Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insana kurdeşen döktürüceksiniz illa..sormadan açıkça anltasanız ya..ilaa sorucaz deşicez öyle mi öğrenicez işin aslını??
evet yakın biri,,,,
iyi de kim yani? teyze kızı mı hala kızı mı,komşu mu,arkadaş grunbunda mı nedir yani????
bir de kocanızın önceki seviştiği kadınları unutamıyor aklınıza takıyorsanız çok ilginç...eeee sevişmiş bitmiş ayrılmış,sizle evlenmiş...kıyaslanakatan mı kokrkuyorsunuz,klasik bakire isteyen erkek mantığı gibi??
Esinim hala onu dusunup dusunmedigimi ogrenmelisin eski olabilir ama sonucta yasanmisliklar var ama siz evlisiniz erkek adam karisina nankorluk etmez ama icini ferah tutmak icin esinin dusuncelerini ogrenmen lazim.esine laf sokup durma kiskancligini belli etme huzur bozma mutluluk ortami yarat seninle mutlu olmasini sagla
Öğrenince ne yapacak? Düşünüyorsa ayrılacak mı gerçekten? Bırakın Allah aşına şu Sherlock Holmes hikayelerini.
denicem sağol cnm haklısın ben kendimden olduğunu biliyorum kendim düzeltmeye çalışacam bndan sonraEsinim hala onu dusunup dusunmedigimi ogrenmelisin eski olabilir ama sonucta yasanmisliklar var ama siz evlisiniz erkek adam karisina nankorluk etmez ama icini ferah tutmak icin esinin dusuncelerini ogrenmen lazim.esine laf sokup durma kiskancligini belli etme huzur bozma mutluluk ortami yarat seninle mutlu olmasini sagla
Size yakın biriside derecesi ne yakınlığın yazda ona göre yorum yapalım öyle değilmi ama
denicem sağol cnm haklısın ben kendimden olduğunu biliyorum kendim düzeltmeye çalışacam bndan sonra
bebeğim arkadaş bunun ne önemi var ki
neden hala numarsı var kuzu değitirtsene eşinn hattnı
bebeğim arkadaş bunun ne önemi var ki
Bak canım akrabalardansa illaki görür bir yerlerde yada komşu çalıştığı yerde çalışıyorsa evet unutamayabilir tabi çok sevdiyse ama ben ıstanbulda o zonguldaktaysa ne önemi var eski sevgilisinin gözden ırak gönüldende ırak anladınmi tatlım
bende kıskancım bu konuda, benim eşimin eski eşi de dün gece 11'de msj atıyor..bu benim yeni numaram diye![]()
gece yarısı evli bir adama..................delirdim![]()