Kıskanmama

Size normal insan gibi davranilmasi garip gelmiş bence, adam da bir sorun yok. Kalın çoraplar ve eteği herkes giyiyor dışarda.
Millet sizi mi bekliyor etekle doğalgazı açmaya çıkin diye, ciktiginizda herkes kendinden geçecektir zaten...

Çok komiksiniz
Benim için mini etektir ölçüt. Sizin için jartiyerdir. Bu benle dalga geçmenize neden değildir
Lütfen benim konularıma yorum yapmayın. Ben de size insan gibi soylüyorum bakın

kıskanmasına musade etmıyorum dıyım.kapalıyım zaten .pantalon vs gıymeme karışmazdı kendım gıymeyı bırakdım.genelde bol ve salaş gıyınırım .sadece makyaja ızın vermez.özel günler hariç.sevgılyken nefes aldırmazdı.

Ne güzel işte gönlünüzce giyinin, gönlünüzce gezin, eğlenin. Hayat kıskançlıklarla harcanacak kadar uzun bir şey değil. Kıskançlık sevginin göstergesi de değil. Sarılıyor mu size, öperken sevgisini hissedebiliyor musunuz mesela? Sizi sevip sevmediğini bunun gibi soruları kendinize sorarak anlayabilirsiniz, kıskançlık derecesine göre değil.

Bu çok iyi işte, ben hiç bir sıkıntı görmedim. Seni kısıtlamaya çalışan bir hödük olsaydı daha mı iyiydi.

Çok komiksiniz
Benim için mini etektir ölçüt. Sizin için jartiyerdir. Bu benle dalga geçmenize neden değildir
Lütfen benim konularıma yorum yapmayın. Ben de size insan gibi soylüyorum bakın

Herkes giyiyor diye disarda etek giymek zorundasiniz demiyorum. Cok hassassaniz altiniza bir pantolon gecirip oyle cikin acin dogal gazi ama kalin corapla disari cikamiyorum eşim de kiskansin beni cikartmasin diye adamdan boyle seyler bekleyerek darlamaniz normal degil. :)
Sizin ölçutunüzle esiniz ki uymuyor demekki...

Eşimle kıskançlığı yüzünden boşanma noktasına geldik. Ne güzel kıskanmasın.

Kıskanmak sevgiyle aynı orantıda değil bu düşünce tamamen saçma.Bir erkek arkadaşım vardı beni inanılmaz kıskanırdı herşeyime karışırdı ama beni defalarca aldattı , bana karşı zerre kadar saygısı yoktu.Sizce bu insan beni çok mu seviyordu? . Ondan sonraki erkek arkadaşım kılıma zarar gelsin istemezdi.Beni bir kere bile üzmedi ama beni hiç kıskandığına şahit olmadım fakat sevgisini herzaman hissettim.Yani demem o ki sizi sevdiğine eminseniz ve mutluysanız bu tür şeylere takılmayın.

İkisi de normal değil bence.dozunda olmalı hersey.

Eşim kıyafetime hiç karışmaz. Ben istiyorum ki biraz karışsın çok açık değil mi dar değil mi vs ama ne kadar açık giyinsem adamın o kadar hoşuna gidiyor sanki. Normal mi bu.
Ayy bosver ne guzel iste.benim esimde acik olmadgi halde illa laf edicek rahat edemiyo bisey bulmazsa

ee adam haklı?

kapalı mısınız normalde de mini eteğe bu kadar taktınız?

Yapısı öyle demek ki. Hep kıyafet örneği verıyorsunuz. Sohbet ettiğiniz birini size bakanı kıskanması gerek. Onu da yapmıyorsa ne güzel. Sevsin saysın yeter.
Bana bakan birisi oldu mu kıskanıyor galiba. Ama belli etmediği için anlıyamıyorum. Şöyleki el ele tutuşmazken elimi tutar sarılır birinin bana baktıgını farkederse. Yani ben ona yoruyorum. Bilmiyorum tam olarak emin olamam söylemediği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…