Kıskanmama

Evet
Kısıtlanmayı ben de kabul etmem ne o öyle ama yüzde 1 de olsa sahiplenip benimsenmekten kaynaklanan şekilde hissettirmeli
Mesela akşam geç kaldığında vb merak etmeli anlıyor musun
Zerre olmaması çok tuhaf

Ama o kıskanmak olmaz ki dedigin gibi merak önemseme belki korku vs

basbasayken degil de insanlarin icinde mi dekolte giymenizi istiyor?
Soyleki her zaman değil tabiki. Bir düğünde davette önemli bir günümüzde giymemi ister. Gögüs dekoltesi yakısırmış.benim bu konudaki fikirlerimi bildiği için artık istemiyor ama ben kabul etsem dekolteli giyindirip yanında bayıla bayıla dolaştırır zannımca.

afedersiniz muhafazakarim dediniz. kapali misiniz?

Yok canımcımlar. Geç kalırsam merak eder. Bu kıskançlığa girmediği için yazmadım.insani bir durum ya başına bir şey mi geldi ne oldu diye merak eder.
Seninki ayrı bir tipmiş kapalıyı acmaya calısmak gögüs dekoltesi verdirmek bırak kıskanc olmayı baya baya mezhep genişliğine girer

Eşim de kıskanır ama belli etmez. Kıskanması hoşuma gidiyor vallahi. Benim onu kıskanıyor olmam da onun hoşuna gidiyor anlıyorum. Hiç kıskanmasa rahatsız olurdum hatta, benim karakterimden ötürü de olabilir. Ama kıskanan insan daha çok seviyordur ya da güvenmiyordur diye sınırlamak çok saçma. Bunlar göreceli benim eşim önüm açık görse çıldırır ama bi başkası eşini mini etekle görmek istemez... bu örnekler uzar gider.

Galiba sizinle aynı düşünüyoruz

Eşim kıyafetime hiç karışmaz. Ben istiyorum ki biraz karışsın çok açık değil mi dar değil mi vs ama ne kadar açık giyinsem adamın o kadar hoşuna gidiyor sanki. Normal mi bu.

Kıskanınca da sinir oluyor durum. Allah ın izmir' inde yazın kolsuz giyemiyorum. Ha giyer miyim istesem giyerim. Ama kilo aldığım için şu an zaten ben giyinmiyorum o ayrı.

Kıskanmaz sadece öneride bulunur.

Öneriler de genellikle giyimimle ilgilidir ama bunu çok dozunda yaptığı için rahatsızlık duymadım hiç.

Sosyal arkadaşlık çevre vs konusunda hiç kıskançlık olayımız olmadi/olamaz da.

merhabalar. Size çok kısa bir sorum var hanımlar. Eşiniz sizi hiçbir şekilde kıskanmıyorsa siz bunu nasıl yorumlarsınız. Sizi çok sevmediğini düşünürmüydünüz
Valla eşim beni hiç kıskanmıyo ve ben asla onu beni kıskanacağı bi duruma sokmuyorum kendim de onu kıskanacak biseyin içinde görmeyi bırak hissetmek istemem. Bugüne kadar eşimle aramızda hiç böyle bi mevzu geçmedi . Eğer geçerse içinde şüphe olduğunu düşünürüm şüphe de bağı zayıflatır . Eğer siz eşinizin sizi kiskanmadigini düşünüyorsanız normalde sizi kıskanmasini gerektirecek şeyler yapıyosunuzdur demektir. Ya da eşiniz size sevgi ve ilgi de göstermiyor demektir ama o zaman beni kıskanmıyor değil de sevmiyor ilgilenmiyor vs derdiniz.

Mesela dün soyle bir şey oldu. Ben evde mini etek giyniştim. Altında da siyah kalın kışlık çoraplarım vardı. Esimden doğalgazı açmasını istedim. Telefonuyla uğrasıyordu. Sen aç dedi. Ben de bu halde mi balkona çıkayım dedim. Ne var insanlar boyle sokakta dolasıyor dedi. Ben dolaşmam dedim. Açmam git aç dedi. Ben de inat ettim. O da inat etti kimse doğalgazı açmadı. Sinirlendim dışarı çıktım falan. Yürüyüs yaptım. Bana diyorki kendine mesgale bul bana sarıuorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…