• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanmak değil sadece çok imrendim :( moralim bozuk

Hanımlar,
sakin olalım, genç evet ama eşi de isteyince üstelik kendisinde bazı problemler olduğunu söylüyor, ya olmazsa tedirginliği yaşıyor olabilir, eşinin üzülmesiyle de daha kötü olmuştur konu sahibesi.

eşi sadece üzülmemiş ki Mune Mune
konuşmamış bile konu sahibiyle, direkt yatmış uyumuş
eş zamanlı başka bir konu var BDV'da
asker eşi kocasından dayak yiyor, 4.5 yaşındaki kızı da dayak yiyor, üye birşey yapamıyor
işte bu bilinçsizlikler yüzünden olan çocuklara oluyor

asker eşi kocasından dayak yiyor, 4.5 yaşındaki kızı da dayak yiyor, üye birşey yapamıyor
Eş diyoruz:KK57: 20 yaşında diyoruz :KK57: eşiyle paylaşmamış diyoruz,ay biz ne diyoruz:eek:...O daha gömleğini ödünç isteyen kardeşiyle düzgün konuşmaz:KK12: konuşacak,karısını teselli edecek...Tamam,olgunluk yaşta değil baştadır,çocuklarım da yuvalarını vakitlice kursunlar isterim ama,bu da ham meyvayı kopardılar dalından olmuş yani.:110:

20 yaşındasın ve daha bir yıllık evli sayılırsın dur bismillah bence çok fazla takmışınız kafaya üzülmek yersiz daha çok yolun başındasınız sabredin evliliginizin ve yaşınızın tadını çıkarın

Son düzenleme:
21 yaşındayım 3. ye hamileyim illa doğurmak için 30 u mu beklemek gerekiyor yoksa çoluk çocuksunuz diye dalga geçilmelere ya da aklını peynir ekmekle mi yedinlere maruz kalmak zorunda mıyız bence değiliz annelerinize sorun bakalım kaç yaşında evlenmiş doğurmuşlar rahatsızlığım var demiş onla bile dalga geçenler olmuş pes

:110:
İyi geceler....Eşimle nerdeyse 1 yıldır evli sayılırız .. Çocuğumuz yok ama ikimizde çok istiyoruz ama malesef bende birden fazla sorun var ... Bugün bi arkadaşım doğum yapmış onun bebeğini görmeye gittik .. O kadar küçük o kadar tatlıydı ki .. Ama en kotusude eşimin bebeği kucağına aldığında duygulanmasiydi :KK43: aynı şekilde bende .. ikimizde çok imrendik cook .. Kendimi şu an çok gereksiz ve yetersiz hissediyorum.. moralim çok bozuk.. evden çıkarken gayet iyiydik eve gelince eşimin suratı düşüktü ve hiç konuşmadan uyudu.. anladım ama ben çok imrendi :KK43:

Çok iyi anlıyorum seni çünkü aynı durumdayım. Neyse ki senin eşin de daha küçük ama benim eşimin yaşı tam zamanı.. Rabbim isteyen herkese hayırlı ise evlat nasip etsin. Senin problemin ne bu arada? Bende endometriyozis var.

Çok iyi anlıyorum seni çünkü aynı durumdayım. Neyse ki senin eşin de daha küçük ama benim eşimin yaşı tam zamanı.. Rabbim isteyen herkese hayırlı ise evlat nasip etsin. Senin problemin ne bu arada? Bende endometriyozis var.
Bende postmenopoz ve polikosttik över ve adet düzensizliği ha bi de hormon eksikliği var

Ben ne anlattım millet neye takmış ... yok kesin adet duzensizligiymis bilmem ne ... sanki ben farkında değilim yaşımın.. sanki ben farkında değilim eşimin yaşının.. Benim eşim evet 20 yaşında hatta benden 6 ay küçük .. Ama o hiç de çocuk değil .. bütün gün insanlarla uğraşan mesleğiyle gurur duyduğum bi tanecik polisim o benim ... bi çoğunuzun kocasından da daha daha daha olgun ... burda bizim üzülme sebebimiz bende olan sorunlar dolayısıyla hiç olmama korkusu .. 5 yıl sonra olacak deseler hiç kafamıza takmayız ... ayrıca bende ki sorularda adet düzensizliği gibi basit şeyler değil.. neyse daha fazla konusmicam... kötü yorum yapanların hepsi allah kalbinize göre versin herseyi

:(

Ben ne anlattım millet neye takmış ... yok kesin adet duzensizligiymis bilmem ne ... sanki ben farkında değilim yaşımın.. sanki ben farkında değilim eşimin yaşının.. Benim eşim evet 20 yaşında hatta benden 6 ay küçük .. Ama o hiç de çocuk değil .. bütün gün insanlarla uğraşan mesleğiyle gurur duyduğum bi tanecik polisim o benim ... bi çoğunuzun kocasından da daha daha daha olgun ... burda bizim üzülme sebebimiz bende olan sorunlar dolayısıyla hiç olmama korkusu .. 5 yıl sonra olacak deseler hiç kafamıza takmayız ... ayrıca bende ki sorularda adet düzensizliği gibi basit şeyler değil.. neyse daha fazla konusmicam... kötü yorum yapanların hepsi allah kalbinize göre versin herseyi
Canım, eşinle yaşınız çok genç. O yüzden pek çok kişi henüz erken demiş, şakaya vursalar da rahatlatmak için biraz seni. O yüzden daha çocuksunuz laflarına pek takılma. Gerçekten çocuk oluyor insan ve çocuğuyla beraber büyümek de çok keyifli.

Post menapoz yazmışsın rahatsızlıklarından birine. Bu çok zor bir şey genç bir insanın yüzleşmesi için gerçekten. Ben de 30 yaşındayım, menapozdayım ve ne kadar hayatıma devam etsem de kabullenemiyorum tam olarak. Çok farklı hisler bunlar ve adetinin gecikmesine endişelenmekten çok çok daha ciddi meseleler.

Ama umutsuzluğa bırakmamak ve çare aramak için pek çok şansımız var. Hiç kaygılanma bir kere. Yaşlarınızın genç olması çok büyük avantajınız. Çünkü doğurganlıkla ilgili sorunları olsa da, bir kadının yaşı en büyük avantajı.

Bir arkadaşımla aynı doktora gittik, fsh değerlerimiz aynıydı, doktor yaşından dolayı onu kabul etmedi, 42 yaşındaydı. Bana da yaşının genç olması en büyük avantajın dedi ve tedaviye başladı, ki senden 10 yaş büyüğüm. Bu arada çocupun olmaz dediği arkadaş da kendiliğinden hamile kaldı, şimdi 3 yaşında çocuk.

başka bir arkadaşım 21 yaşında evlnedi, 4 sene çocuğu olmadı, çok üzüldü. 3. Tüp bebeğinde ikizlerini kucağına aldı. Hala 25 yaşında, genç ve iki çocuk annesi :)

Tedavi olmak için zamanınız var ama menapozsa gerçekten, hiç ertelememeniz lazım zamanı. En kısa sürede iyi doktorlara gidin, normal kadın doğumculara değil, infertilite tedavisi yapan doktorlara, memorial gibi merkezlere.Çünkü ben diğer doktorlarla çok zaman kaybettim. Yönlendiremİyorlar.

Tedavini ol düzenli ama hayatınıza bunun hükmetmesine izin vermeyin. Ailen hariç çevrendekilere çok anlatma durumu. İstemiyorsunuz bilsinler. Zaten daha çok küçüksünüz, doğal karşılanır. Hayatınızın bu en güzel günlerinin tadını çıkarın. Gezin, tozun, eğlenin. gelecek için kaygılanmayın, her şey yolunu bulur.

Ben de bir dert ettim filan bir dönem, sonra baktım hayatımın en güzel zamanlarını kaçırıyor, üzülerek eşimle ilişkimi zehir ediyorum, değmez dedim. Bir şeyin peşinde koşarken, elimizdekileri ziyan etmemek lazım. En büyük nimetlerimiz, allah ın bize verdikleri. Kaygılanmak ve hüzünlenmek için daha çok küçüksünüz. Umarım güzel haberlerini de alırız buradan

Teknoloji çok ilerledi, güzel doktorlar bulun araştırın ve tedavi olun. Moral çok önemli yüksek tutun. Biz de hiç olmaz sanıyorduk şuan hamileyim. Ama iyi doktor önemli, sabır ve pozitif düşünce önemli. Bizim sorunumuzu bile bilmeyen doktorlar vardı, hemen araştırdık doktorlardan daha bilgili bile olduk, en iyisini bulduk tedavi olduk. Şehir şehir gezdik. Kolay olmadı, ama oldu. Bu yüzden çok değerli zaten. Moralinizi yüksek tutun ve olacak diyin. Eğer olmazsa ve hiçbir yolu kalmadıysa evlat edinmek gibi seçenekler de var.

Canım benim seni en iyi bizim gibiler anlar. Benim Esimde polis. Halinden anlamayan oturup ağzını doldura doldura konuşur. Sen hiç üzulme madem ki erken menapoz gibi sorunun var. Hiç vakit kaybetme canım benim. İyi bir doktor bul kendine. Üzme kendini hersey vaktinde oluyor. Kimseyi takma kafana bu isler strese gelmez. Bırak kim ne derse desin.allah büyüktür

Daha ikimizde 20 yaşındayız olur belki :KK43:
Çok gençsiniz,çok yeni evliliginiz,gezin ,tozun tadını çıkarın,5 sene sonra olsada olur çocuk,25 yaşındayken siz. Acele etmeyin. Ben 28 yaşında evlendim,2 sene sonra çocuğum oldu,şayet 20 yaşında evlenseydim beklerdim 5 sene,keyfime bakardım. Ha bebek/çocuk dünyanın en güzel şeyi asla pişman değilim kızımı doğurduğum icin ama insanin hayatını,düzenini tamamen değiştiriyor. 4.5 yaşında yeni yeni kızımla dısarı çıkmak zevkli olmaya başladı. Markete bile giderken aman uyku saati aman yemek saati aman altı pislendi,diye kırk kez düşünerek gidiyorsun.Bebekken,emzirmek,alt değiştirmek için 2 saatliğine kahvaltıya gidince bile sayısız kez arabaya giderdim. Sütten kesince acıktı ne yese derdi olmaya başladı dısardayken,bez değiştirme aynen devam. Bezdende kurtulunca biraz rahata erdim. Şimdi şimdi rahat hareket ediyoruz,birlikte keyifli,kaliteli vakit geçiriyoruz dısarda.
Çok erken bence,hiç üzülmeyin,o kadar zaman varki önünüzde. Doğru zamanda hayırlısı ile gelsin inşallah

21 yaşındayım 3. ye hamileyim illa doğurmak için 30 u mu beklemek gerekiyor yoksa çoluk çocuksunuz diye dalga geçilmelere ya da aklını peynir ekmekle mi yedinlere maruz kalmak zorunda mıyız bence değiliz annelerinize sorun bakalım kaç yaşında evlenmiş doğurmuşlar rahatsızlığım var demiş onla bile dalga geçenler olmuş pes
Iyi de normal olan bu değil ki. Sen 21 yaşında üçüncü diyorsun. Demekki neredeyse çocuk yaşta evlendin. Ne yaşadın ne gördün ki. Hayatın çocuktan ibaret olmus. Bu kadar sorumluluğu bu yaşta alabildiysen bravo sana.

Back
X