Kıskanmak istemiyorum ..bıktım

Toprak07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
629
382
103
38
Merhabalar..
Kızlar ben eşimi kıskanmak istemiyorum nolur bi akil fikir verin..
Eşim işten eve evden işe gider bi spora gider o da en fazla 1 saat sürer..bos vaktini evde geçirir dışarı çıkarsak birlikte çıkarız çıktığımız zaman bikac kez karşıdan gelen kadın mini vs giyindiyse bakar en son uyarim cok sert oldu şimdi kendini cok kasiyor biliyorum hissediyorum..bu onda huymu oldu anlamıyorum.

Dün instgramina baktım en cok bakılan (bi kız gördüm daha oncede hep bakiyodu akrabamiz uzaktan dedi.)bu kisiyi takip etmiyor fotograflari dışarı acik zaten. Bende o kisiyi aramalardan gizledim 2 3 saat sonra baktim tekrar girip bakmış.sordum neden surekli bakiyosun diye bakmiyorum dedi sen girdigin için orda görüldü dedi baya sinirlendi yeter artik telimi bidaha vermicem diye..

Haksizmiyim cokmu abartiyorum beni salak yerine koymasına sinirleniyorum

O kiza karsi birseyler hissettigi acik. Firsatini bulamadigi icin fazlasini yapamiyor. Bilmiyorum boylesine ne yapilir ki. Kiskanmayip bos biraktigin anda zaten aldatir bu adam. Belki de serbest birakip ne yapacagini gormek daha iyi olur sizin icin. Ona gore yolunuzu cizersiniz.

O kiza karsi birseyler hissettigi acik. Firsatini bulamadigi icin fazlasini yapamiyor. Bilmiyorum boylesine ne yapilir ki. Kiskanmayip bos biraktigin anda zaten aldatir bu adam. Belki de serbest birakip ne yapacagini gormek daha iyi olur sizin icin. Ona gore yolunuzu cizersiniz.
Dun gece sinirden uyuyamadim beynim uyustu resmen..yorum icin teşekkürler

Tartıştık baya dün..yine kıskançlık krizine girdin kendine gel diye sinirlendi
Suçunu bastırmaya çalışmış.. Haklısın yani kıskançlık krizine girebilirsin. Bende başlığı öyle görünce fol yok yumurta yok dişi sinekten kıskanıyorsun sandım. Adam haketmiş bide üste çıkmaya çalışıyor.

bence haklısınız abarttıgınız felanda yok.. eşiniz suç bastırıyor resmen sizi sevdiğine eminmisiniz bence kendi haline bırak sıkmak ve uyarmak ile biryere varamassın.. bir bırak bakalım kendi haline aldattığı zaman koyarsın kapının önüne.. zaten meyilli cok belli.
ha birde utanmadan seni hasta yerine koyuyor.

Dun gece sinirden uyuyamadim beynim uyustu resmen..yorum icin teşekkürler

böyle böyle eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsunuz sonra da beni aldattı diyorsunuz. yapacak adam burnunun dibinde yapar ruhun duymaz. telefonlarınızı neden karıştırıyorsunuz birbirinizin az bi özel alan bi saygı duyun birbirinize. sokağa çıktığında da göz bu bi tarafa bakarken de ordan bir kadın geçiyor olabilir gözüyle taciz mi etti, yer gibi baktı da ahlaksızlık mı etti? herkes yoldan yürüyenlere bakabilir bu kadar kıskançlık krizlerinin tek sebebi özgüvensizlik. devam edin daha büyük sıkıntılar yaşarsınız.

Haklisin canim seninki kizkanclik degil normal tepki.Ozamn sende surekli ayni bir erkegi izle bak fotolarina. Bakalim empati yapabilcek mi

Adamın aklına iyice sokmussun zaten Hayır beden bu yakın takip yapacaksa eğer içinde varsa yapar zaten sen takip etsen de etmesende oyüzden bırak ne hali varsa görsün inan bak rahatliycaksin

Bakacak adam bakar zaten. Ne yapsan boş.
Bunlar yüzünden dışarı çıkamaz, yürüyemez olduk. Mini etekle, türbanla da ilgisi yok.
Adamlar aç aç! Gözleri doysun!
İnsan yerine konmuyoruz ki.
Seks objesiyiz, yürüyen memeyiz, kalçayız gözlerinde.
Hem baya baya kızın profiline bakıyormuş işte.
Ayıp be ayıp.
Utanması da yok.

bence haklısınız abarttıgınız felanda yok.. eşiniz suç bastırıyor resmen sizi sevdiğine eminmisiniz bence kendi haline bırak sıkmak ve uyarmak ile biryere varamassın.. bir bırak bakalım kendi haline aldattığı zaman koyarsın kapının önüne.. zaten meyilli cok belli.
ha birde utanmadan seni hasta yerine koyuyor.
Evet. Hatta bikere de sen hastasin iyi değilsin demişti..kendimden suphelenmistim

Back
X