kıskanıyormuyum bilmiyorum bir tuhaf haldeyim

Piskolojin bozuk..bu bana hakaret etmeni hakli cikarmaz.seni mahkemeye vericem ciddi soyluyorum...cok sinirlendim.ben 29 yasindayim hayatimda bir evli erkekle cikmadim birsey yasamadim...sen kimsin nerden uyduruyorsun?fesat sey.once insanlari kiskanmamayi ogren .iftiraci ..sen o beddularla cok yasamazsin zaten...allah bilir o ailede dediklerini yapmamistir...

bende sen beni festalıkla suçladığından ötürü seni mahkemeye veriyim o zaman.Yazılanlardan nasıl fesat olduğumu cıkardıysan
Arkadasim sen kimsin?hangi evli adamla yasadim ben..yok vericem seni mahkemeye bu kadar kolay degil iftira.nerden gordun.piskolojin bozuksa doktora git..evet yazdiklarindan fesat oldugun belli git ver mahkemeye ugrasicam senle bak gor.

bak şu anda beni yalancılıkla şuçluyorsun.Tamam ver beni mahkemeye bende şahit olarak o aileyi çıkarıcam ve seni beni yalancılıkla ilgili suçladığın için mahkemey vericem

Kıskanmak değil canım İmrenmek özenmektedir bu. Allah sana da versin en kisa zamanda

Arkadasim sen kimsin?hangi evli adamla yasadim ben..yok vericem seni mahkemeye bu kadar kolay degil iftira.nerden gordun.piskolojin bozuksa doktora git..evet yazdiklarindan fesat oldugun belli git ver mahkemeye ugrasicam senle bak gor.

dr musun psıkolojımın bozuk oldugunu nasıl anlıyorsun.Bak mahkemede bana bır konu daha cıkardan.dr rapor alıp benı bu sayfada rencıde ettıgın ıcınde verebılırım senı mahkemeye

bak şu anda beni yalancılıkla şuçluyorsun.Tamam ver beni mahkemeye bende şahit olarak o aileyi çıkarıcam ve seni beni yalancılıkla ilgili suçladığın için mahkemey vericem
Kizim sen kimsin ya?sen benim namusuma kimsin iftira atiyorsun?sen beni nerden taniyorsun?hangi evli adamla yasadim.yalanci iftiraci ...allahindan bul diyecem ama bulmussun zaten..

Senin gibi piskolojik sorunlari olan anne olmasin zaten..hay allahim aksam aksam fesata bak..

dr musun psıkolojımın bozuk oldugunu nasıl anlıyorsun.Bak mahkemede bana bır konu daha cıkardan.dr rapor alıp benı bu sayfada rencıde ettıgın ıcınde verebılırım senı mahkemeye
Fesat yuru git.iatedigin yerw sikayet et..muhattabim degilsin..fesatliktan kuduruyorsun..

hala devam ediyorsun psıkolojı suclamasına son ver ıstersen
Insanlarin namusuna dil uzatma..iftira attin resmen.neyse ben kendimi biliyorum allahda biliyor..fazla muhatab olmamak gerek fesatlarla..bende suc hadi arkadasinin bebegini kiskanmaya devam et..

İki haftalik nasil oluyor yahu ilk defa iki haftalikken hamile oldugunu bilen biri duyuyorum.ayrica kiskan ne olmuş yani herkes kiskaniyor birbirini.kiskanclik normal bir duygu abartilmadigi müddetçe. Kiskanclik duygusu olmasa elimizdekileri koruma duygusu olmazdi.ayrica senin ki imrenmek ikisi farklı şeyler aslinda.allahim tez zaman da nasip etsin sana da.

nede güzel açıklamışsın canım çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amannnnnnn salla gitsin..kadın kaprisli belliki eşi de yiyor maşallh..Erkeğin ( baba adayı) art niyet düşündüğünü sanmıyorum eşini yakın bulmuş arıyor, ama eşinin yerinde olsam gitmem yani böyle saçma bişey için ne rahatsız ediyorki sizi ..
Seninde içinde o kadar cız etmesin 9 ay çok kısa, ben kızıma 9 ayda hamile kalmıştım..

Okurken ben bile kıskandım canım benim insallah Allah tez zamanda sana bir evlat nasip eder de bunları bır daha yasamak zorunda kalmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…