• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanmak değil sadece çok imrendim :( moralim bozuk

Ben ne anlattım millet neye takmış ... yok kesin adet duzensizligiymis bilmem ne ... sanki ben farkında değilim yaşımın.. sanki ben farkında değilim eşimin yaşının.. Benim eşim evet 20 yaşında hatta benden 6 ay küçük .. Ama o hiç de çocuk değil .. bütün gün insanlarla uğraşan mesleğiyle gurur duyduğum bi tanecik polisim o benim ... bi çoğunuzun kocasından da daha daha daha olgun ... burda bizim üzülme sebebimiz bende olan sorunlar dolayısıyla hiç olmama korkusu .. 5 yıl sonra olacak deseler hiç kafamıza takmayız ... ayrıca bende ki sorularda adet düzensizliği gibi basit şeyler değil.. neyse daha fazla konusmicam... kötü yorum yapanların hepsi allah kalbinize göre versin herseyi
Yine asipp kesmişler. Burda bebeğim olmuyor diye konu açmıştım beni de mahvetmislerdi. Olmuyor bu ay da olmadı bebeğim.ki benim kistlerim var.doktor olumsuz konuşur gibi oldu.ayni senin dediğin gibi 5 yıl sonra olacak deseler tabiki beklerim.acimizi kiyasliyorlar yok 10 yıl çocuğu olmayan varmış. Olabilir.Allah ona da sabır versin.ama bu benim acımı hafifletmez ki.beterin beteri var evet.cok şükür ama.acim yine aynı acı.
Seni de çok iyi anlıyorum o yüzden...stres en büyük düşmanmis öyle diyorlar.ne yapalım bizde sakın olmaya çalışalım. Rabbim sağlıklı bir bebek veriş inşallah en yakın zamanda bize de

20 yasindaukem cocuk istegi.
Gorende yillardr cocugu olmuyor sanar sizleri.suan evli olmaniz bile garip universte caglarindasiniz ikinizde

Back