Kiskaniyorum normal mi?

Pek sağlıklı bir düşünce değil bu yazdıklarınız.kendinizi ekranda, filmde, dergide vs vs yerlerde gördüğünüz genetik harikası ya da estetik harikası kadınlarla kıyaslayıp onları kıskanıp dünyayı kendinize boş yere dar ediyorsunuz.sanki eşiniz bir biskolata erkeği sanki tüm dünyadaki kadınlar eşiniz için yanıp tutuşuyor.bence zamanında totonuzu fazla kaldırmışlar yaş da biraz ilerleyince güzelliği kompleks yapmışsınız.

ayyy ben de böyleyim aynen
dediğiniz gibi kadının güzel olması çirkin olması önemli değil en önemli unsur çıplaklık
eşimin çıplak bi kadını görmesini istemiyorum böyle içimde tuhaf ,tarif edemeyeceğim bi huzursuzluk oluyo aşırı derecede sinir oluyorum
ama belli etmiyorum tabiki kendimi tutuyorum o an başka uğraş bulmaya başka şeyler düşünmeye çalışıyorum falan
ama ben sebebini buldum bendeki bu durumun
çocukluğumdan beri erkekleri hep gerçekte olsa sanal da olsa kadınların en ufak bi çıplaklığından etkilendiğine dair izlenim oluştu ben de,bunu oluşturan en önemli etken yakınlarımdaki erkekler zaten,annemle babamın kavgaları bu sebeplerden vs vs vs
beynime öyle işlemişki bu duygu oluşmuş bende,her erkek gördüğü en ufak bi çıplaklıktan etkilenir,her erkek bir kadının en ufak bi dekoltesi varsa bile gözüne çarpan ilk yeri hemen orasıdır.
bu durum beni psikolojik olarak çok rahatsız ediyor,eşime hiç belli etmiyorum fazlasıyla anormal bi durumfarkındayım ama kendi kendimi yiyorum,atlatsak iyiydi.

Bence dusunceleriniz saglikli degil. Bu kadar kompleksli olmak zorunda değilsiniz. Biraz rahat olun madem guzelsiniz.

Ah şu çıplaklık trendinin önlenemez yükselişi
Az çok herkeste vardır bu düşünce bende de var ama belli ki sen çok takmissin kafana
Ki hiç gerek yok eşine güveniyorsun kendine de güveniyorsun.
Aa sorun yokmuş ayol

Vallahi kizlar dayanamadim sonunda bi saat evvel actim konuyu.. bugun yani 19 temmuz bizim ilk tanisma yil donumumuz.. hani oda duygusal modda anlar diye :) anlattim dedim bak boyle boyle.. ben seni kiskaniyorum bu konularda, iste sunlara bunlara dayanamiyorum dedim acik acik.. ama tabi germeden gerilmeden gayet kuzu vaziyetinde tatli tatli.. yani burda yazmam dogru olmaz sanirim dediklerjni bir bir ama tatli ve ikna edici seyler anlatti.. su an gercekten pamuk gibi rahatlamis durumdayim... yani sanirim bunu onun agzindan birebir duymam gerekliymis :) :) herkes usenmeden bikmadan yorum yapti herkese cokkk tesekkur ediyorum :) ama cogu kisi hakliymis problem yaratmisim kendi kendime..ve evet tabiki kiskanmaya devam edicem kesinlikle son bulmayacagi kesin :) ama en azindan kendim3 dert edecek kadar olmayacagi kesin

Reactions: K_G
Aaah ah o ciplaklik.. belki benle alakali..cunku ben normal hayatta bile sokalta yanimdan gecen bir coft varsa bile sirf bayan benim gibi hissetmesin diye inanin basimi baska yonlere cevirip gecerim yanlarindan.. cunku baska bayanlarinda ben gibi hissetmesini istemem. Yani sorun tamamen kisisel :) cok tatlisin bu arafa :)

Bence dusunceleriniz saglikli degil. Bu kadar kompleksli olmak zorunda değilsiniz. Biraz rahat olun madem guzelsiniz.
Guzellik bes para etmiyor ki anacim :) her guzelde daha guzel olan bir guzel muhakkak var :) Allah durmamis yaratmis :) ama evet guven şart

Evet..asil nokta ciplaklik.. guzellik degil..kadin guzelde olsa allah gunah yazmasin yuzune bakilmauacak gibide olsa ciplaksa olay bitiyor..cunku aynen dediginiz gibi islemis icimize..erkeklerin ciplaklik karsisinda gucsuz oldugu durumu.. cunku cevremizde oyle cok erkek var, bizim en masum dedigimiz dekolteye bile "of anam suna bak" diyen erkeklef var.. ve aynen bendede tarif edilemeyen birsey olusuyor.. belki bizim eslerimiz o kategoriye girmiyordur, gercekten gorduklerinde iclerinden o his gecmiyordur ve biz bunlari dusunerek ayip ediyoruzdur ama gercekten esimin baska bir kadinin vucudunu gormesini istemem.. aslinda bu fikirde olmamiz bizzat erkekler yuzunden

Vallahi sunu soyliyim, esimle el ele yururken saygideger genc kizlar gozumun icine baka baka esime bakarlar.. bicolata erkegi degil ama cidden tipsiz bir adamda degil.. ki herkes esini begenir. Iste insanoglu kiskanclik duygusunu bastiramiyor

Vallahi sunu soyliyim, esimle el ele yururken saygideger genc kizlar gozumun icine baka baka esime bakarlar.. bicolata erkegi degil ama cidden tipsiz bir adamda degil.. ki herkes esini begenir. Iste insanoglu kiskanclik duygusunu bastiramiyor
Tüm kızlar/kadınlar için söylemiyorum ama bazıları,yanında eşi/sevgilisi yanında varken gözünü dikip yiyecek gibi bakabiliyorlar.sebebine ister eşim çok yakışıklı da ondan bakıyorlar deyin, ister bu kadın bu adamda ne bulmuş diye bakıyor, ne derseniz deyin.önemli olan kızların kocanıza bakıp bakmadığı değil öbemli olan kocanızın onlara bakıp bakmadığıdır.kıskançlık önce sizi zamanla da artarak eşinizi yer bitirir.velhasıl kelam kıskançlık sağlıklı ilişkilerin içinde barınmayan ilkel bir dürtüdür bence.

Aaah ah hem de ne ilkel.. ama hakkini yemiyim bir kere bile benleyken en azindan gozunu cevirip baktigina denk gelmedim..dedim.ya bu konuda sagolsun beni hos tutar.. gercekten bu konuda sansliyim Allah ondanda razi olsun ama dediginiz gibi gercekten ilkel bir durtu insan karsi koyamiyor iste halbuki bem de sacmaligimin tamamen bilincindeyim..ve bile bile engek olamamak zaten can skici

şekerim kocanı odaya kapatamazsın gazete bile okusa orada var aynı hatunlar.asıl olan sana yaklaşımı

Allah başka dert vermesin, boşluktan dertsizlikten buna mı taktınız ?

Onlar kadar estetik yaparsak yüzüde buluruz

Canim tum yorumlari okudum.

Seni anliyorum. Esini seviyorsun anliyorum ama sen takinti yapmissin. Esini merkezine almissin. Sitekli takip suphe ona mi bakti suna mi bakti vs derken kendini daha sonra da esini yipraticaksin.

Soyle dusun canim birak kimr neyr bakarsa baksin. Sende bak ciplak kadin varkrn ciplak erkek olmuyor mu izleyin bakalim game of thrones. Once den bende gerilirdm simdi takmiyorum. Ciplak erkek oluyor o dizi de esim hemen hareketleniyor. Ama ciplak kadin cikinca sakince bakiyorum. Yapacak adam her turlu yapar bosverrrrrr sen kendine bak spor degisim bakim vs birak kocan dusunsun bunlari. Sen farkinda degilsin ama sen kocanla birlikte yururken kim bilir kac erkek sana bakiyor. Esinde muhakkak karsilasiyordur eminim. Kendinee guven takma. Takinti yapmayan kendine guvenen merkezinde erkegini yapmayan kadinlar kazaniyor artik deli gibi asik olanlat degil bunu sakin unutma. Hayata tek geldik tek gidicez zamanini bu dusuncelerle bogma salllaaaa gitsin amaaaaamnnn de cik disariya git kurslara kiz arkadaslarinla bulus. Biraz ozleyin burbirinizi o da seni merak etsin. Merkezinde olmadigini anlayinca erkekler sirf sizin pesinize dusuyor. Ben bunu goruyorum erkeklerde .

Hrm ne dertler var. Bosver seven adam baksa dahi senin sacinin teline kiyamaz. Sensiz hayat zindan olur ona gerisi hikaye. Hayatini yasa salla gitsin canim

Son düzenleme:
UOTE="Eflinammm, post: 41820228, member: 676896"]Onlar kadar estetik yaparsak yüzüde buluruz [/QUOTE]
Bir yaptırın bakalım bulabilcek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…