kıskançlık karşı cinsten olmayabiliyor her zaman. ben itiraf edeyim ki, ilişkimizin ilk zamanlarında erkek arkadaşımı ailesinden kıskanıyordum. çok saçma bir şeydi şimdi biliyorum, ancak eski eşimle ailesi yüzünden devamlı huzurumuz kaçıyordu. kıskanmadan çok aslında onlarla beraber olduğunda sanki sonrasında huzurumuz kaçacakmış duygusuna kapılıyordum. neyse ki çabuk atlattım o zamanları. :mymeka:
karşı cinsle ilgili kıskançlık konusunu ilişkimizin 3. yılında ya bir şarkı, ya da filmden sanırım konu açılmıştı da konuşmuştuk. bir de o ana kadar konuşmaya bile gerek duymadığımız için mutlu olmuştuk. kendine güvenen insan kıskanmaz diyorum ben. bu benim düşüncemdir. erkek arkadaşım da aynı düşüncede olduğu için çocukça sorunlardan tartışmış olabiliriz ama asla bir kadın ya da erkek yüzünden sorunumuz olmadı.
ben burada kendine güvenen kıskanmaz derken, asla kimse kimseyi aldatmaz gibi bir şey demiyorum, yanlış anlaşılmasın. insan eğer şüpheleniyorsa açıkça konuşmalı. sevdiği insanın zaten yalan söyleyip söylemediğini anlayacaktır. (yalan söyleme becerisi gelişmiş insanlardan hep korkmuşumdur) gereken yapılır ve ayrılınır bir durum varsa.:1closedeyes:
ama kadın olsun, erkek olsun şakayı çoktan aşmış, hayatı zindan eden kıskançlık çok yıpratıcı. ben şahsen kaldıramam bu yaştan sonra.:1no2:
neler duyuyoruz, beğendiği sanatçı yüzünden kıskançlık yapanlar, olay çıkaranlar...