Kıskanma mi! Iyi niyet mi !

Düşüncem yanlış mi!

• Evet

OY: 10 25,0%
  • Hayir

OY: 30 75,0%

• Ankete Katılan
    40
  • Anket Kapalı .
Kiskanma olsa belki esinizin kotu yonlerini bulmaya calisirdi diye dusunuyorum...
Belki de büyüklük tasliyor olabilir...
Tecrubeliyim havalarinda...

Kiskanma olsa belki esinizin kotu yonlerini bulmaya calisirdi diye dusunuyorum...
Belki de büyüklük tasliyor olabilir...
Tecrubeliyim havalarinda...
Esimin değil ama benim kötü yönleri mi arıyor gibi geldi bana

Bn kiskanma sezmedim.hatta size imreniyor özeniyor.ha bide esinize onun yemeklerini vermye devam edersen sana olumsuz konusur esin.az olsun öz olsun.
Onun yemeklerini vermiyorum başka komşumuz veriyor yemek pasta falan onları söylüyor kiz yani esimde aksine onun yemeklerini beğenmez kizinkini ama kiz kendini hep övüyor ben bilirim yaparım diyor esime hep seninki pek bilmiyor bak benim kocam nasıl seviyor yemekleri tarzında konuştuğu için rahatsız oldum biraz yoksa yakmiyordum

İmreniyor bence kötü bir niyet yok ama siz evliliğiinizden ona pek bahsetmeyin, nazara gelir maaşallah diyeyim :)
Bahsetmiyorum da esim herkesin yanında mesela çayı mi getirir sofrada bişey eksik olsun beni kaldırmaz bunları gördüğü için galiba öyle konuşuyor ama ben kendimi kötü hissediyorum o zamanda esime layık değilmişim gibi geliyor

Benim de kocamin sevdgi seyler vardr bende onlari yapiyrumdr sende onu kocana yapmiyorsundur de gec gulerek.

Benim de kocamin sevdgi seyler vardr bende onlari yapiyrumdr sende onu kocana yapmiyorsundur de gec gulerek.
O zmanda bunun esi kıymetli laf söylenmiyor diyo bende evet söylemeyin diyorum kırmak istemiyorum açıkçası belkide takıntı yaptım

Eşimin yakın arkadaşının eşi de bana keşke eşimi değil de yakın arkadaşlarından birini ayarlasaymışım kendime ne diye eşimi seçtim dedi o günden beri konuşmuyorum üstelik kendini haklı görüyor hala
Bana da Songül güvenilmeyecek biri gibi geldi yinede dikkat edin belkide kendi evliliğinde mutsuz olduğundan sizi kıskanıo veya özeniyor da olabilir

Ilk başlarda ilk onu tanıdım iyi niyet gibi geliyordu bu söylediklerinde yapınca bi subhe duydum ondan sizlere sormak istedim senin arkadasda hala kendini nasıl haklı görüyor deli mi ne anlamadım

Şuan iyi niyetli olabilir. Fakat bu iş sahip olamadığı için kıskanmaya kadar gider. Sizi eleştirmeye başlayarak sinyallerini vermiş bile. Uzak durmanızda fayda var.

belliki kendi ayni ilgiyi gormuyor o yuzdende asiri derecede ozeniyor size.bence kocanizin her yaptigini dedigini size aldigi hediyeyi v.s anlatmayin.onun yaninda surekli kocanizi ovmeyin kendinizi ovun birini ovecekseniz eger.ama bende ona karsi oyle davraniyorm felan filan..etkilenecekse sizden etkilenip uygulasin hayatinda.ben cok samimi olmayin herseyinizide anlatmayin derim malum neler duyuyoruz tedbirli olmakta fayda var..mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…