Kıskanmama

nenemizin evinde ne balkon vardı ne de kombi ohh miss tertemizz

Banlanmak istemiyorum:)
Çocuğum hasta bir şeyler sorabilirim nolur nolmaz .
Ne giyerse giysin adam akıllı biri kıskanmayacak .
Tofaşlı tesbihli tiplerden istiyor bunlar
Hot hot...
Kısmet
Gel kaçalım burdan

Erkekler eşini kıskandığından değil, dışarıdan "karısını nasıl giydirmiş, bilmem ne mi bu" denmesin diye bu kadar abartıyor giysi meselesini. Mesela ailelerinin yanına gidilecekse daha kapalı, diğer zamanlar daha esnek olabiliyorlar. Bu yüzden kız kardeşlerine de kızıyorlar yeri geldi annelerine de. Konu kıskançlık değil çünkü, kendi egoları.
Bunu aşmış erkekler de gayet medeni bence. Siz eşiniz şort giydi diye kızar mısınız? Sanmıyorum. Çünkü toplum erkeğin etine günah olarak ve ağzı sulanarak bakmıyor. Toplum baskısına yenik düşmemesi onu sevgisiz yapmaz.

Yok kapalı değilim. Ama usturuplu giyinirim. Dekolte sevmem.

Çok komiksiniz
Benim için mini etektir ölçüt. Sizin için jartiyerdir. Bu benle dalga geçmenize neden değildir
Lütfen benim konularıma yorum yapmayın. Ben de size insan gibi soylüyorum bakın

İkisi de normal değil bence.dozunda olmalı hersey.

Usturup da usturup; bi vazgeçemediniz milletin eteğiyle şortuyla uğraşmaktan.

Bende böyle düşünüyorum ama bilgi olsun diye bir şey söyleyeceğim size.
Ben balkonumuzun izlenebileceğini aklımın ucunun ucundan geçirmezdim. Ama meğerse işi gücü yok izliyorlarmış. Kim temizliyor, kim neyle balkona çıkıyor hepsini biliyorlar.
Bir gün oturuyoruz, komşumuz, arkadaşım olan komşuma "sende açık çıkıyorsun balkona, pek üşümüyorsun herhalde" dedi. Biz şok daha önce hiç dikkatimi çekmemişti başkalarının balkonu.
Sonra sonra öğrendik ki, herkes kim kaçta gelir, kaçta yatar, hangisi kimin arabası vs. hepsini biliyorlar.
Demem o ki; dikkat edin

Esim beni kiskanmaz
O sizin balkona cikmadiginiz kiyafetle ben sokaklarda geziyorum hemde ince corapla
Kiskansaydi ve kiyafetime karissaydi kocam olamazdi zaten , hayatta hic haz etmedigim seydir
Ne giyecegime ben karar veririm , ne esim ne de hayatimdaki baska biri bana silunu giyemezsin yada soyle giyin diyemez
Bende sizin gibi kadinlari gordukce cok sasiriyorum mesela , neden boyle bir beklentiniz var? Kendiniz karar veremiyor musunuz kiyafet gibi basit bir konuda?

Kimse bakmiyordur diye camasirimla veya geceligimle cikmam da konu sahibinin bahsettigi kiyafette bisey yok. :)

Bu kıskanmak değil ki bence, tercihlere müdahale.
Madem sizin deyişinizle "usturuplu" giyiniyorsunuz, neden müdahale etsin ki eşiniz?
Ha ben zaten kıyafetime karışılmasından hiç hazzetmem. Kıskanmak denince bana gösterilen yakın ilgi durumunda eşimin rahatsız olması gelir aklıma. Onda da asla kıyafetime karışmadı, karışmaz. Benim kıyafetimi seçebilecek, aklıselim bir insan olduğuma güvenir. Siz de böyle insanlarla birlikte olmaya bakın bence. Aksi kendinize hakaret olur çünkü

Bazı adamlar esini baskasına begendirmeyı sever..nasıl bı mantık bılmıyorum ama boylesıde var...
Ben de konu sahibinin eşinin böyle biri olduğunu düşündüm, kıskanılmamak çok kötü bir duygu, eski eş kişisi hiç kıskanmazdı, bu durum da bende sevilmiyorum beğenilmiyorum hissi uyandırırdı, hatta çoğu zaman benimle düzgün, iyi aile kızı, kariyeri iyi gibi düşüncelerle evlendiğini düşünürdüm sedeflidondurma

Eşim beni yerine göre kıskanır. Mesela tatildeyken; bikini giyinmeme laf etmez karışmaz yorum yapmaz. Ama oturduğumuz semtte biraz çok az dekolte giysem bile hoşuna gitmez kızar suratını asar. Hatta kavga eder. Çünkü genelde muhafazakar bir yer burası.
Kıskançlığın; sevgiyle bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Huy ve yapı meselesi bu.

Pofffff.Allah başka dert vermesinnnnn

Her insan farklı bence kimi insan gözünden sakınır kimi insan kıskanmaz belki seviyordur ama kıskanmıyordur
Benim bir tanıdığımın kocası kadın kafasını pencereden çıkartamıyordu o derece kıskançtı şimdi ise başkasıyla beraber kadın iki çocukla ortada kaldı

Balkona çıkma olayı toplasan 2 dk..kombiye bas içeri gir..o sırada herkes sizi mi görecek.Bunun için surat astıysanız pes diyorum.

Şu adamları saçmasapan şeyler yüzünden kendinizdende, evindende soğutmayın.cidden çok gereksiz mızmızlıklar okuyorum forumda.

Akşam geç kalındığında sebebini bilmeyen diğer kişinin merak etmesi kıskanmak mı oluyor?
Bu merak etmektir. Kıskanmakla ne alaka???

Kıskanmasın, kıskançlığa tahammülüm yok, kıskanıyorum adı altında kıyafetime, gittiğim yerlere, arkadaşlarıma karışması huzur kaçırmaktan başka bir işe yaramaz, siz kıskanmakla önemsenmeyi karıştırıyor olabilir misiniz?
Sevsin, hastalığımda ilgilensin, üzüntümde sarıp sarmalasın, derdime ortak olsun ama kıskançlığa hayır.

esınız haklı
gıyındıgınızın acık secık oldugunu dusunuyorsanız nıye gıyınıyorsunuz esınız krıze gırsın tartısma cıksın dıye mı ?
kı bence de gıyımınız gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…