Ben 23 yaşındayım o 30Bunu soyleyen kadinin yaşi kac acaba ....sizden cok mu buyuk
Esimin değil ama benim kötü yönleri mi arıyor gibi geldi banaKiskanma olsa belki esinizin kotu yonlerini bulmaya calisirdi diye dusunuyorum...
Belki de büyüklük tasliyor olabilir...
Tecrubeliyim havalarinda...
Ben zaten kendiniz icin dedim, yazik degil mi ruh sagligi bozulur insaninYa surekli esimi soylenmem kendi kendime kiskanirim kimseye zararim yok kendime ederim
Onun yemeklerini vermiyorum başka komşumuz veriyor yemek pasta falan onları söylüyor kiz yani esimde aksine onun yemeklerini beğenmez kizinkini ama kiz kendini hep övüyor ben bilirim yaparım diyor esime hep seninki pek bilmiyor bak benim kocam nasıl seviyor yemekleri tarzında konuştuğu için rahatsız oldum biraz yoksa yakmiyordumBn kiskanma sezmedim.hatta size imreniyor özeniyor.ha bide esinize onun yemeklerini vermye devam edersen sana olumsuz konusur esin.az olsun öz olsun.
Bahsetmiyorum da esim herkesin yanında mesela çayı mi getirir sofrada bişey eksik olsun beni kaldırmaz bunları gördüğü için galiba öyle konuşuyor ama ben kendimi kötü hissediyorum o zamanda esime layık değilmişim gibi geliyorİmreniyor bence kötü bir niyet yok ama siz evliliğiinizden ona pek bahsetmeyin, nazara gelir maaşallah diyeyim :)
Haklısın ama elimde degilBen zaten kendiniz icin dedim, yazik degil mi ruh sagligi bozulur insanin
Benim de kocamin sevdgi seyler vardr bende onlari yapiyrumdr sende onu kocana yapmiyorsundur de gec gulerek.Onun yemeklerini vermiyorum başka komşumuz veriyor yemek pasta falan onları söylüyor kiz yani esimde aksine onun yemeklerini beğenmez kizinkini ama kiz kendini hep övüyor ben bilirim yaparım diyor esime hep seninki pek bilmiyor bak benim kocam nasıl seviyor yemekleri tarzında konuştuğu için rahatsız oldum biraz yoksa yakmiyordum
O zmanda bunun esi kıymetli laf söylenmiyor diyo bende evet söylemeyin diyorum kırmak istemiyorum açıkçası belkide takıntı yaptımBenim de kocamin sevdgi seyler vardr bende onlari yapiyrumdr sende onu kocana yapmiyorsundur de gec gulerek.
Bahsetmiyorum da esim herkesin yanında mesela çayı mi getirir sofrada bişey eksik olsun beni kaldırmaz bunları gördüğü için galiba öyle konuşuyor ama ben kendimi kötü hissediyorum o zamanda esime layık değilmişim gibi geliyor
Yaaaa yerim ne tatlııı :)
Ilk başlarda ilk onu tanıdım iyi niyet gibi geliyordu bu söylediklerinde yapınca bi subhe duydum ondan sizlere sormak istedim senin arkadasda hala kendini nasıl haklı görüyor deli mi ne anlamadımEşimin yakın arkadaşının eşi de bana keşke eşimi değil de yakın arkadaşlarından birini ayarlasaymışım kendime ne diye eşimi seçtim dedi o günden beri konuşmuyorum üstelik kendini haklı görüyor hala
Bana da Songül güvenilmeyecek biri gibi geldi yinede dikkat edin belkide kendi evliliğinde mutsuz olduğundan sizi kıskanıo veya özeniyor da olabilir
Benim ki açık açık dedi oysa eşide vardı biz kaldık öyleIlk başlarda ilk onu tanıdım iyi niyet gibi geliyordu bu söylediklerinde yapınca bi subhe duydum ondan sizlere sormak istedim senin arkadasda hala kendini nasıl haklı görüyor deli mi ne anlamadım
Ayy bide dile de getiriyorsun yinede konusuo.bence kocaman bi mesafe koy.O zmanda bunun esi kıymetli laf söylenmiyor diyo bende evet söylemeyin diyorum kırmak istemiyorum açıkçası belkide takıntı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?