Kiskaniyorum saniyorlar

Aynen öyle. Kişiliğini bozma ama kendini üzecek kadar yaklaştırma. Gerçeklerden kaçan insanlara gerçeği gösteremezsin. Kendilerini kandırmak daha cazip geliyor. Sende bu fırsatı verme. Böyle ufak tefek şeyler içinde üzülme. İnadına gül ❤
cok tesekkur ederim iyi niyetiniz icin ❤ Allah karsimiza hep guzel yurekli insanlar cikarir Insallah. Bize de iyi niyetli, hasetten uzak yasamlar verir...

Canım böyle insanlar her zaman var ama biz nasıl bu insanları arkadaş diye aramiza alıyoruz onu bilmem işte . Benim arkadaslarim benim psikolojimi bozanlar mesela. Hatta daha acı seyler yaptılar bana. Inan ki. Mesela benim cocugum yok. Olmadi yani bana "anne olunca anlarsin"demeler mi durumumu bilmeden cocuk yap cocugunu sevmek benim de hakkım " diyenlermi hadi o bilmiyor. Oteki turlu hava atanlarmi neler neler. Ben kimseyle görüşmüyorum ve cok memnunum. Insanlar cok terbiyesiz ve acımasız olmuslar. Bunlar iyi niyetli laflar degil gelen vurdu giden vurdu ne demek seni böyle mi teselli ediyor. Bu teselliyi bırak laf bile değil. Kimseye özelini anlatma nacizane tavsiyem gerci bu defada aay havalandi sevgilisi oldu da sanki nazar degdircez diye arkadan konusurlar. Insan herseyi yapar o yüzden insan olmasin hayatında hele boylesi hic olmasin. Kendisi mutsuz olmasa mutsuzlugunu başkası üzerinden gidermeye çalışmaz

Aslında en güzeli buraya yazdıklarını çatır çatır yüzlerine söyleyeceksin bunun başka bir yolu yok arkadaşım

Doğru konuşsun . Bu nasıl arkadaş. Kendinizi üzmeyin. Ne mal olduklarını yüzlerine vurun. Bence böyle insanlarla arkadaşlığınızı bitirin.

O
Ben bu nispeti nasil geri teptirebilirim? oyle bi raddedeyim ki kiskanmadigimi aksine acidigimi bilsinler istiyorum...
Ortak alandayim cok is yuku dusuyor beraber istemesem de mecburum😔
O zaman şakayla karışık söyle. Mesela nazar etme sevgilime falan dedikleri zaman. 'Aman neresine nazar edeyim. Nazar edilecek tarafı yok, ha bu arada nazar etsem bile sukretsin az da olsun suratı güzelleşir belki. ' de ve sonunda da şaka yapıyormuş edasıyla gül. Kendini ezdirme o dengesizlere. Ayrıca yanlarında hep egolu davran ki ;seni ezmeye ,sana nispet yapmaya cesaret bulamasinlar.

Merhaba kk,
benim derdim insanlara cok taaviz vermem. Bi laf vardir ya cok taavizin sonu vasat adamdan nasihat dinlemektir diye. bu konuya cok uyar mi bilemedim. konuma geceyim,
benim derdim insanlari anlamamam. yani şöyle, icime oturan laflara cevap veremiyorum sanki. mesela bi yakin arkadasim var, 3 senelik bi iliskisi var sacma sapan hep aglar eder ayril dedim ben de en son sonra gelmis ertesi hafta nispet ypar gibi "ayril diyenleri dinlesem 3 senelik iliskim olmazdi kiskanclar" vs..
Basarisiz iliski denemelerim oldu diyor ki "sana da gelen vurdu giden vurdu.." Kendi iliskisinde cocugu 2 kez aldatti yani neyini kiskanayaim senin sacma sevgilini ve seni.
bir diger arkadasim ayni sekilde bana nispet yapiyor sevgilisi ile. Asla kinamiyorum ama ikisinin sevgilisi de benim tercih edecegim tipler bile degil. Diyor nazar degdirma hahaa falan. Yani benim anlamadigim agzimi acmiyorum diye mi kiskaniyorum saniyorlar. Yani yoksa acip agzimi insanlara gercekleri mi soylemeliyim? Cok uzattim ozur dilerim ama doldum artik 3 senedir ugrasiyorum. Bunlara ne yapmali ki kiskanmadigimi aslinda icinde bulunduklari durum yuzunden onlara acidigimi belli edebilirim *kirmadan*

Bu tarz söylemleri olan insanlar senin arkadaşın olamaz. Varsın kıskanıyor desinler sen uzak dur

Bu tarz söylemleri olan insanlar senin arkadaşın olamaz. Varsın kıskanıyor desinler sen uzak dur
Çıkarım olmasa inanin yanimda barindirmam dusmaniyim sanki onun. Ders notu aliyorum ondan okul bitmek uzere diye pek ustune dusmuyorum ama iyice uyarmiyorum diye kendi yasadigi hayal dunyasina inandi.

Canım böyle insanlar her zaman var ama biz nasıl bu insanları arkadaş diye aramiza alıyoruz onu bilmem işte . Benim arkadaslarim benim psikolojimi bozanlar mesela. Hatta daha acı seyler yaptılar bana. Inan ki. Mesela benim cocugum yok. Olmadi yani bana "anne olunca anlarsin"demeler mi durumumu bilmeden cocuk yap cocugunu sevmek benim de hakkım " diyenlermi hadi o bilmiyor. Oteki turlu hava atanlarmi neler neler. Ben kimseyle görüşmüyorum ve cok memnunum. Insanlar cok terbiyesiz ve acımasız olmuslar. Bunlar iyi niyetli laflar degil gelen vurdu giden vurdu ne demek seni böyle mi teselli ediyor. Bu teselliyi bırak laf bile değil. Kimseye özelini anlatma nacizane tavsiyem gerci bu defada aay havalandi sevgilisi oldu da sanki nazar degdircez diye arkadan konusurlar. Insan herseyi yapar o yüzden insan olmasin hayatında hele boylesi hic olmasin. Kendisi mutsuz olmasa mutsuzlugunu başkası üzerinden gidermeye çalışmaz
Bence kendileri mutlu degiller... Allah nasip etmiyor o ic huzuru ondan yapiyorlar. Biz kalbimizi temiz tutalim gören görüyor... Karma var...

Sizinkiler gibi sevgili yapacağıma vibratör aldım cicim an azından saçma sapan beni ağlatmıyor diyin 😈😁. Lafin en ağırıni söyler çekilirim kenarıya. Ben düşüneceğime onlar düşünsün felsefem bu 😉

Merhaba kk,
benim derdim insanlara cok taaviz vermem. Bi laf vardir ya cok taavizin sonu vasat adamdan nasihat dinlemektir diye. bu konuya cok uyar mi bilemedim. konuma geceyim,
benim derdim insanlari anlamamam. yani şöyle, icime oturan laflara cevap veremiyorum sanki. mesela bi yakin arkadasim var, 3 senelik bi iliskisi var sacma sapan hep aglar eder ayril dedim ben de en son sonra gelmis ertesi hafta nispet ypar gibi "ayril diyenleri dinlesem 3 senelik iliskim olmazdi kiskanclar" vs..
Basarisiz iliski denemelerim oldu diyor ki "sana da gelen vurdu giden vurdu.." Kendi iliskisinde cocugu 2 kez aldatti yani neyini kiskanayaim senin sacma sevgilini ve seni.
bir diger arkadasim ayni sekilde bana nispet yapiyor sevgilisi ile. Asla kinamiyorum ama ikisinin sevgilisi de benim tercih edecegim tipler bile degil. Diyor nazar degdirma hahaa falan. Yani benim anlamadigim agzimi acmiyorum diye mi kiskaniyorum saniyorlar. Yani yoksa acip agzimi insanlara gercekleri mi soylemeliyim? Cok uzattim ozur dilerim ama doldum artik 3 senedir ugrasiyorum. Bunlara ne yapmali ki kiskanmadigimi aslinda icinde bulunduklari durum yuzunden onlara acidigimi belli edebilirim *kirmadan*
Onlar sana yorum yaparken kırılır mı diye düşünüyor mu ki sen kırmadan ima etme derdindesin? Taktik maktik yok bam bam söyle. İlk arkadaşına sen böyle yüzsüz davranırsan 3 değil 333 sene devam eder ilişkin, tabi buna ilişki diyorsan de mesela. Veya diğerine bize söylediğin gibi neyini kıskanayım senin seviyesiz ilişkinin de. Sana kıskanma iması yaptıkları halde bozulmuyorsa bu arkdaşlık senin patavatsız olmanla da bozulmaz:)

Nasıl insanlarla arkadaşsınız allah aşkına silin atın şöyle tipleri hayatınızdan, ruh emici tipler :sopa:

Merhaba kk,

Bi arkadaşım bana nazar değdirme dese ve gülse muhtemelen ona s*ttir git derim bidahada yüzüne bakmam. Diğerinede aynısını derim. Çok fazla susuyorsun. Yani ilişkileri hadi senin yaşamak isteyeceğin türden değil ama arkadaşlarında çekilir türden değil. Bence onlara nasıl cevap vercem yerine hayatımdan çıkarmam lazım topunu diye düşünmen lazım. Kendini sakın ezdirme ve bu kadar kimseye susma. Kendi ezikliklerinin acısını senden çıkarırlar sonra.

Böyle arkadaş olmaz olsun,çok basitler,muhattap olmayın bence,yüz de vermeyin, mesafeli olun..

Back
X