- 8 Şubat 2019
- 69
- 59
- 3
- 37
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Şöyle bi sallayin bakalım oturacak mı :)Bizim evlilik 5 yıldır oturamadı
Sizin durumunuzu bilemem tabii.Ya ne bileyim yeni gelmiştim kimseyi tanımıyordum kendi çevremde böyle bişey görmeyince garibime gidiyor.Eşim zaten çok geniştir.Ona göre evli olabiliriz ama kendimize ait özel Hayatımız olmalıymış.Telime hiç dokunmaz mesela.Biriyle yazışsam olabilir diyecek kıvamda
Ayy evet beceremiyorum cünkü ben güzel giyinmek zorundayım dimi.niye insanları kalıplara sokuyorsunuz. Kadınlar güzel giyinmeli dimi. Türk kadınının birinci vazifesi giyinip kusanıp ortamlarda salınmalı. Kocişine kendini beğendirmesi dimi. Bakıyorum yabancılara uyumsuz uyumsuz kıyafetler. Giyim kusam konusunda o kadar takıntılı değiller. Ama bizde maşallah herkes ivana sert. Cebinde parası yok ama giyim derdinde millet. Ben bunu da anlamıyorum. Anlamak istemiyorum.
Siz biraz tezat mısınız acaba?? Neyin gazı bu kıskanılmamanın mı? Anlamak istemiyosan buraya da konu açma o zaman işim bini hiç kiskinmiyi diye bu ne yaa kadın bana yürüyo hayret bişey.Ayy evet beceremiyorum cünkü ben güzel giyinmek zorundayım dimi.niye insanları kalıplara sokuyorsunuz. Kadınlar güzel giyinmeli dimi. Türk kadınının birinci vazifesi giyinip kusanıp ortamlarda salınmalı. Kocişine kendini beğendirmesi dimi. Bakıyorum yabancılara uyumsuz uyumsuz kıyafetler. Giyim kusam konusunda o kadar takıntılı değiller. Ama bizde maşallah herkes ivana sert. Cebinde parası yok ama giyim derdinde millet. Ben bunu da anlamıyorum. Anlamak istemiyorum.
Ninelerimiz çamaşır, bulaşık makinesi, elektrikli süpürge kullanamazdı ne çabuk teknoloji manyağı oldukla aynı mantık bu yanlız, onlar oyle giydi diye bugün bizde öyle mi giyilmesi mi lazımKonu konuyu açtı ama ninelerimiz basma salvar giyerdi ne cabuk unuttuk o günleri. Ne zaman ülkece moda manyagı olduk anlamadım.
Unutmadık canım.Konu konuyu açtı ama ninelerimiz basma salvar giyerdi ne cabuk unuttuk o günleri. Ne zaman ülkece moda manyagı olduk anlamadım.
Siz biraz tezat mısınız acaba?? Neyin gazı bu kıskanılmamanın mı? Anlamak istemiyosan buraya da konu açma o zaman işim bini hiç kiskinmiyi diye bu ne yaa kadın bana yürüyo hayret bişey.
Yazışmadım tabiki ama genişliğinin boyutunu tarif etmek için örnek verdimSizin durumunuzu bilemem tabii.
Biz rahat insanlarız ama öyle biriyle yazışmak vs. abes oldu.
ninelerimizin nineleride deveye binerKonu konuyu açtı ama ninelerimiz basma salvar giyerdi ne cabuk unuttuk o günleri. Ne zaman ülkece moda manyagı olduk anlamadım.
Salladım hem de ne salladım. Ya oturacak ya dağılacakŞöyle bi sallayin bakalım oturacak mı :)
Kapanırsan seni boşarım diyor bu baskı değil mi hanımefendi
hhahhahahahaHayır madem etek kıskanılacak bir şey
Opak çorap a ayrı gülüyorum da neyse:)))
O zaman neden giyiyorsun
Sırf ilgi açlığı bunlar işte.
Sözde adama sinyal gönderiyor
Baaaaaaaaaaaakkkkkkk etek giydim
Bacaklarım var beni kıskan
Tamam erkekler ince düşünmüyor da bu ucuz numaraları da yemiyor yani .
Giy taytini git ac doğal gazi
Değişik kafalar dedim ya !
Düşünüyorumkapanmak mı istiyorsunuz?
Sensin tiphhahhahahahahayır tuhaf olan hem kıskanılmak için türlü taklalar atıp bi de gelip burda konu açıp, öneride bulunana da atar yapıyo "güzel giyinmek zorondomoyom beee" diye Banane ne giyersen giy yani Güzel giyindik diye tavsiye verdik diye suçlu olduk yaa tipe bak çok şaşırtıcı gerçekten
hhahhahahahahayır tuhaf olan hem kıskanılmak için türlü taklalar atıp bi de gelip burda konu açıp, öneride bulunana da atar yapıyo "güzel giyinmek zorondomoyom beee" diye Banane ne giyersen giy yani Güzel giyindik diye tavsiye verdik diye suçlu olduk yaa tipe bak çok şaşırtıcı gerçekten
Eşiniz mi söylüyor bunu benim eşim kıskanır nisanliyken daha beterdi çok bunaltiyordu şükür azaldı ama yinede kıskanır yani bende öyleyimDekolte cesur gösterirmiş. Sizin eşiniz size böyle şeyler söylüyor mu
nenemizin evinde ne balkon vardı ne de kombi ohh miss tertemizzŞimdi çok alakasız bir cümleyle vuracak bizi
Üstte nenelerimiz şalvar giyiyordu diye
Madem nenen şalvar giyiyordu o zaman sende giy
Ne diye mini etekle adama rol kesiyorsun
Kapanip kapanmamak seni ilgilendirir ben şahsen öyle bir hakkı olduğunu düşünmüyorum hiçbir erkeginBenimki de kapanırsan seni boşarım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?