Kıskanmama

Sizin durumunuzu bilemem tabii.
Biz rahat insanlarız ama öyle biriyle yazışmak vs. abes oldu.

Konu konuyu açtı ama ninelerimiz basma salvar giyerdi ne cabuk unuttuk o günleri. Ne zaman ülkece moda manyagı olduk anlamadım.

Siz niye millete atarlaniyorsunuz orasını anlamadım?
Uyumsuz giyiniyorlar dediginiz yabancıların kafasının ici de açık yalnız .
Sort giyip
Hele hele mini etek giyip beklediği ilgiyi göremeyince
Inadindan doğal gazi açmayan tipler değiller bence
Hem etek giyip hem bono koskonmoyorrr diye adama sarmak nedir yani :)
Komik ve özgüvensiz hareketler
Ayrıca gece vakti millette balkonun altında sizi beklemiyor
Kalın opak çorapla çıkacak ta doğal gaz açacak diye
Görende jartiyerle cam siliyor zanneder .
Çok garip kafalar
Iyi ki sahip değilim

Siz biraz tezat mısınız acaba?? Neyin gazı bu kıskanılmamanın mı? Anlamak istemiyosan buraya da konu açma o zaman işim bini hiç kiskinmiyi diye bu ne yaa kadın bana yürüyo hayret bişey.

Konu konuyu açtı ama ninelerimiz basma salvar giyerdi ne cabuk unuttuk o günleri. Ne zaman ülkece moda manyagı olduk anlamadım.
Ninelerimiz çamaşır, bulaşık makinesi, elektrikli süpürge kullanamazdı ne çabuk teknoloji manyağı oldukla aynı mantık bu yanlız, onlar oyle giydi diye bugün bizde öyle mi giyilmesi mi lazım

Siz biraz tezat mısınız acaba?? Neyin gazı bu kıskanılmamanın mı? Anlamak istemiyosan buraya da konu açma o zaman işim bini hiç kiskinmiyi diye bu ne yaa kadın bana yürüyo hayret bişey.

Hayır madem etek kıskanılacak bir şey
Opak çorap a ayrı gülüyorum da neyse:)))
O zaman neden giyiyorsun
Sırf ilgi açlığı bunlar işte.
Sözde adama sinyal gönderiyor
Baaaaaaaaaaaakkkkkkk etek giydim
Bacaklarım var beni kıskan
Tamam erkekler ince düşünmüyor da bu ucuz numaraları da yemiyor yani .
Giy taytini git ac doğal gazi
Değişik kafalar dedim ya !

ninelerimizin nineleride deveye biner
cariye olur bir adamın bir kaç karısından biri olurdu
3 ün 1 iydi
ne seçilir ne seçerlerdi
sen ninene nasıl moda manyağı dersin
değişmeyen tek şey değişimin kendisidir
mantığın hatalı

Birazcık kıskanılmayı tabiki isterim. Böyle tatlı tatlı kıskançlıklar olur ya çiftler arasında. Ama abartılı şekilde hayatıma karışılmaya giydiklerime kadar karışılmaya varan hastalıklı kıskanç erkek istemem. Bu tür erkeklerin de aldatma ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşünmekteyim. Çünkü kendi zihniyetinden kaynaklı olduğundan ötürü zaten eşini kısıtlar.

hhahhahahaha hayır tuhaf olan hem kıskanılmak için türlü taklalar atıp bi de gelip burda konu açıp, öneride bulunana da atar yapıyo "güzel giyinmek zorondomoyom beee" diye Banane ne giyersen giy yani Güzel giyindik diye tavsiye verdik diye suçlu olduk yaa tipe bak çok şaşırtıcı gerçekten

Sensin tip
Verin şuna kk nın en güzel giyineni ünvanını da sussun

Şimdi çok alakasız bir cümleyle vuracak bizi
nenelerimiz şalvar giyiyordu diye
Madem nenen şalvar giyiyordu o zaman sende giy
Ne diye mini etekle adama rol kesiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…