- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
- 23
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Kiskanilan kadinlar yanlış davranan kadinlar mi oluyor ne alaka yaniDemekki dogru davranıyorum ki kıskanmıyor derdim
Hiç mi düşünmüyorsunuz bu adam beni neden kıskanmiirr deyu. Bende mi acayiplik yahuuSevgi kriteri değil benim için karakter meselesi .
Çok ince bir çizgi bence nu kıskançlık olayı . Dozunu bilmek gerek .
İlk önce tatlı gelen baskı-kıskançlık sonra işin içinden çıkılmaz bir durum alıyor zamanla ...
ben de farkettim @Less-is-More biz de kıskanmıyoruz birbirimizi uzun zamandırgerçi ben zaten kıskanç değilim o ayrı da
Şöyleki ben giyim kuşam konusunda daha kapalı giyiniyorum. O benim gibi bu konuda muhafazakar değil. Ailesinden kaynaklı bu durum. Dekolte giyinmemi falan istemiştir en baslarda ben karsı çıkmıştım. Ben gögüs dekoltesi falan veremem. Tanımadıgım yabancı erkeklere mememi gösteremem. Ben kadın halimle utanıyorum ama o erkek ama bu durumdan hiç rahatsız değil. Bu durum beni çok incitiyor.ne yapiyorsunuz da kiskanmiyor mesela?
Hiç mi içten içe azıcık da kıskansın demiyorsunuz yani çok ilginçKiskanacak bir durum olmamistir. Yani biz de uzun zamandir birbirimizi kiskanmadik. Siz boyle soyleyince fark ettim. Demekki oturmus artik birseyler. Sevgisinden suphe etmedim hic.
Her ilişkide oldugu gibi dinamikler burda devreye giriyorKiskanilan kadinlar yanlış davranan kadinlar mi oluyor ne alaka yani
basbasayken degil de insanlarin icinde mi dekolte giymenizi istiyor?Şöyleki ben giyim kuşam konusunda daha kapalı giyiniyorum. O benim gibi bu konuda muhafazakar değil. Ailesinden kaynaklı bu durum. Dekolte giyinmemi falan istemiştir en baslarda ben karsı çıkmıştım. Ben gögüs dekoltesi falan veremem. Tanımadıgım yabancı erkeklere mememi gösteremem. Ben kadın halimle utanıyorum ama o erkek ama bu durumdan hiç rahatsız değil. Bu durum beni çok incitiyor.
Kiskansa rahatsiz olurum ben. Nas davranacagimi bilmiyor muyum da kiskaniyor diye dusunurum..Hiç mi içten içe azıcık da kıskansın demiyorsunuz yani çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?