Kıskanmama

Yani 3 sn balkona çıkmayı takmamış olabilir bana gayet normal geldi söylediği şey.

Kiskanmadan kastiniz giyim kusama disari cimaniza arkadas bulusmalariniza karismasi falan mi?
Esim benim kiyafetime karissa kiskaniyor oleyy demem saygisiz derim.
Arkadaslarimlayim gec kalacagim cocugu al okuldan desem telde uzatsa uzatsa uzatsa yasasin kıskandı demem benim isteklerime ve yaptıklarıma saygisi yok derim.
He mesaj atarim sunlarla suradayim bilgin olsun diye en fazla tamam gec kalirsan ben gelir alirim der..
Ucgen bikini giyme demez bence cok tuhaf duruyorlar bak bu sana acayip yakisir diye babane mayosu almisligi var gulmekten kirilmistim mesela.
Kiskanilmayi deli divane sekilde istemenize anlam veremedim inanin dozunda olan hersey daha iyi.

Allah aşkına ne var etekle balkona çıkmakta, komşular da camlara dizilmiş sen balkona çıkasın diye beklemiyorlar sonuçta. Ne kadar gereksiz şeyleri dert ediyorsunuz kendinize. Ne güzel adam açık görüşlü mantıklı bir adammış.

Akşam geç kalındığında sebebini bilmeyen diğer kişinin merak etmesi kıskanmak mı oluyor?
Bu merak etmektir. Kıskanmakla ne alaka???
Ben sizden yana olduğumu belirtmek için sizi destekleyici alıntı yaptım ama pişman oldum soru işaretleri sebebiyle . İyi günler

vallah ben cama cikarken bile kisa kolla cikma diyor sanki millet beni bekleyeck disarda. sacma geliyor bu tur seyler bence size haddinden fazla guveniyor. kisiliklw alakali diyorm

Adam kapanırsan seni boşarım demiş bu bir baskıymış.

Baskıdan söz edebilmeniz için sizin kapanmanız, eşinizinde asla olmaz diyerek diretmesi gerekir.böyle birşey düşünmüyorsanız bu tarz “varsayım muhabbetlerine” gerek yok..ciddiyseniz düşüncenizde “boşarsan boşa” deyip yolunuza bakarsınız.

Adamlar kıskansa dert, kapan dese dert, kıskanmasalar dert, kapanma dese dert.. hakkaten bazı kadınlarla evlilik yürütmek adeta eziyet.

Kıskanılma isteğini sanki sevilmiyormuş gibi görmenizi anlamaya çalışırım.Olabilir ama etek konusu ile ilgili yazdığınız biraz düşündürücü...Birbirinizi tanıyarak mı evlendiniz?
Çünkü bana yaşama bakış açış ımı demeli emin değilim ama farklı gibi geldi.Size göre mini etek evet bir kıstas olabilir ama karşınızdaki için olmak zorunda değil.
Daha farklı konularda tepkileri yada davranışları nasıl bilemem.
Yalnız çok takılmamak gerekir.Değer görmeyi sevilmeyi kimseden beklemeden kendimize değer vererek,kendimizi severek yaşamalıyız.Umarım aranızdaki bu durum düzelir.

kıskanmak insandan insana farklı sergileniyor. Kimi belli etmez, kimi canından bezdirir.

Benim eşim çok kıskanç allah ona akıl fikir banada sabir versin. Ama abartılmazsa dozunda olan kıskançlık iyidir. Herseyin aşırısıda, yokluğuda zarar.

Seviuor mu, sevmiyor mu bilemem ama kıskansa az da olsa iyiymiş. Belki de size çok güveniyor? Ya da doğalgazı açacagınız yerde kimse görmeyeceğine emindir. Hep mi böyle tavırsız?

Yani kıskanmak başka bir şey kısıtlamak başka bir şey. Sonuçta benim aklım fikrim var nerede ne giyeceğimi nasıl davranacağımı biliyorum. Bu tarz şeylerden nefret ediyorum bana göre kıskanmak değil bu.

lisedeyken bi arkadaşım vardı. hoşlandığı çocuğu tetikleyebilmek için şehir dışı okul gezilerinde odasına çağırır tek tek mini eteklerini gösterip sence bunu giysem uygun olur muuuu yoksa fazla mı açık oluuuur diye diye sorardı, çocuk da yalandan hmm evet bu açık biraz falan yapardı ama umrunda değildi resmen belli yani, içimden çok eğlenirdim bu nası ergenlik diye.

bu konuya denk geldikçe aklıma o anım geliyor.

Bir arkadaşımın eşi de aynı. Kız da patavatsız su bana güzelsin dedi, bu bana ay genç kız gibisin dedi, estetik doktoru silikona ihtiyacın yok harikalar dedi gibi saçmalar. Kocası da gevşek gevşek siritir ama seviyorlar birbirlerini bence. Herkes aynı değil demek ki bende çok yadirgamistim baslarda

Herkesin alıştığı giyim tarzı vardir bazı yerlerde tesettur isterler açık insanlara kötü gözle bakarlar bazilarida mesela izmir gibi biyerde sahil Bölgesi de yetişir açık insan sayısı fazladır ona alışır normal gelir yorumlariniZi okuduğum iiçin bu konuda yazıyorum eşiniz ole bi ailede çevrede büyüdüğünü için açık alışmış ve seviyordur tesettur ona saçma geliyordur bunda kötü bişey yok onun kafa yapısı balkona eteklerinde çık demesindede bi sıkıntı yok zaten kalın çorapta varmış ama yinede evet haklisiniz nekadar giyime karismasada dışarda dekolte giy diyen erkegide yanlış anlarım yani kimse diğer insanlar baksin istemez. Sorun yanlış insanlarla evlenmek kafa yapısı uyusmadigindan benim esimde iç anadoludan evlendikten 4 sene sonra başladı tesettürlü ol diye hergün kavga gürültü çok aşırı kiskanc herseye karışır suan biraz hafifledi sırf kavga etmiyim diye birazda burda yaşayınca alıştım tesetture bnde kapandim ama suan çok pişmanım hiç bana göre değilmiş bende yanlış insanı secmisim bu konuda fikir ayriliklatimiz sıkıntı sizinde tam tersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…