• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanmak değil sadece çok imrendim :( moralim bozuk

:110:
İyi geceler....Eşimle nerdeyse 1 yıldır evli sayılırız .. Çocuğumuz yok ama ikimizde çok istiyoruz ama malesef bende birden fazla sorun var ... Bugün bi arkadaşım doğum yapmış onun bebeğini görmeye gittik .. O kadar küçük o kadar tatlıydı ki .. Ama en kotusude eşimin bebeği kucağına aldığında duygulanmasiydi :KK43: aynı şekilde bende .. ikimizde çok imrendik cook .. Kendimi şu an çok gereksiz ve yetersiz hissediyorum.. moralim çok bozuk.. evden çıkarken gayet iyiydik eve gelince eşimin suratı düşüktü ve hiç konuşmadan uyudu.. anladım ama ben çok imrendi :KK43:
Ozel olmazsa sizdeki sorunlar nedir?
Daha 20 yaşındasiniz.Bazi insanlar çocuklari olsun diye 20 sene bekliyor.Ayrica daha cok gençsiniz.Tadini çıkarin.
Cocukca düşünüyorsunuz su an.
Zamanla her sey yoluna girer.

İyi geceler....Eşimle nerdeyse 1 yıldır evli sayılırız .. Çocuğumuz yok ama ikimizde çok istiyoruz ama malesef bende birden fazla sorun var ... Bugün bi arkadaşım doğum yapmış onun bebeğini görmeye gittik .. O kadar küçük o kadar tatlıydı ki .. Ama en kotusude eşimin bebeği kucağına aldığında duygulanmasiydi :KK43: aynı şekilde bende .. ikimizde çok imrendik cook .. Kendimi şu an çok gereksiz ve yetersiz hissediyorum.. moralim çok bozuk.. evden çıkarken gayet iyiydik eve gelince eşimin suratı düşüktü ve hiç konuşmadan uyudu.. anladım ama ben çok imrendi :KK43:
Anlıyorum sizi, daha 1 yıl olmuş evleneli, inşallah olur bebeğiniz, umutsuzluğa kapılmayın, Allah'a dua edin, daha çok erken zaten, insanlar yıllarca uğraştan sonra Bebek sahibi oluyor, hemen kendinizi koyvermeyin

1 yillik evlisiniz daha cok erken yasinizda genc gunumuzde tedeviler cok gelisti olur insallah bu zamanlarida ararsin cocuk olduktan sonra.zamaninizi keyifli gecirin takipta bos yere uzmeyin kendizi hayirli zamanda kucaginiza alin insallah

Evde sıkılıyormuşsun.
Arkadaşının çocuğunu kucağına alınca ben böyle birşeyle hiç sıkılmam demişsin.
Bebek sıkılınca yapılacak birşey değil.
Henüz büyümediğin burdan bile anlaşılıyor.
Yok eşin eve gelince somurtmuş hiç konuşmadan uyumuş falan, seni suçluyor aklınca. Bunları görmüyorsun bile. Olgunluk eksilerde.
Ne tuhaf kafalar yahu.

Tam ciddi bişey yazıcam bi gülme tutuyor...
Bende bircok sorun var yazmis bir de.
Insallah ciddi bir problem yoktur.
O kadar cocuk ki adet duzensizligi varsa kendini anne olamayacak falan saniyor muhtemelen su an
Iki cocuk evlenmis kendine hic yoktan dert ariyor.

Bende bircok sorun var yazmis bir de.
Insallah ciddi bir problem yoktur.
O kadar cocuk ki adet duzensizligi varsa kendini anne olamayacak falan saniyor muhtemelen su an
Iki cocuk evlenmis kendine hic yoktan dert ariyor.
Aman demiyorum bişey...desem banlancam çünkü ...amacım da ağşalamak değil ama akıl var mantık var ya !?

Daha ikimizde 20 yaşındayız olur belki :KK43:
20 mi ? tam gezip hayatın tadını çıkarma zamanı neden çocuk yetiştirmek gibi büyük bir sorumluluk almak istiyorsunuz? Ayrıca küçük yaşta evlenmeye de karşıyım.

20 yaşında erkek kardeşim var . Siz 19 yaşında evlenmissiniz. Ay onun evlenip baba olmak isteyeceğini düşündüm de . Ay o daha çocuk. Bir tuhaf oldum.
Zamanı gelince olur daha erken canım

20 yaşında ergenden koca zor olur baba nasıl olsun arkadaşının spor arabasını görüp özenen biri gibi davranmış çocukcağız
Bu psikoloji hamile kalmaya mani olur bilesin
Bizim de 2 yıl olmadı birden fazla sorun varmış gibi görünüyordu ama asıl sorun stresti
Stres bitti oğlum geldi
İnsan isteyip de olmayınca ömür boyu bu acıyı yaşayacak gibi geliyor bu stresten kurtul hemen
Velev ki hiç olmayacak olsun dünyanın sonu değil ki ya bu da bir imtahan herşeyde bi hayır vardır

Katılıyorum 20 yaş erken anne olmak için
Bende 21 e girerken anne oldum ama erken diyorum keşke 25 e kadar bekleseymişim
Gezin tozun evliliğinizin tadını çıkarın çocuk illaki olur
Hemen olacak diye bir şey Yok
Ben 27 yaşında anne oldum 30 olsaymış daha iyiydi diyorum. Tabi çok çocuk düşünülmüyorsa

C
Canimm görelim Mevlana neyler netleşecek güzel eyler.3 yıllık evliyim.senin yaşadığını aynısını yaşadım. Bizim de 3 yıl olmadı. Şükürler olsun şu an 6 haftakik hamileyim. O duyguları yaşayan bilir. Bizde her bebek ziyaretinde evimize gelir direk yatardik birbirimize belli etmezdik üzüldügumu zu. Ama bak allahim binler e kez sukir rabbim mucizemizi verdi.inşallah tamamına da erdirir rabbim.
Uzmesin kendinizi herseyin çaresi var. İyi bir doktor bul kendine.
Bizim ikimizde de problem yoktu.3.tup bebek denemem tuttu. Düşün 3.
İlk ikisi tutmayınca kimseyle konusmadim gorusmedim günlerce ağladım. Bak zorluğu arkası kolaylik kardeşim üzmë kendini allah büyük dua et bol bol

büyük konuşmayayım benim de kızım var diyorum ama...
kızım sen aklını peynir ekmekle mi yedin?
1 senelik bile değil,
"neredeyse" 1 senelik evlisin ve 1 senedir çocuğun olmadı diye kendini gereksiz ve yetersiz hissediyorsun
okuyor musun? okumuyorsan 20 yaşında bu, "çocuk"tan daha büyük bir yetersizlik değil mi?
çalışıyor musun? çalışmıyorsan bu, "çocuk"tan daha büyük bir yetersizlik değil mi?
bugüne kadar eşinle yeterince gezip tozup yaşayıp eğlendin mi? bunları yapmadıysan çocuk olduktan sonra ne zaman yapacaksın?
çocuk zevk için, imrendiğin için yapılmaz
çocuk çok çok çok büyük sorumluluktur
çocuğunuz olmuyor diye adam sana surat asıyor, buna karşılık sen kendini gereksiz hissediyorsun
aferin sana
bravo
sen bana destek olmak yerine nasıl surat asarsın diyeceğine, yok gereksizim yok yetersizim

Allah sana da, senin gibi genç kızlarımıza da akıl fikir versin
şu yaşta nasıl sadece evlilik- çocuk düşünebiliyorsunuz aklım almıyor, al-mı-yor!

Eşinle konuşun bu konuyu yanlız çocuğum olmasa da beni sever misin dün içinin burkulduğunu hissettim çok üzüldüm deyin ne diyecek bakalım o seni daha çok rahatlatır belki benim eşim çok destek olmuştu o süreçte ben seninle çocuk doğurtmak için evlenmedim olmazsa da olmaz Allah bilir demişti

büyük konuşmayayım benim de kızım var diyorum ama...
kızım sen aklını peynir ekmekle mi yedin?
1 senelik bile değil,
"neredeyse" 1 senelik evlisin ve 1 senedir çocuğun olmadı diye kendini gereksiz ve yetersiz hissediyorsun
okuyor musun? okumuyorsan 20 yaşında bu, "çocuk"tan daha büyük bir yetersizlik değil mi?
çalışıyor musun? çalışmıyorsan bu, "çocuk"tan daha büyük bir yetersizlik değil mi?
bugüne kadar eşinle yeterince gezip tozup yaşayıp eğlendin mi? bunları yapmadıysan çocuk olduktan sonra ne zaman yapacaksın?
çocuk zevk için, imrendiğin için yapılmaz
çocuk çok çok çok büyük sorumluluktur
çocuğunuz olmuyor diye adam sana surat asıyor, buna karşılık sen kendini gereksiz hissediyorsun
aferin sana
bravo
sen bana destek olmak yerine nasıl surat asarsın diyeceğine, yok gereksizim yok yetersizim

Allah sana da, senin gibi genç kızlarımıza da akıl fikir versin
şu yaşta nasıl sadece evlilik- çocuk düşünebiliyorsunuz aklım almıyor, al-mı-yor!
İnsanları bu şekilde yargilamamalisiniz. Evlat hasretini yasamadiysaniz bilemezseniz oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin. Öyle bir an vardır ki cigerine saplanan o hasret bambaşkadir. Hiç farketmez 1 yıllık 5 yıllık evlilik... Eğer akıl verecekseniz.daha yumuşak şekilde verebilirsiniz.
Evet yaşları genç. Ama o yürekteki evlat isteği hiç birşey dinlemez. Evet belki onlar için çok erken gerçekten de erken. Ama bu şekilde konusmanizi gerektirmez!!!

Daha ikimizde 20 yaşındayız olur belki :KK43:
20 yaşında mısınız:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
mesajınızı okuyunca yasınızı görmeden evvel , duygularınızı çok ıyı anladım ve uzuldum sızın adınıza
çnk ben de 36 yadındayım ve bızım de olmadı kendılıgınden

ama 20 yaşı okuyunca şok oldum
dalga mı gecıyorsunuz?:KK57::KK57:

İnsanları bu şekilde yargilamamalisiniz. Evlat hasretini yasamadiysaniz bilemezseniz oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin. Öyle bir an vardır ki cigerine saplanan o hasret bambaşkadir. Hiç farketmez 1 yıllık 5 yıllık evlilik... Eğer akıl verecekseniz.daha yumuşak şekilde verebilirsiniz.
Evet yaşları genç. Ama o yürekteki evlat isteği hiç birşey dinlemez. Evet belki onlar için çok erken gerçekten de erken. Ama bu şekilde konusmanizi gerektirmez!!!

öncelikle ahkam kesmiyorum
ahkam kesmek böyle olmaz, sizin yaptığınız gibi emir kipleriyle konuşmaktır ahkam kesmek

sizin için evliliğin kaç yıllık olduğu önemli olmayabilir, benim için hele 20 yaş söz konusu ise önemlidir, çünkü evlilik sevgililiğe, nişanlılığa benzemez, taşların yerine oturması için zaman gerekir, bunu da dünya alem bilir

bence bu konudaki evlat isteği alınıp tüme vurulamaz, bazı üyelerimiz gibi uğraş veren üyelerle kıyaslanamaz

çocuk şu hayatta alınabilecek en büyük sorumluluktur bana göre
çocuklar çok değerlidir, en değerlidir
kimseye hakaret etmediğim sürece, dilediğim gibi fikir beyan edebilirim, bu da sizi ilgilendirmez!!!

Hanımlar,
sakin olalım, genç evet ama eşi de isteyince üstelik kendisinde bazı problemler olduğunu söylüyor, ya olmazsa tedirginliği yaşıyor olabilir, eşinin üzülmesiyle de daha kötü olmuştur konu sahibesi.

Back
X