Kıskanma mi! iyi niyet mi ! Kizlar bi arkadasim var eşimin iş arkadaşının esi adı songül çok iyi biri 1 yıldır tanışıyoruz ama her fırsatta eşimin çok iyi olduğunu herkesin böyle bu eşe sahip olamayacağını babasının ve ailesinin eşimi çok beğendiğini her fırsatta söylüyor hatta kızına konyalı ile evlen bak bunlar ne kadar mutlu ne şanslı ablan parmağında oynatiyo gibi tabirler kullanıyor biz yeni evliyiz 1 yıl olacak esimde çok yardımcı oluyor beni hep el üstünde tutuyor allah razi olsun bende aynı şekilde onun için elimden geleni yapıyorum songül her firsatta bişey diyor esim varkende mesela komşumuz her yemek yaptığında verir mutlaka pasta vs esimde kilo aldı songül komşu verdiklerinden aldı sen fazla yapmıyorsun diyo eşimin yanında ben yanlismi anlıyorum sizce bilemedim kendi eside benim kocisime çok sanslisin esin seni anlıyor her konuda çok mutlu olun diyormuş anlamadım bide siz okuyun bakalim ne yapım ben mi takıntı yapıyorum sizce canlarr
Yani bir virgül'ün önemi der susarım. Keşke kullansaymışsınız.
Ama genel yorumum, olaylar 'sadece' bu yazdıklarınızdan ibaret ise, art niyet sezmedim ben. [/QUOTE kusura bakmayın haklısınız
Ama boyle olmazki kiskandirmak bu cirkin bisey bana soylese esimeKıskanıyor ya da eşine göndermede bulunuyorda olabilir. Eşi ilgisizse biraz onu kıskandirmaya çalısıyordur
Aslında ben çok kiskancim ama tepki veremiyorum bu konuda belkide ben taktım haklisinizBen bir sorun goremedim ,fazla takmis olabilir misiniz?
Kiskanclik insana zarar verir, kendinizi telkin edin ve vazgecin kiskanmaktan derim. Hayat cok kisa, boyle sacma seylere kafa yormayin :)Ama boyle olmazki kiskandirmak bu cirkin bisey bana soylese esime
Aslında ben çok kiskancim ama tepki veremiyorum bu konuda belkide ben taktım haklisiniz
Suda var sen hiç bişey bikmiyosun yasn küçük iyi idare ediyor falanda diyorSanirim fazla pimpirikli olduk artik
Ben bir sorun goremedim
Ya surekli esimi soylenmem kendi kendime kiskanirim kimseye zararim yok kendime ederimKiskanclik insana zarar verir, kendinizi telkin edin ve vazgecin kiskanmaktan derim. Hayat cok kisa, boyle sacma seylere kafa yormayin :)
Sukur birbirimizi idare ediyoruz...zamanla hersey yerine oturacak insallah deyin gecin.takmayin bileSuda var sen hiç bişey bikmiyosun yasn küçük iyi idare ediyor falanda diyor
Çok saolEstağfurullah ne kusuru, sadece konunuzun daha iyi anlaşılması ve bu anlam'da daha isabetli yorum almanız açısından yazdım ben.
Diyorum o zamanda eşimin bana aldığı hediyelerin ne güzel olduğunu idareyi esimin ettiğini sukretmem gerektiğini soyluyorSukur birbirimizi idare ediyoruz...zamanla hersey yerine oturacak insallah deyin gecin.takmayin bile
Bunu soyleyen kadinin yaşi kac acaba ....sizden cok mu buyukDiyorum o zamanda eşimin bana aldığı hediyelerin ne güzel olduğunu idareyi esimin ettiğini sukretmem gerektiğini soyluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?