Sagol canim ya :) evet yani anlatmakta pek basari saglamasamda en azindan dogru noktalari kafamda birlestirdim her bir yorumdan :) yordum sizide :*Teşekkürler canım o senin tatlılığın
Mutluluklar dilerim çok sevindim çözüm bulabildiğine.
Sagol canim ya :) evet yani anlatmakta pek basari saglamasamda en azindan dogru noktalari kafamda birlestirdim her bir yorumdan :) yordum sizide :*
Ayni sekilde keske herkesin derdide yorum yapilinca cozulse.. nerde o gunler :)Keske her yorgunluğumuz yorum yaparak birilerinin hayatına yön verebilmek olsa :)
İyi günler iyi bayramlar bu arada
HahahaBu konuyu okurken anaaaaaa acaba ben mi açtım dedim kendi kendime.
Ben de böyleyim, evli değilim. Şu an küs olduğum erkek arkadaşımla sinemaya gitmek, evde tv izlemek işkence geliyordu hatta sinirden ayaklarımı kasıyordum.Tabi normal giyimli kadınlara değil ama resmen çıplak gezen dötü başı açık olan hemcinslerimde sıkıntım vardı, karşılaşmamak da mümkün değil. Filmler, diziler böyle prim yapıyor artık. Kusura bakmayın, bizim BAZI kadınlarımız da az değil. Toplu taşımada veya alışveriş merkezlerinde görüyoruz öyle bir giyiniyorlar ki beyaz pantolona siyah tanga mı desek, göğüsler fora mı desek ve gerçekten taşıyamıyorlar -ya da bilerek taşımak istemiyorlar- ki gerçekten her şeyleri meydanda. Kız olarak bakıyorum. Insan gerçekten rahatsız oluyor taşımayı bilen giyinsin sözüm yok. Kendime güvenim mi yok şimdi? Var, alakası yok. Ama benim bile bazı yerlerimi görmeyen adam elin kadınlarının orasını burasını niye görsün? Adam görmese de zorla göze sokan "ben burdayım" diyen kıyafetler var. Bu özgüvenden başka bir konu. Güzellik görecelidir ama açan kadına herkes bakar malesef konu sahibi, "bakmam bakmadım" diyene de güvenmiyorum illa saniyelik bile olsa bakmıştır.
Yok ya esimin olan bitenden haberi yok garibim..ben kendi kendime eziyet ediyorumAy ben okurken daraldım,eşiniz napsın?
Eşinizi de böyle darlıyor musunuz?
Yapmayın gözünüzü seveyim ya. Güzel de hatunmuşsunuz yani,ne gerek var böyle saçma triplere.
Kendinizi de eşinizi de darlamayın.
Seni anliyorum ilk zamanlar ben de böyleydim hastalik derecesinde kiskanirdim esimi. Yurt disindayim burada kadin vucudu cok sergileniyor, disarda dolasirken reklam panolarinda ic camasirli ya da tamamen ciplak kadin fotograflari oluyor. Ben cildiriyordum esim bakarsa diye. Ona da kendime de zehir ediyordum herseyi.Ay yok :) Allah korusun o kadar kiskancligim yok.. Aslinda guzel olan seyleri kiskanirim..ama oyle kotu bir kiskanclik degildir.. sahane guzel arkadaslaeim var bakar kiskanirim takdir ederim guzellikleri.. ama bu kiskanclik daha cok fiziki anlamda prim yapan bayanlara karsi.. ya sosyal paylasim siteleri var mesela herkesin kullandigi ya adim basi seksi kadinlarla dolu paylasimlar.. ve ben esimin o kadinlari girmesini istemiyorum :) yaa gerizekaliyim herhalde ben..evet evet kesin oyle
Ben de aynı böyleyim yaa. Ben de eşimin açık giyimli kadınlara bakmasını istemiyorum. Ne niyetle baktığını bilemeyeceğimize göre bakmasın. O da ben açık saçık giyineyim ve herkes bana baksın istemiyor. Kimse de ben güzelim kocam başkasından etkilenmez demesin. Kadınların açık yerleri etkiler illa ki.Yahu kizlar ben mi anlatamiyorum anlamadim kikonu guzellik degil.:) ki diyorum ben bile guzel bi hatun gorumce masallah ceken biriyim..asla guzellikte degilim cunku guzellik gerrrcek anlamda goreceli... ben ayseye gore sahaneyimdir ama fatma beni vasat bulur :) her neyse konu esimin baska kadinlaei gormesi.. nasil anlatayim mesela esim liv tyleri cok begenir diyelim kadini haebi anlamda bende begeniyorum o yuzden sorun olmuyo.. ama ne biliyim her yerde bugun yari ciplak kadinlar var ama her yerde ve esimin onlari goruyo olmasi beni degisik bir bicimde incitiyor.. bu yani olay.. aa o guzel bu guzel degil..kadin tipsizdir ama gogusleri dopdolgundur eli inceciktir flan esimin onlari gormesi beni mitsiz ediyor.. bende sisman miyim degilim tamam hadi hafif balik etli olmaya dogru gittim.. ama bu esime karsi olan bir kiskancligim kadinlara karsi degil :) yahu umarim anlatabilmisimdir
Sen su an daha fistik olmussundur bencw esin hakliYaa bende aynı durumdayım ve bi de hamileyim. Eski fit fıstık hallerimi özlüyorum fotoğraflarıma bakıp. Baştan beri 6kilo aldım. Eşim hala öylesin fıstıksın vs diyo da gel de anlat
Tv de gözü takılıyomuş gibi geliyo çok şükür şu survivor bitti de ince kızları görmüyo artık. Psikopat gibi olucam yakında nereye kadar engelleyebiliriz ki. En iyisi kuruntu yapmamak ama işte yapabilene !
Yani bende yuz guzelligini daha sey bulurum..ne derler o kelimeue? :) yuz gyzelligi onceligimdor zaten.. burda anlatmak istedigim zaten fitlikleri degil..ciplak olmalari.. ki sanirim her kadin muhakkak kiskaniyordurBir de niye inceliğe açıklığa takılıyorrsunuz.Filmlerde yüzü çok güzel öyle kkadınlar varki. Mesela charlize Theron. Kadın kaç yaşına gelmiş ama hala bebek gibi. Filmi değil onu izliyorum mesela ben onun oynadığı filmlerde. Ya da geçen bir dinozor filmi varfı sinemada. Böyle kızıl çilli bir hatun vardı estetikli yüzü vardı ama çok hoştu ya orda da ona bayıldım:) fizikten çok ona takılın. Fiziği hee gün spor yaparaksiz de bbulursunuz ama o charlie denen kadının yüzü cıkkss bulamazsınız. Bu sadece bir örnek ben o kadına bayıldığım için
E ama bacim bizimde 4 yil oldu aeninki gecmis benimki sonradan basladiSeni anliyorum ilk zamanlar ben de böyleydim hastalik derecesinde kiskanirdim esimi. Yurt disindayim burada kadin vucudu cok sergileniyor, disarda dolasirken reklam panolarinda ic camasirli ya da tamamen ciplak kadin fotograflari oluyor. Ben cildiriyordum esim bakarsa diye. Ona da kendime de zehir ediyordum herseyi.
Ha simdi ne oldu, evleneli 4 sene oldu o cilgin ask baya bi yatistiiyiki de oyle oldu normal bir insana döndüm cok sükür.
Bir de kadinlar da eslerimizin etrafinda ille karisini biraksin beni sevsin derdinde degiller biz kendi kendimiz popolarini kaldiriyoz adamlarin.
Zamanla gecer merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?