kıskanıyormuyum bilmiyorum bir tuhaf haldeyim

ceren_08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
1.802
1.231
158
Merhaba arkadaşlar ben neredeyse 9 aydır evliyim.Mutluyum da eşimle çok şükür.Bir çocuğumuz olsun istiyoruz.Bu sürede olmayınca dr gittim.Pko teşhisi kondu.Dr hamile kalmamak gibi bir durum yok ama zaman alabilir dedi.İstersen takibe başlayalım yada biraz zamana bırak dedi.Ben tabi pko diye duyunca iyice telaşlandım bir ay geçtikten sonra takip başladı 2.ayımdayım.İnşallah kısa zamanda sonuç alırız.Bu ayrı bir konuya neyse.Size anlatmak istediğim eşimin çok samimi arkadaşınin eşi hamile.Sürekli görüşürüz ve benim çok fazla bebek istediğimi bilir kendisi.Onun adına çok sevindim,çünkü daha öncede bir düşüğü olmuştu.Öğrendikleri ilk gün akşam yemeğe bize geldiler.Yemek yedik.o akşam hep bebek üzerine konuşuldu.Hatta masayı toplarken ark.eşi aman sen bırak yorulma.senin yerine ben yaparım vs gibi konuşmalar oldu.(bu arada 2 haftalık falandı)Neden bilmem eşimle göz göze geldik sanki biraz abartmışlar gibime geldi.Birazda içim acıdı kendi kendime eşime bu duyguyu ben ne zaman yaşatıcam acaba diye düşünür oldum.Kıskanç bir insan deilimdir.Heleki böyle bir konuyu asla kıskanmam.Allah ın takdiri derim hep.Geçenlerde aşermiş kendisi.Henüz 7 haftalık.Akşam eşimi arayıp ona meyve aramaya çıktılar.Neden bilmem çok sinirlendim.Hayır gidemezsin dedim.Eşim hiçbirşey demedi bir süre.Sonra telefon çaldı arkadaşı aradı.Geç açtı telefonu.Uyuyordum dedi yarın gidelim olmazmı dedi.Oda ısrar etti ve aşkım lütfen bizede meyve falan alırım ayıp olmasın dedi.Birşey demedim ve oda gitti.Zaten gitmese bile ben yine git derdim bunuda biliyorum.Ama kendimi çok tuhaf hisstettim.Sanki benim eşim başka birinin hamilelik kaprisini çekiyormuş gibi.Sonra o gelene kadar ağladım.kısknamıyorumda neden böyle oldum bilmiyorum.Bu durumları yaşamam için daha çok erken biliyorum ama elimde değil neredeyse artık onlarla görüşmeyelim bile diyeceğim.Çok uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar hakkınızı helal edin ama bir tuhaf duygular yaşıyorum paylaşmak istedim sizlerle

Sinirlerin bozulmuş canım. Sizin durumunuzdan haberleri var mı bilmiyorum ama her hamile heyecan yapar. Eşleriniz yakın arkadaşsa birlikte gitmek istemedi çok doğal değil mi?

Bu kadar çok kafaya takarsan hamile kalman zorlaşır Allah korusun. Arkadaşlarının bir suçu yok onlara bilenme sakın.

Onların da düşüğü olmuş bide yeni olunca ister istemez dışarı yansıtmışlardır. Kıskançlık biraz ama kötü niyetli değil sizin ki. Siz de çok istediğiniz için ister istemez böyle şeyler hisssediyorunuz. Ayrıca 9 ay daha çok erken.. İyi tarafından bakmaya çalış. Eninde sonunda olucak eşinle evliliğinizin tadını çıkarın. Bebek odaklı yaşamayın bu kadar..

insanların ilk bebek heyacanı olduğu için(birde o gün öğrenmişler) abartmaları normal olabilir

kasıt yoktur sizin üzüldüğünüzü bile bile devam ederlerse o zaman kötü bir niyet aramak gerekir.

Son düzenleme:
İnşallah siz de aş erdiğinizde arkadaşça yiyecek aramaya çıkarlar. Hem ödeşmiş olursunuz hem de bunları niye takmışım kafama oh işte şimdi çok huzurluyum der rahat edersiniz. Allah gönlünüze göre en kısa zamanda nasip eder inşallah bi bebecik.

durumumuzdan haberi var canım.Doğru diyorsun takmamak rahat olmak lazım ama elimde değil aklımdan çıkmıyor ki

Amin çok teşekkür ederim.İnşallah dediğiniz gibi olurdu güler geçerim bu durumuma

Allah tez zamanda bebegini kucagina almayi nasip eder sana insallah..hissettiklerin cok normal.kendinden fazla esin icin dahaa cok uzuluyorsundur seni anlayabiliyorum..

Kiskanmissin canim benim. Senin hayalini kurduğun kaprisleri ve eşinin hayalini kurduğun ilgisini yasayan birini görünce bu duygulara kapilmissin. Haklisin ama yapmamalisin. Bende pko hastasiyim. Bu hamile kalamazsin demek değildir 2 ayda 6 ayda bazen 1 sene de çocuğun mutlaka olur. Bu şekilde canini sıkıp kafayi takma yoksa bu insanlarin her seyi abarti gelmeye devam eder (ki ortada abarti bir durum yok) ve duygularina hepten yenilir aranizi bozarsin. Boyle umutsuzluga dusme kendini frenle, Allah hayirli zamanda versin.

kızma ama yakın zamanda gebelik testi yaptırdınmı ? hormonsal olarak duygusal ve sinirin bozulmuş olarak geldin bana.. sakın yanlış anlama olurmu sölediğmi

Allah tez zamanda bebegini kucagina almayi nasip eder sana insallah..hissettiklerin cok normal.kendinden fazla esin icin dahaa cok uzuluyorsundur seni anlayabiliyorum..

çok teşekkür ederim çok anlayışlısınız.Tam olarakda öyle hissdeiyorum kendimden çok eşim için üzülüyorum.üstelik bana bu konu ile ilgili hep tesellide bulunur.Daha erken üzülme olmazsa da olmaz ölelim mi falan diye.o böyle davrandıkça dahada çok üzülüyorum.

inşaallah bu güzel duyguyu en kısa zamanda sizde yaşarsınız
sizinki kıskançlıktan ziyade özenmek gibi olmuş
şuan sizde istediginiz için keşke benim de olsa dercesine
ama ümitsizlige kapılmak için erken

Amin çok teşekkür ederim İnşalah tez zamanda olurda bu berbat durumdan kurtulurum

değişik huylular mı onlar ne? nispet yapmak istememiş olabilirler ama böyle davranmaları, meyve aramak için eşini aramaları düşüncesizlikten başka birşey değil. gıcık oluyorum böyle rahat duyarsız insanlara

kızma ama yakın zamanda gebelik testi yaptırdınmı ? hormonsal olarak duygusal ve sinirin bozulmuş olarak geldin bana.. sakın yanlış anlama olurmu sölediğmi

yok yaptırmadım.Dr kontrolundeyım zaten gerek yok test yapmama

çok teşekkür ederim.Belkide özentidir evet.çünkü kıskanmak kelimesini kendime yakıştırmıyorum asla

Aslında evet biraz rahatsız olduğum konuda bu ,çünkü çok geç saatte aradılar.Şahsen ben o saate asla kimseyi aratmam ve heleki bebek hasreti çeken birilerini asla

Aslında evet biraz rahatsız olduğum konuda bu ,çünkü çok geç saatte aradılar.Şahsen ben o saate asla kimseyi aratmam ve heleki bebek hasreti çeken birilerini asla

eşiniz iyilik yapmış gitmiş, ama bundan sonra siz tavırlı olun bence en azından bu kadar düşüncesiz olmazlar. sizinde canınız sıkılmaz

Ben de bunatakılfım esını nıyecagrıyolar kı vlla 2 hamıllık gecrdm 2 sndede hıc gecenın bı yarsı asermedım o da sımarıklık tamam can ceker ama ertedı gun ye nolcak ne o oyle nısbet yapar gıbı mesafe koy cnım bosuna uzme kendını ınsslah en kısa zamanda rabbım sızede nasıp eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…