Kıskanma mi! Iyi niyet mi !

Düşüncem yanlış mi!

• Evet

OY: 10 25,0%
  • Hayir

OY: 30 75,0%

• Ankete Katılan
    40
  • Anket Kapalı .

Yarimm66

Sabırla bekledigim en güzel yarınımsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
3.420
En iyi cevaplar
1
10.317
208
32
Kıskanma mi! iyi niyet mi ! Kizlar bi arkadasim var eşimin iş arkadaşının esi adı songül çok iyi biri 1 yıldır tanışıyoruz ama her fırsatta eşimin çok iyi olduğunu herkesin böyle bu eşe sahip olamayacağını babasının ve ailesinin eşimi çok beğendiğini her fırsatta söylüyor hatta kızına konyalı ile evlen bak bunlar ne kadar mutlu ne şanslı ablan parmağında oynatiyo gibi tabirler kullanıyor biz yeni evliyiz 1 yıl olacak esimde çok yardımcı oluyor beni hep el üstünde tutuyor allah razi olsun bende aynı şekilde onun için elimden geleni yapıyorum songül her firsatta bişey diyor esim varkende mesela komşumuz her yemek yaptığında verir mutlaka pasta vs esimde kilo aldı songül komşu verdiklerinden aldı sen fazla yapmıyorsun diyo eşimin yanında ben yanlismi anlıyorum sizce bilemedim kendi eside benim kocisime çok sanslisin esin seni anlıyor her konuda çok mutlu olun diyormuş anlamadım bide siz okuyun bakalim ne yapım ben mi takıntı yapıyorum sizce canlarr

Yani bir virgül'ün önemi der susarım. Keşke kullansaymışsınız.

Ama genel yorumum, olaylar 'sadece' bu yazdıklarınızdan ibaret ise, art niyet sezmedim ben.

Fazla gorusmemeye dikkat ediyorum ama her fırsatta görüşmeye çalışıyorlar esler iş ark olduğu icin

Yani bir virgül'ün önemi der susarım. Keşke kullansaymışsınız.

Ama genel yorumum, olaylar 'sadece' bu yazdıklarınızdan ibaret ise, art niyet sezmedim ben.
[/QUOTE kusura bakmayın haklısınız

Devamli soylenmesi hos degil bende arkadasima esi icin iyi biri sana ve cevreye karsi demisimdir ama bikac kez surekli soylesem garip kacar cidden aileden biri degilki neticede

Beğeni olabilir belki ama beni neden eşimin yanında ve kendi esinin yanında bu bilmez ,etmez diyor .anlamadim

Kıskanıyor ya da eşine göndermede bulunuyorda olabilir. Eşi ilgisizse biraz onu kıskandirmaya çalısıyordur
Ama boyle olmazki kiskandirmak bu cirkin bisey bana soylese esime
Ben bir sorun goremedim ,fazla takmis olabilir misiniz?
Aslında ben çok kiskancim ama tepki veremiyorum bu konuda belkide ben taktım haklisiniz

Ama boyle olmazki kiskandirmak bu cirkin bisey bana soylese esime

Aslında ben çok kiskancim ama tepki veremiyorum bu konuda belkide ben taktım haklisiniz
Kiskanclik insana zarar verir, kendinizi telkin edin ve vazgecin kiskanmaktan derim. Hayat cok kisa, boyle sacma seylere kafa yormayin :)

Kiskanclik insana zarar verir, kendinizi telkin edin ve vazgecin kiskanmaktan derim. Hayat cok kisa, boyle sacma seylere kafa yormayin :)
Ya surekli esimi soylenmem kendi kendime kiskanirim kimseye zararim yok kendime ederim

Sukur birbirimizi idare ediyoruz...zamanla hersey yerine oturacak insallah deyin gecin.takmayin bile
Diyorum o zamanda eşimin bana aldığı hediyelerin ne güzel olduğunu idareyi esimin ettiğini sukretmem gerektiğini soyluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…