kıskanıyormuyum bilmiyorum bir tuhaf haldeyim

eşiniz iyilik yapmış gitmiş, ama bundan sonra siz tavırlı olun bence en azından bu kadar düşüncesiz olmazlar. sizinde canınız sıkılmaz

teşekkür ederim.Bu şekilde devam ederlerse evet bir tavır koymam gerekecek

Benim yakin arkadaslarimin bebekleri var gelip bana uzun uzun anlatirlar..insan mutlulugunu paylasmak ister ici icine sigmaz tutamaz.ben evli bile degilim cocuk ozlemiyle yanip tutusuyorum buna ragmen kimsenin gelip bana bebegini anlatmasi sinirimi bozmadi..aksine cok keyif alirim bu muhabbetlerden..kusura bakmayin siz kiskanclik yapiyorsunuz...gecenin bir vakti sizi aramalari hos degil tabi ona diyecek sozum yok ama bu şekilde negatif dusunmeniz yanlis...bunun cocugunuzun olmamasiyla ilgisi yok.kisilik yapisi geregi..iyi kimse mutlulugunu paylasmasin....

amin inşallah Rabbim banada nasip eder.Aslında bende işte bu şımarıklığa kızıyorum.Ben olsam asla eşimi göndermezdim diyorum heleki bebeği olmayan biriyle

Seni çok iyi Anlıyorum canım arkadaşların düşğncesizlik yapmış bence. Senin geçtiğin dönemden geçtim bende 1 yıl uğraştık hamile kalmam için 1 yıl. Sonra geldi mucizelerim ama bende senin gibi özenirdim hamilelere çocuklu ailelere. Zamanı gelince gelecek senin meleğinde. Hamile Olduğumu öğrendiğimde çok yakın arkadaşımda uğraşıyordu bebek için onun yanında hiç açamazdım bebek konusunu yada açıldığında kısa keserdim. Çünkü oda üzülebilirdi diye. Insanları düşünmek gerek. Çok şükür oda hamile kalmıştı benden 2 ay sonra. Demem o ki Rabbim zamanı geldiğinde gönderecek senin yavrunuda. İnşallah çok yakında

evlenin çocuğunuz olmasın anlarsınız.Mutluluk paylaşması değil bu iyi okuyun alnarsınız

İnşallah en kısa zamanda Allah size hayırlı bir evlat nasip eder. Ben herkesin aksine o çiftin durumu abarttığını düşünüyorum. 7. haftada ne aşermesiymiş Allah aşkına. Ben hamileliğim boyunca hiç aşermedim. Üstelik eşinizi bunun için çağırması bi garip geldi ne bileyim. Sonuçta hassasiyetinizi biliyorlar, göze sokar gibi hareket etmeleri çok yanlış.

ne kadar duyarlı ve anlayışlısınız tebrik ediyorum sizi.İnşallah bende mucizeme tez zamanda kavusurum.Süreç zor bir bebek görüp iç çekmek zor.Rabbim evladınızı rize bağışlasın.Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

teşekkür ederim anlayışınız için.İşte tamda bahsettiğim bu.Ben kimsenin mutluluğunu kıskanmıyorum Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin ama bu şekilde eşime dahada mahcup oluyorum biraz anlayış istiyorum sadece

Rabbim inşallah kısa zaman da size de sağlıklı bir hamilelik nasip eder.
Durumunuza kıskanmak değil imrenmek diyelim bence özlemini çektiğiniz bir duygu çünkü.
Diğer yandan ben diğer çiftin hareketlerini de çok samimi bulmadığımı söyleye bilirim.sizin durumunuzu bildikleri halde beraber meyve aramaya çıkmak ne biliyim bana çokta masum gelmedi( belki benim bakış açımdan)
Canınızı sıkmayın çevremizde ki insanları yönetemeyiz,değiştiremeyiz ama duygularımızı değiştirebiliriz
olaylara karşı biraz daha esnek olabilirsiniz bu sizin için iyi olacaktır.

evlenin çocuğunuz olmasın anlarsınız.Mutluluk paylaşması değil bu iyi okuyun alnarsınız
Evlenicegim nerden belli?sizi hic bir zaman anlayamam..iciniz fesat olmus...butun arkadaslarim evlendi kimseyide kiskanmadim..herkesin kaderi farklidir..icinizi ferah tutun..kiskanclik yapmayin..

Kıskanmak değil bence de bu bebek işini o kadar çok saplantı haline getirdik ki kendimizi yıprattık çok fazla onun verdiği duygusallık ve boşluktayız, bundan dolayı istemeden de olsa çevremizdekilere davranışlarımız cevaplarımız olumsuz olabiliyor bence ceren cim

çok teşekkür ederim.Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Evlenicegim nerden belli?sizi hic bir zaman anlayamam..iciniz fesat olmus...butun arkadaslarim evlendi kimseyide kiskanmadim..herkesin kaderi farklidir..icinizi ferah tutun..kiskanclik yapmayin..

:):) siz dilediğiniz gibi anlayabilrisniz.Hamileliğini duyduğumda kendisinden çok sevindiğim arkadaşlarım var çok şükür ve yanlış anlarım diye beni incitmemek adına tek bir sızlanma göstermeyecek kadar duyarlı arkadalarımda Allaha şükür yanıbaşımda..Size başınıza gelsin diye çok ağır bir kelimede söyleyebilrdim ama asla söylemem bu durumu kimse yaşamasın.Düşmanızın bile evlat sahibi olması için yalvarırsınız evlat yolu gözlemek böyle birşeymiş sizde gün gelir anlarsınız o zaman beni.

ahhh canım benimmm birbirimizi ancak biz anlarız zaten.nede güzel yazmışsın.Rabbim bizi bu boşluktan tez zamanda çıkarsın kucaklarımızı doldursun inşallah

ahhh canım benimmm birbirimizi ancak biz anlarız zaten.nede güzel yazmışsın.Rabbim bizi bu boşluktan tez zamanda çıkarsın kucaklarımızı doldursun inşallah

Amin kuzum tez zaman da feraha kavuşalım inşallah Rabb im bizler gibi isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu kıskanmak gibi de düşünme bir arkadaşın dediği gibi imrenmek diyelim kötü bir niyetinin olmadığı gayet açık ve net sen içini ferah tut olacak bebislerimiz Allah ın izni ile nazlanıyorlar gelmek için

Sağol canım benim inşallah gerçekten çok yoruldum artık

Canim oncelikle insallah tez zamanda cocuk sahibi olursun. Ama daha 9 aylik evlisin. Endiselenmek, uzulmek icin cok erken. Ben 2,5 yildir evliyim, gebe kalmadim hala. Bende cocuklari cok severim. Su an borclarimiz var diye dusunmuyorum ama yas da 30 a geldi catti. Rabbim uygun zamanda nasip eder diyorum hep. Gercekten cocuk icin uzulmene erken daha. Iliskinize biraz zaman verin. Esinizle bu gunlerin kiymetini bilin. Ilerde cocuk olunca, gezemedik, birlikte vakit geciremedik demezsiniz en azindan. Arkadasinizin aserme durumunda da, eger ki araclari yoksa, gece esinizle gitmelerini anlarim. Ama araclari olmasina ragmen, esinizi arayip hadi birlikte gidelim demesi yersiz olur. Ayrica moralini yuksek tutman gerekiyor. Stres gebeligi onler. Onlarin adina sevinin sadece. Dua edin bol bol. Rabbim hakkinizda hayirlisini versin. Tedavinizi de ihmal etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…