• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanıyorum:-(

Bundan sonrası önmli eşime güvnyorum kndimede güvnyorum ama sadece bu konıyu aklımdan çkaramyorum bizi etkiliyor çk aklıma geliyor piskolojik herlde

insana kurdeşen döktürüceksiniz illa..sormadan açıkça anltasanız ya..ilaa sorucaz deşicez öyle mi öğrenicez işin aslını??
evet yakın biri,,,,

iyi de kim yani? teyze kızı mı hala kızı mı,komşu mu,arkadaş grunbunda mı nedir yani????

bir de kocanızın önceki seviştiği kadınları unutamıyor aklınıza takıyorsanız çok ilginç...eeee sevişmiş bitmiş ayrılmış,sizle evlenmiş...kıyaslanakatan mı kokrkuyorsunuz,klasik bakire isteyen erkek mantığı gibi??

Bu ara moda bu
2 gizemli cümle ile bol yazım hatalı konu açma
Sabah ki konudan sonra bu yine iyi

Son düzenleme:
Esinim hala onu dusunup dusunmedigimi ogrenmelisin eski olabilir ama sonucta yasanmisliklar var ama siz evlisiniz erkek adam karisina nankorluk etmez ama icini ferah tutmak icin esinin dusuncelerini ogrenmen lazim.esine laf sokup durma kiskancligini belli etme huzur bozma mutluluk ortami yarat seninle mutlu olmasini sagla

Öğrenince ne yapacak? Düşünüyorsa ayrılacak mı gerçekten? Bırakın Allah aşına şu Sherlock Holmes hikayelerini.

3 sayfa hep soruyla geçmiş...dedektifmiyiz yoksa biz ha hatunler ne dersiniz...bide sorulara cevap alsak...cevap gelmeden soru şeklinde devam ediyor....

Öğrenince ne yapacak? Düşünüyorsa ayrılacak mı gerçekten? Bırakın Allah aşına şu Sherlock Holmes hikayelerini.

Sen kendini dusun canim kocan eski sevgilisini dusunse ne yapacaksin ben zaten arkadasa ayril demiyorum ki ama en mantiklisii bu hala onu seviyosa kadincagiz ne yapsin

Size yakın biriside derecesi ne yakınlığın yazda ona göre yorum yapalım öyle değilmi ama

Esinim hala onu dusunup dusunmedigimi ogrenmelisin eski olabilir ama sonucta yasanmisliklar var ama siz evlisiniz erkek adam karisina nankorluk etmez ama icini ferah tutmak icin esinin dusuncelerini ogrenmen lazim.esine laf sokup durma kiskancligini belli etme huzur bozma mutluluk ortami yarat seninle mutlu olmasini sagla
denicem sağol cnm haklısın ben kendimden olduğunu biliyorum kendim düzeltmeye çalışacam bndan sonra

ayy vallaa sıkıldım ben böyle konulardan...ağırdan satıyor sanki kendi...pöffffffffffffff

bende kıskancım bu konuda, benim eşimin eski eşi de dün gece 11'de msj atıyor..bu benim yeni numaram diye:47:
gece yarısı evli bir adama..................delirdim:27:

bebeğim arkadaş bunun ne önemi var ki

Bak canım akrabalardansa illaki görür bir yerlerde yada komşu çalıştığı yerde çalışıyorsa evet unutamayabilir tabi çok sevdiyse ama ben ıstanbulda o zonguldaktaysa ne önemi var eski sevgilisinin gözden ırak gönüldende ırak anladınmi tatlım

neden hala numarsı var kuzu değitirtsene eşinn hattnı

öyle bir lüksümüz maalesef yok..bir ömür karşılıklı numaraları olmak zorunda birbirlerinde..müşretek bir çocukları olduğu için..
benim kızdığım nokta bunu bilerek ve isteyerek yapıyor..gece yarısı hangi cesaretle, usul adap bumudur???
özellikle yaptığına çok çok eminim.....:41:

bebeğim arkadaş bunun ne önemi var ki

hitap süper zaten de...neyse..:ssz:
ne önemi mi var;anlatayım;eğer kadını devamlı görüyorsanız aklınızdan çıkaramamış olabilrsiniz,belki eşiniz de çıkaramamıştır gerçekten de..
akraba ise, anası babasını da görmek zorunda kalıyor olabilrsiniz,bir de kuzenle beraber olmak iğrenç bişey olduğundan unutamıyorsunuzdur..
iş arkadaşı ise hergün burun buruna neler yapıyorlar diye içine kurt düşüyordur..
liste uzar gider ama neyse benim bulmaca çözemey niyetim yok;size iyi kıskanmalar dilerim,zira eşinizden şüphe etmelisiniz..:34:

Bak canım akrabalardansa illaki görür bir yerlerde yada komşu çalıştığı yerde çalışıyorsa evet unutamayabilir tabi çok sevdiyse ama ben ıstanbulda o zonguldaktaysa ne önemi var eski sevgilisinin gözden ırak gönüldende ırak anladınmi tatlım

anladm cnm yok görmüyordur biliyorum bnm ki sadece düşünce

Seni anlıyorum bende nişanlımın eski sevgilisini takıntı haline getirdim.
Her konuda ondan çok şükür ki daha üstünüm.
Eğitim, Güzellik, Huy bakımından vs ama kızın facesine bakıp durup uyuz oluyorum.
Ama şöyle düşün sen ondan daha üstünsün ki eşin seni tercih etti.
O onun eskisi, sen ise namusu eşisin .. :34:

Selam arkadaşlar Eşimin eski sevgilisini kıskanıyorum bende hastalık oldu napabilirim

hastalık diye kendin belirtmişsin ...:ssz:
:72:doktora git yardım al derim .. :51:

bende kıskancım bu konuda, benim eşimin eski eşi de dün gece 11'de msj atıyor..bu benim yeni numaram diye:47:
gece yarısı evli bir adama..................delirdim:27:

Ben olsam gece ayakkabılarımı dahi giymeden pijamalarla koşa koşa kadının evini basıp yolardım.
Terbiyesize bak ya !!!
Haddini bildirmeni şiddetle tavsiye ediyorum.

Back
X