özentidir canım içini rahat tut
eşiniz iyilik yapmış gitmiş, ama bundan sonra siz tavırlı olun bence en azından bu kadar düşüncesiz olmazlar. sizinde canınız sıkılmaz
Ben de bunatakılfım esını nıyecagrıyolar kı vlla 2 hamıllık gecrdm 2 sndede hıc gecenın bı yarsı asermedım o da sımarıklık tamam can ceker ama ertedı gun ye nolcak ne o oyle nısbet yapar gıbı mesafe koy cnım bosuna uzme kendını ınsslah en kısa zamanda rabbım sızede nasıp eder.
Benim yakin arkadaslarimin bebekleri var gelip bana uzun uzun anlatirlar..insan mutlulugunu paylasmak ister ici icine sigmaz tutamaz.ben evli bile degilim cocuk ozlemiyle yanip tutusuyorum buna ragmen kimsenin gelip bana bebegini anlatmasi sinirimi bozmadi..aksine cok keyif alirim bu muhabbetlerden..kusura bakmayin siz kiskanclik yapiyorsunuz...gecenin bir vakti sizi aramalari hos degil tabi ona diyecek sozum yok ama bu şekilde negatif dusunmeniz yanlis...bunun cocugunuzun olmamasiyla ilgisi yok.kisilik yapisi geregi..iyi kimse mutlulugunu paylasmasin....
Seni çok iyi Anlıyorum canım arkadaşların düşğncesizlik yapmış bence. Senin geçtiğin dönemden geçtim bende 1 yıl uğraştık hamile kalmam için 1 yıl. Sonra geldi mucizelerim ama bende senin gibi özenirdim hamilelere çocuklu ailelere. Zamanı gelince gelecek senin meleğinde. Hamile Olduğumu öğrendiğimde çok yakın arkadaşımda uğraşıyordu bebek için onun yanında hiç açamazdım bebek konusunu yada açıldığında kısa keserdim. Çünkü oda üzülebilirdi diye. Insanları düşünmek gerek. Çok şükür oda hamile kalmıştı benden 2 ay sonra. Demem o ki Rabbim zamanı geldiğinde gönderecek senin yavrunuda. İnşallah çok yakında
İnşallah en kısa zamanda Allah size hayırlı bir evlat nasip eder. Ben herkesin aksine o çiftin durumu abarttığını düşünüyorum. 7. haftada ne aşermesiymiş Allah aşkına. Ben hamileliğim boyunca hiç aşermedim. Üstelik eşinizi bunun için çağırması bi garip geldi ne bileyim. Sonuçta hassasiyetinizi biliyorlar, göze sokar gibi hareket etmeleri çok yanlış.
Evlenicegim nerden belli?sizi hic bir zaman anlayamam..iciniz fesat olmus...butun arkadaslarim evlendi kimseyide kiskanmadim..herkesin kaderi farklidir..icinizi ferah tutun..kiskanclik yapmayin..evlenin çocuğunuz olmasın anlarsınız.Mutluluk paylaşması değil bu iyi okuyun alnarsınız
Rabbim inşallah kısa zaman da size de sağlıklı bir hamilelik nasip eder.
Durumunuza kıskanmak değil imrenmek diyelim bence özlemini çektiğiniz bir duygu çünkü.
Diğer yandan ben diğer çiftin hareketlerini de çok samimi bulmadığımı söyleye bilirim.sizin durumunuzu bildikleri halde beraber meyve aramaya çıkmak ne biliyim bana çokta masum gelmedi( belki benim bakış açımdan)
Canınızı sıkmayın çevremizde ki insanları yönetemeyiz,değiştiremeyiz ama duygularımızı değiştirebiliriz
olaylara karşı biraz daha esnek olabilirsiniz bu sizin için iyi olacaktır.
Evlenicegim nerden belli?sizi hic bir zaman anlayamam..iciniz fesat olmus...butun arkadaslarim evlendi kimseyide kiskanmadim..herkesin kaderi farklidir..icinizi ferah tutun..kiskanclik yapmayin..
Kıskanmak değil bence de bu bebek işini o kadar çok saplantı haline getirdik ki kendimizi yıprattık çok fazla onun verdiği duygusallık ve boşluktayız, bundan dolayı istemeden de olsa çevremizdekilere davranışlarımız cevaplarımız olumsuz olabiliyor bence ceren cim
Bende okurken sinir oldum ,allah bizede nasip eder inş.
ahhh canım benimmm birbirimizi ancak biz anlarız zaten.nede güzel yazmışsın.Rabbim bizi bu boşluktan tez zamanda çıkarsın kucaklarımızı doldursun inşallah
Amin kuzum tez zaman da feraha kavuşalım inşallahRabb im bizler gibi isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu kıskanmak gibi de düşünme bir arkadaşın dediği gibi imrenmek diyelim kötü bir niyetinin olmadığı gayet açık ve net sen içini ferah tut olacak bebislerimiz Allah ın izni ile nazlanıyorlar gelmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?