Kıskanma mi! Iyi niyet mi !

Düşüncem yanlış mi!

• Evet

OY: 10 25,0%
  • Hayir

OY: 30 75,0%

• Ankete Katılan
    40
  • Anket Kapalı .
iç geçirmek bu olsa gerek

Teşekkürler söylediklerinizi uygulayacağız çok saolun kizlar

kötü niyetli değil bence ama bu kadar müdahil olması da yanlış . araya biraz mesafe koy

Rica ediyorum konuşur gibi yazmayalım,yaşlıyım ben anlamıyorum

Şimdi ; hayranlık temelinde kıskançlık barındırır.Sizi beğenen hayran olan birini düşünün sürekli öven vs en ufak bir yanlışınızda ilk taşı da o atar ....o yüzden her zaman dikkatli olmanızda fayda var bu kişiye karşı . Fakat bunu da belli ederek ilişkinize zarar getirmeyin . Temelde yatan kıskançlık duygusu temelde kalsın (bazı insanlar bunu su yüzüne çıkartmaya cesaret edemez )

kötü niyetli değil bence ama bu kadar müdahil olması da yanlış . araya biraz mesafe koy
Mesafe koyuyorum o zamanda bizi s evmiyorsun kimsemiz yok diyo ne bilim acima değil ama duygusalasiyorum diğer turlude esime böyle yapyon desem diyorum bilmiyorum

Eşi çok iyi bu insan esimlede anlaşıyorlar çocuklarını daseviyorum bisey diyesim gelmiyor ama evliligimi etkilemesinide istemiyorum

Benim bir arkadas var çok yakın degiliz ama . Oda bana eşimden için x çok yakışıklı çok anlayışlı benimki hiç anlayışlı değil sen her yere gidiyorsun sana izin veriyor çok komik çok iyi biri vs vs .tamam bunları dedi neyse ama neden yakışıklı diye belirtiyorsun değil mi bir de eşimin her dediğine ağzını yaya yaya gülüyor . Bence abartmiyorsun ne olursa olsun ben başkasının kocasını övmem ay seninki şöyle böyle diye yanlış anlar yani insan .

Suda var sen hiç bişey bikmiyosun yasn küçük iyi idare ediyor falanda diyor

Diyorum o zamanda eşimin bana aldığı hediyelerin ne güzel olduğunu idareyi esimin ettiğini sukretmem gerektiğini soyluyor

İmrenme mi kıskanma mı her neyse farketmez, huzursuzluk, rahatsızlık vermesi hiç hoş değil.
Bu söyledikleri yanlış şeyler, sizi yermekten başka bir şey yapmıyor. Çok iyi niyetli olsa bilmiyor olsanız bile zamanla hallolur her şey tarzında konuşur ılımlı olur. Bence daha mesafeli olun.

şimdi siz ikiniz baş başayken bunları dertleşir gibi belirtmesi ayrı, eşinizin yanında bunları belirtmesi apayrı. Kesinlikle iyi niyet yok bunu baştan belirteyim, eşinizin gözüne girmeye çalışıyo bu çok belli ama nedeni her zaman belli değildir. Beğenilmeyi çok seven biri olabilir ve bu yüzden eşinize güzel, iyi görünmek için bunu yapıyor olabilir. Size diyeceğim mesafeli olun ve hissettirin, böyle şeyler söylediğinde kestirip atın ve asla uzatmasına müsaade etmeyin. Sizin üstünüzden kendi eşine laf sokması da hoş değil, bu kadın sinsi net

Sizi sevdiğinden, çok beğendiğinden bence. Bazı insanlar böyle konuları fazla abartıyorlar. Sizi sıktığının farkında değil... Bir süre mesafe koymaya çalışın, akraba değil ki hani mecburiyetten bir görüşme söz konusu değil. Eşinde iş dışında görüşmesin pek, uygun bir dille rahatsız olduğunuzu anlatın. Hayatından çıkarmak zor değil tatlım, stres yapmaya hiç gerek yok...

Kocisim dedin benım ıcın orta konu bıttı. Seni pempe gelinlere yonlendirıyorum....

Gereksiz bir geyik gerçekten. Niyeti bile anlaşılmıyo. Hoşlanmam ben bu tarz şeylerin çok konuşulmasından konyalıyla evlen de parmağında oynatıyo da. Sana ne ya.

Yorum yapamadan geçemeyeceğim;bu asla iyi niyet değil!!!!!iyi niyet olsa araları bozuk olduğunda ;yapıcı olmak adına söylenebilir.Fakat mutlu bir çift..aklı sira seni Esin'e yakistirmiyor,layık görmüyor.Bir kaç kez ağzının payını verip susturun.Herkes kendi evliliğine baksın.gozuyle yiyor sizi .

Ya insan anlıyor dedim hatta bana sen biraz parası için evlenmisin falan dedi kavga etmiştim o zaman binlere özür diledi yanlış anladin diye bi süre sonra yine aynı ama mesafe baya koycam artık

Kadın ilişkinizi kıskanıyor ya da eşine göz koymuş. Uzak dur böyle yılan dilli insanlardan. Herşeyi söyleyip sonra ay ben iyi niyetimden söyledim derler. Seni fesat ilan ederler. Hiç bu konulara takıldığını belli etmeden yavaş yavaş kopar ilişkiyi. Eşine de tatlı dille hoş sohbet bir anınızda ben bu kadının muhabbetinden haz etmiyorum, iyi niyetli değil, ben girişmek istemiyorum dersin.

Eşimle konuştum zaten oda farkına varmış bana diyememiş alinirim nerden anladin falan derim diye artık mesafeli olup sonrada hepden kescem karar verdim çok saol

İyi niyet yok,belli ki esinizi gozune kestirmis ,
Dikkat edin derim ,bu sekilde ortaligi karistiran cok kadin var ,
İyi niyet olsa hic der mi sen kilo aldin ama esin yemek yaptigi icin degil komsu getirdigi icin ,esine bakamiyorsun diyor ,
Noirmal birsey mi kocasini parmaginda oynatiyor demek ,
Gorusmeyin ,
Firsat buldukca laf sokun ,denk gelince de ,huzursuz edin ,

Eşim konya lı rize li bi arkadaşım vardı evli 2 çocuklu bnde eşimden ayrılırsam konya lı biriyle evlecm demiştiökz olduktan sonra ruhu nereli olrsa olsun bi halt olmaz

Eşim konya lı rize li bi arkadaşım vardı evli 2 çocuklu bnde eşimden ayrılırsam konya lı biriyle evlecm demiştiökz olduktan sonra ruhu nereli olrsa olsun bi halt olmaz
Bence de ama ben memnunum çok şükür onun eside antepli o yüzden biraz asirret falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…