- 10 Ekim 2014
- 32.984
- 148.669
- 798
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Mesela dün soyle bir şey oldu. Ben evde mini etek giyniştim. Altında da siyah kalın kışlık çoraplarım vardı. Esimden doğalgazı açmasını istedim. Telefonuyla uğrasıyordu. Sen aç dedi. Ben de bu halde mi balkona çıkayım dedim. Ne var insanlar boyle sokakta dolasıyor dedi. Ben dolaşmam dedim. Açmam git aç dedi. Ben de inat ettim. O da inat etti kimse doğalgazı açmadı. Sinirlendim dışarı çıktım falan. Yürüyüs yaptım. Bana diyorki kendine mesgale bul bana sarıuorsun.
Çok komiksinizSize normal insan gibi davranilmasi garip gelmiş bence, adam da bir sorun yok. Kalın çoraplar ve eteği herkes giyiyor dışarda.
Millet sizi mi bekliyor etekle doğalgazı açmaya çıkin diye, ciktiginizda herkes kendinden geçecektir zaten...
Evet evlilik oturunca kıskanma pek olmuyorKiskanacak bir durum olmamistir. Yani biz de uzun zamandir birbirimizi kiskanmadik. Siz boyle soyleyince fark ettim. Demekki oturmus artik birseyler. Sevgisinden suphe etmedim hic.
Kiskanmak sevgi gostergesi degil bence. Seven insan deger verir, mutlu etmeye calisir, yaninda oldugunu hissettirir. Kadinlari anlamak zor bazen.Evet evlilik oturunca kıskanma pek olmuyor
Bu çok iyi işte, ben hiç bir sıkıntı görmedim. Seni kısıtlamaya çalışan bir hödük olsaydı daha mı iyiydi.Mesela dün soyle bir şey oldu. Ben evde mini etek giyniştim. Altında da siyah kalın kışlık çoraplarım vardı. Esimden doğalgazı açmasını istedim. Telefonuyla uğrasıyordu. Sen aç dedi. Ben de bu halde mi balkona çıkayım dedim. Ne var insanlar boyle sokakta dolasıyor dedi. Ben dolaşmam dedim. Açmam git aç dedi. Ben de inat ettim. O da inat etti kimse doğalgazı açmadı. Sinirlendim dışarı çıktım falan. Yürüyüs yaptım. Bana diyorki kendine mesgale bul bana sarıuorsun.
Çok komiksiniz
Benim için mini etektir ölçüt. Sizin için jartiyerdir. Bu benle dalga geçmenize neden değildir
Lütfen benim konularıma yorum yapmayın. Ben de size insan gibi soylüyorum bakın
Dekolte cesur gösterirmiş. Sizin eşiniz size böyle şeyler söylüyor muBu çok iyi işte, ben hiç bir sıkıntı görmedim. Seni kısıtlamaya çalışan bir hödük olsaydı daha mı iyiydi.
Eşimle kıskançlığı yüzünden boşanma noktasına geldik. Ne güzel kıskanmasın.Mesela dün soyle bir şey oldu. Ben evde mini etek giyniştim. Altında da siyah kalın kışlık çoraplarım vardı. Esimden doğalgazı açmasını istedim. Telefonuyla uğrasıyordu. Sen aç dedi. Ben de bu halde mi balkona çıkayım dedim. Ne var insanlar boyle sokakta dolasıyor dedi. Ben dolaşmam dedim. Açmam git aç dedi. Ben de inat ettim. O da inat etti kimse doğalgazı açmadı. Sinirlendim dışarı çıktım falan. Yürüyüs yaptım. Bana diyorki kendine mesgale bul bana sarıuorsun.
Bizim evlilik 5 yıldır oturamadıEvet evlilik oturunca kıskanma pek olmuyor
Benimki de kapanırsan seni boşarım diyorKarakter meselesi benimkide açık istiyorum diyor kapanacağım diye şaka yapıyorum asla olmaz diyor kızıyor kıskanmazda, yani dini görüş eğitim fikir sahibi olduğu seyler etkin
Yapısı öyle demek ki. Hep kıyafet örneği verıyorsunuz. Sohbet ettiğiniz birini size bakanı kıskanması gerek. Onu da yapmıyorsa ne güzel. Sevsin saysın yeter.Dekolte cesur gösterirmiş. Sizin eşiniz size böyle şeyler söylüyor mu
Ben de aşırı kıskaçlığa gelemem zaten benim mevzum da o değil.Eşimle kıskançlığı yüzünden boşanma noktasına geldik. Ne güzel kıskanmasın.
İkisi de normal değil bence.dozunda olmalı hersey.Kıskanmak sevgiyle aynı orantıda değil bu düşünce tamamen saçma.Bir erkek arkadaşım vardı beni inanılmaz kıskanırdı herşeyime karışırdı ama beni defalarca aldattı , bana karşı zerre kadar saygısı yoktu.Sizce bu insan beni çok mu seviyordu? . Ondan sonraki erkek arkadaşım kılıma zarar gelsin istemezdi.Beni bir kere bile üzmedi ama beni hiç kıskandığına şahit olmadım fakat sevgisini herzaman hissettim.Yani demem o ki sizi sevdiğine eminseniz ve mutluysanız bu tür şeylere takılmayın.
Ayy bosver ne guzel iste.benim esimde acik olmadgi halde illa laf edicek rahat edemiyo bisey bulmazsaEşim kıyafetime hiç karışmaz. Ben istiyorum ki biraz karışsın çok açık değil mi dar değil mi vs ama ne kadar açık giyinsem adamın o kadar hoşuna gidiyor sanki. Normal mi bu.
Mesela dün soyle bir şey oldu. Ben evde mini etek giyniştim. Altında da siyah kalın kışlık çoraplarım vardı. Esimden doğalgazı açmasını istedim. Telefonuyla uğrasıyordu. Sen aç dedi. Ben de bu halde mi balkona çıkayım dedim. Ne var insanlar boyle sokakta dolasıyor dedi. Ben dolaşmam dedim. Açmam git aç dedi. Ben de inat ettim. O da inat etti kimse doğalgazı açmadı. Sinirlendim dışarı çıktım falan. Yürüyüs yaptım. Bana diyorki kendine mesgale bul bana sarıuorsun.
Bana bakan birisi oldu mu kıskanıyor galiba. Ama belli etmediği için anlıyamıyorum. Şöyleki el ele tutuşmazken elimi tutar sarılır birinin bana baktıgını farkederse. Yani ben ona yoruyorum. Bilmiyorum tam olarak emin olamam söylemediği için.Yapısı öyle demek ki. Hep kıyafet örneği verıyorsunuz. Sohbet ettiğiniz birini size bakanı kıskanması gerek. Onu da yapmıyorsa ne güzel. Sevsin saysın yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?