Sinirlerin bozulmuş canım. Sizin durumunuzdan haberleri var mı bilmiyorum ama her hamile heyecan yapar. Eşleriniz yakın arkadaşsa birlikte gitmek istemedi çok doğal değil mi?
Bu kadar çok kafaya takarsan hamile kalman zorlaşır Allah korusun. Arkadaşlarının bir suçu yok onlara bilenme sakın.
İnşallah siz de aş erdiğinizde arkadaşça yiyecek aramaya çıkarlar. Hem ödeşmiş olursunuz hem de bunları niye takmışım kafama oh işte şimdi çok huzurluyum der rahat edersiniz. Allah gönlünüze göre en kısa zamanda nasip eder inşallah bi bebecik.
Allah tez zamanda bebegini kucagina almayi nasip eder sana insallah..hissettiklerin cok normal.kendinden fazla esin icin dahaa cok uzuluyorsundur seni anlayabiliyorum..
Kiskanmissin canim benim. Senin hayalini kurduğun kaprisleri ve eşinin hayalini kurduğun ilgisini yasayan birini görünce bu duygulara kapilmissin. Haklisin ama yapmamalisin. Bende pko hastasiyim. Bu hamile kalamazsin demek değildir 2 ayda 6 ayda bazen 1 sene de çocuğun mutlaka olur. Bu şekilde canini sıkıp kafayi takma yoksa bu insanlarin her seyi abarti gelmeye devam eder (ki ortada abarti bir durum yok) ve duygularina hepten yenilir aranizi bozarsin. Boyle umutsuzluga dusme kendini frenle, Allah hayirli zamanda versin.
kızma ama yakın zamanda gebelik testi yaptırdınmı ? hormonsal olarak duygusal ve sinirin bozulmuş olarak geldin bana.. sakın yanlış anlama olurmu sölediğmi
inşaallah bu güzel duyguyu en kısa zamanda sizde yaşarsınız
sizinki kıskançlıktan ziyade özenmek gibi olmuş
şuan sizde istediginiz için keşke benim de olsa dercesine
ama ümitsizlige kapılmak için erken
değişik huylular mı onlar ne? nispet yapmak istememiş olabilirler ama böyle davranmaları, meyve aramak için eşini aramaları düşüncesizlikten başka birşey değil. gıcık oluyorum böyle rahat duyarsız insanlara
Aslında evet biraz rahatsız olduğum konuda bu ,çünkü çok geç saatte aradılar.Şahsen ben o saate asla kimseyi aratmam ve heleki bebek hasreti çeken birilerini asla
çok teşekkür ederim.Belkide özentidir evet.çünkü kıskanmak kelimesini kendime yakıştırmıyorum asla
Ben de bunatakılfım esını nıyecagrıyolar kı vlla 2 hamıllık gecrdm 2 sndede hıc gecenın bı yarsı asermedım o da sımarıklık tamam can ceker ama ertedı gun ye nolcak ne o oyle nısbet yapar gıbı mesafe koy cnım bosuna uzme kendını ınsslah en kısa zamanda rabbım sızede nasıp eder.Aslında evet biraz rahatsız olduğum konuda bu ,çünkü çok geç saatte aradılar.Şahsen ben o saate asla kimseyi aratmam ve heleki bebek hasreti çeken birilerini asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?