Kıskanmama

sedeflidondurma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
905
927
23
merhabalar. Size çok kısa bir sorum var hanımlar. Eşiniz sizi hiçbir şekilde kıskanmıyorsa siz bunu nasıl yorumlarsınız. Sizi çok sevmediğini düşünürmüydünüz
Güncelleme : sayfa 4 teki yorumumu da okuyup yorumlarmısınız sevgili üyeler. Ben mi abartıyorum ??

Son düzenleme:
Eşim kıyafetime hiç karışmaz. Ben istiyorum ki biraz karışsın çok açık değil mi dar değil mi vs ama ne kadar açık giyinsem adamın o kadar hoşuna gidiyor sanki. Normal mi bu.

Kıskanmanın bir sevgi gösterisi olduğunu düşünmek yanlış aslında, bu bir karakter meselesi kimisi olmayacak şeyden de kıskanır bu o kişinin çok sevmesinden değildir.

Sevgi kriteri değil benim için karakter meselesi .
Çok ince bir çizgi bence nu kıskançlık olayı . Dozunu bilmek gerek .
İlk önce tatlı gelen baskı-kıskançlık sonra işin içinden çıkılmaz bir durum alıyor zamanla ...
ben de farkettim @Less-is-More biz de kıskanmıyoruz birbirimizi uzun zamandır gerçi ben zaten kıskanç değilim o ayrı da

Kıskanılmak istemek nasıl bir duygu anlamama imkan yok.
Bir insan sizin kıyafetinize, yaptıklarınıza vs. karışacak ve bunu sevgi gösterisi olarak algılayacaksınız. Cıksss...
Kıskanmam, kıskanılmaktan da nefret ederim.

Hiç mi düşünmüyorsunuz bu adam beni neden kıskanmiirr deyu. Bende mi acayiplik yahuu

ne yapiyorsunuz da kiskanmiyor mesela?
Şöyleki ben giyim kuşam konusunda daha kapalı giyiniyorum. O benim gibi bu konuda muhafazakar değil. Ailesinden kaynaklı bu durum. Dekolte giyinmemi falan istemiştir en baslarda ben karsı çıkmıştım. Ben gögüs dekoltesi falan veremem. Tanımadıgım yabancı erkeklere mememi gösteremem. Ben kadın halimle utanıyorum ama o erkek ama bu durumdan hiç rahatsız değil. Bu durum beni çok incitiyor.

Kiskanilan kadinlar yanlış davranan kadinlar mi oluyor ne alaka yani
Her ilişkide oldugu gibi dinamikler burda devreye giriyor
Kimi kadın eşinin kıskanacagını bile isteye onun istemedigi hareketleri yapar kimi adam kadın hic bişey yapmasa bile psikopat oldugundan kıskanır
Ben kendi ilişkimden yola cıkıp eşim aşırı kıskanc biri olmadıgı icin demekki gözüne soka soka kıskanmasını gerektirecek hareketler yapmadıgım icin evet dogru hareket ediyorum dedim
Polemik yaratmaya calısmanıza gerek yok sahsi soru sormus sahsi cevap verdim

Kim ne derse desin kıskanmayan erkekten hayır gelmez
Benimki de kıskanmıyordu
Boşandık
Ben ona utancımdan soramıyordum neden kıskanmıyorsun die
Bana boşanma davası açıyordu
İşte o zaman nasıl olsa boşanıyoruz die ona dedim ki
Baştan beri farkındayım sen beni bir saniye kıskanmadın (örnekleri söyledim uzun hikaye şimdi)
Bana ne dedi biliyor musunuz
Evet kıskanmıyorum dedi
Ben bu yaşıma kadar bazı şeyleri aştım
Bugün kerhanede çalışana bile o.... denmiyor dedi

basbasayken degil de insanlarin icinde mi dekolte giymenizi istiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…