla senden keko lafını duymak güldürdü beni,hahahahaha, çok tatlısınBu arada dekolteli,mini etekli kıza adamın bakması adamın kekoluğunu gösterir, bu durum benim kıskançlığım değildir.
Hiç mi göğüs,bacak görmedin de süzüyorsun derim.
Ben de eşimi ufak tefek kıskanırım ama Ablanın eşini darlaması çok acayip. Eşim bana neredesin konum at foto at dese bu adam hasta heralde derdim.Yıllar önce yaptığım bir hata var. Kontrol altında tutmak, kıskanmak.. Ben bunu öz güvensiz olmama bağladım, bilemiyorum. O kadar kıskanır kısıtlardım ama ruhum duymazdı hiçbir şeyi. Çılgınlar gibi de arkamdan iş çevrilirdi o kadar kontrol altında tutmama rağmen. Öğrendiğimde şok olmuştum nasıl kandırıldım ben mutlaka görürdüm anlardım diye.. komedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?