iç geçirmek bu olsa gerekKıskanma mi! iyi niyet mi ! Kizlar bi arkadasim var eşimin iş arkadaşının esi adı songül çok iyi biri 1 yıldır tanışıyoruz ama her fırsatta eşimin çok iyi olduğunu herkesin böyle bu eşe sahip olamayacağını babasının ve ailesinin eşimi çok beğendiğini her fırsatta söylüyor hatta kızına konyalı ile evlen bak bunlar ne kadar mutlu ne şanslı ablan parmağında oynatiyo gibi tabirler kullanıyor biz yeni evliyiz 1 yıl olacak esimde çok yardımcı oluyor beni hep el üstünde tutuyor allah razi olsun bende aynı şekilde onun için elimden geleni yapıyorum songül her firsatta bişey diyor esim varkende mesela komşumuz her yemek yaptığında verir mutlaka pasta vs esimde kilo aldı songül komşu verdiklerinden aldı sen fazla yapmıyorsun diyo eşimin yanında ben yanlismi anlıyorum sizce bilemedim kendi eside benim kocisime çok sanslisin esin seni anlıyor her konuda çok mutlu olun diyormuş anlamadım bide siz okuyun bakalim ne yapım ben mi takıntı yapıyorum sizce canlarr
Teşekkürler söylediklerinizi uygulayacağız çok saolun kizlarbelliki kendi ayni ilgiyi gormuyor o yuzdende asiri derecede ozeniyor size.bence kocanizin her yaptigini dedigini size aldigi hediyeyi v.s anlatmayin.onun yaninda surekli kocanizi ovmeyin kendinizi ovun birini ovecekseniz eger.ama bende ona karsi oyle davraniyorm felan filan..etkilenecekse sizden etkilenip uygulasin hayatinda.ben cok samimi olmayin herseyinizide anlatmayin derim malum neler duyuyoruz tedbirli olmakta fayda var..mutluluklar
kötü niyetli değil bence ama bu kadar müdahil olması da yanlış . araya biraz mesafe koyKıskanma mi! iyi niyet mi ! Kizlar bi arkadasim var eşimin iş arkadaşının esi adı songül çok iyi biri 1 yıldır tanışıyoruz ama her fırsatta eşimin çok iyi olduğunu herkesin böyle bu eşe sahip olamayacağını babasının ve ailesinin eşimi çok beğendiğini her fırsatta söylüyor hatta kızına konyalı ile evlen bak bunlar ne kadar mutlu ne şanslı ablan parmağında oynatiyo gibi tabirler kullanıyor biz yeni evliyiz 1 yıl olacak esimde çok yardımcı oluyor beni hep el üstünde tutuyor allah razi olsun bende aynı şekilde onun için elimden geleni yapıyorum songül her firsatta bişey diyor esim varkende mesela komşumuz her yemek yaptığında verir mutlaka pasta vs esimde kilo aldı songül komşu verdiklerinden aldı sen fazla yapmıyorsun diyo eşimin yanında ben yanlismi anlıyorum sizce bilemedim kendi eside benim kocisime çok sanslisin esin seni anlıyor her konuda çok mutlu olun diyormuş anlamadım bide siz okuyun bakalim ne yapım ben mi takıntı yapıyorum sizce canlarr
Mesafe koyuyorum o zamanda bizi s evmiyorsun kimsemiz yok diyo ne bilim acima değil ama duygusalasiyorum diğer turlude esime böyle yapyon desem diyorum bilmiyorumkötü niyetli değil bence ama bu kadar müdahil olması da yanlış . araya biraz mesafe koy
Eşi çok iyi bu insan esimlede anlaşıyorlar çocuklarını daseviyorum bisey diyesim gelmiyor ama evliligimi etkilemesinide istemiyorumRica ediyorum konuşur gibi yazmayalım,yaşlıyım ben anlamıyorum
Şimdi ; hayranlık temelinde kıskançlık barındırır.Sizi beğenen hayran olan birini düşünün sürekli öven vs en ufak bir yanlışınızda ilk taşı da o atar ....o yüzden her zaman dikkatli olmanızda fayda var bu kişiye karşı . Fakat bunu da belli ederek ilişkinize zarar getirmeyin . Temelde yatan kıskançlık duygusu temelde kalsın (bazı insanlar bunu su yüzüne çıkartmaya cesaret edemez )
Benim bir arkadas var çok yakın degiliz ama . Oda bana eşimden için x çok yakışıklı çok anlayışlı benimki hiç anlayışlı değil sen her yere gidiyorsun sana izin veriyor çok komik çok iyi biri vs vs .tamam bunları dedi neyse ama neden yakışıklı diye belirtiyorsun değil mi bir de eşimin her dediğine ağzını yaya yaya gülüyor . Bence abartmiyorsun ne olursa olsun ben başkasının kocasını övmem ay seninki şöyle böyle diye yanlış anlar yani insan .Kıskanma mi! iyi niyet mi ! Kizlar bi arkadasim var eşimin iş arkadaşının esi adı songül çok iyi biri 1 yıldır tanışıyoruz ama her fırsatta eşimin çok iyi olduğunu herkesin böyle bu eşe sahip olamayacağını babasının ve ailesinin eşimi çok beğendiğini her fırsatta söylüyor hatta kızına konyalı ile evlen bak bunlar ne kadar mutlu ne şanslı ablan parmağında oynatiyo gibi tabirler kullanıyor biz yeni evliyiz 1 yıl olacak esimde çok yardımcı oluyor beni hep el üstünde tutuyor allah razi olsun bende aynı şekilde onun için elimden geleni yapıyorum songül her firsatta bişey diyor esim varkende mesela komşumuz her yemek yaptığında verir mutlaka pasta vs esimde kilo aldı songül komşu verdiklerinden aldı sen fazla yapmıyorsun diyo eşimin yanında ben yanlismi anlıyorum sizce bilemedim kendi eside benim kocisime çok sanslisin esin seni anlıyor her konuda çok mutlu olun diyormuş anlamadım bide siz okuyun bakalim ne yapım ben mi takıntı yapıyorum sizce canlarr
Suda var sen hiç bişey bikmiyosun yasn küçük iyi idare ediyor falanda diyor
Diyorum o zamanda eşimin bana aldığı hediyelerin ne güzel olduğunu idareyi esimin ettiğini sukretmem gerektiğini soyluyor
Ya insan anlıyor dedim hatta bana sen biraz parası için evlenmisin falan dedi kavga etmiştim o zaman binlere özür diledi yanlış anladin diye bi süre sonra yine aynı ama mesafe baya koycam artıkYorum yapamadan geçemeyeceğim;bu asla iyi niyet değil!!!!!iyi niyet olsa araları bozuk olduğunda ;yapıcı olmak adına söylenebilir.Fakat mutlu bir çift..aklı sira seni Esin'e yakistirmiyor,layık görmüyor.Bir kaç kez ağzının payını verip susturun.Herkes kendi evliliğine baksın.gozuyle yiyor sizi .
sen biraz parası için evlenmisin falan dedi
Eşimle konuştum zaten oda farkına varmış bana diyememiş alinirim nerden anladin falan derim diye artık mesafeli olup sonrada hepden kescem karar verdim çok saolKadın ilişkinizi kıskanıyor ya da eşine göz koymuş. Uzak dur böyle yılan dilli insanlardan. Herşeyi söyleyip sonra ay ben iyi niyetimden söyledim derler. Seni fesat ilan ederler. Hiç bu konulara takıldığını belli etmeden yavaş yavaş kopar ilişkiyi. Eşine de tatlı dille hoş sohbet bir anınızda ben bu kadının muhabbetinden haz etmiyorum, iyi niyetli değil, ben girişmek istemiyorum dersin.
Bence de ama ben memnunum çok şükür onun eside antepli o yüzden biraz asirret falanEşim konya lı rize li bi arkadaşım vardı evli 2 çocuklu bnde eşimden ayrılırsam konya lı biriyle evlecm demiştiökz olduktan sonra ruhu nereli olrsa olsun bi halt olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?