- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
nenemizin evinde ne balkon vardı ne de kombi ohh miss tertemizz
Mesela dün soyle bir şey oldu. Ben evde mini etek giyniştim. Altında da siyah kalın kışlık çoraplarım vardı. Esimden doğalgazı açmasını istedim. Telefonuyla uğrasıyordu. Sen aç dedi. Ben de bu halde mi balkona çıkayım dedim. Ne var insanlar boyle sokakta dolasıyor dedi. Ben dolaşmam dedim. Açmam git aç dedi. Ben de inat ettim. O da inat etti kimse doğalgazı açmadı. Sinirlendim dışarı çıktım falan. Yürüyüs yaptım. Bana diyorki kendine mesgale bul bana sarıuorsun.
Banlanmak istemiyorum:)
Çocuğum hasta bir şeyler sorabilirim nolur nolmaz .
Ne giyerse giysin adam akıllı biri kıskanmayacak .
Tofaşlı tesbihli tiplerden istiyor bunlar
Hot hot...
Kısmet
Gel kaçalım burdan
Yok kapalı değilim. Ama usturuplu giyinirim. Dekolte sevmem.
Mesela dün soyle bir şey oldu. Ben evde mini etek giyniştim. Altında da siyah kalın kışlık çoraplarım vardı. Esimden doğalgazı açmasını istedim. Telefonuyla uğrasıyordu. Sen aç dedi. Ben de bu halde mi balkona çıkayım dedim. Ne var insanlar boyle sokakta dolasıyor dedi. Ben dolaşmam dedim. Açmam git aç dedi. Ben de inat ettim. O da inat etti kimse doğalgazı açmadı. Sinirlendim dışarı çıktım falan. Yürüyüs yaptım. Bana diyorki kendine mesgale bul bana sarıuorsun.
Çok komiksiniz
Benim için mini etektir ölçüt. Sizin için jartiyerdir. Bu benle dalga geçmenize neden değildir
Lütfen benim konularıma yorum yapmayın. Ben de size insan gibi soylüyorum bakın
İkisi de normal değil bence.dozunda olmalı hersey.
Niye benimle empati yapamıyorsunuz anlamadım durum tam olarak şu. Ben kapalı değilim ama usturuplu giyinirim. Eşimse dekoltenin kadına yakıstığını düşünüyor beni o kıyafetlerle beğeniyor ama ben o değilim. Siz açık giyiniyormussunuz esiniz size açık giyindiğiniz için beğenmese baskı yapsa. Aynı şey değil mi
Size normal insan gibi davranilmasi garip gelmiş bence, adam da bir sorun yok. Kalın çoraplar ve eteği herkes giyiyor dışarda.
Millet sizi mi bekliyor etekle doğalgazı açmaya çıkin diye, ciktiginizda herkes kendinden geçecektir zaten...
Sen seviyene en uygun ünvanı kk yönetiminden almışsın zatenSensin tip
Verin şuna kk nın en güzel giyineni ünvanını da sussun
Bende böyle düşünüyorum ama bilgi olsun diye bir şey söyleyeceğim size.
Ben balkonumuzun izlenebileceğini aklımın ucunun ucundan geçirmezdim. Ama meğerse işi gücü yok izliyorlarmış. Kim temizliyor, kim neyle balkona çıkıyor hepsini biliyorlar.
Bir gün oturuyoruz, komşumuz, arkadaşım olan komşuma "sende açık çıkıyorsun balkona, pek üşümüyorsun herhalde" dedi. Biz şokdaha önce hiç dikkatimi çekmemişti başkalarının balkonu.
Sonra sonra öğrendik ki, herkes kim kaçta gelir, kaçta yatar, hangisi kimin arabası vs. hepsini biliyorlar.
Demem o ki; dikkat edin
Ben de konu sahibinin eşinin böyle biri olduğunu düşündüm, kıskanılmamak çok kötü bir duygu, eski eş kişisi hiç kıskanmazdı, bu durum da bende sevilmiyorum beğenilmiyorum hissi uyandırırdı, hatta çoğu zaman benimle düzgün, iyi aile kızı, kariyeri iyi gibi düşüncelerle evlendiğini düşünürdümBazı adamlar esini baskasına begendirmeyı sever..nasıl bı mantık bılmıyorum ama boylesıde var...
Pofffff.Allah başka dert vermesinnnnnMesela dün soyle bir şey oldu. Ben evde mini etek giyniştim. Altında da siyah kalın kışlık çoraplarım vardı. Esimden doğalgazı açmasını istedim. Telefonuyla uğrasıyordu. Sen aç dedi. Ben de bu halde mi balkona çıkayım dedim. Ne var insanlar boyle sokakta dolasıyor dedi. Ben dolaşmam dedim. Açmam git aç dedi. Ben de inat ettim. O da inat etti kimse doğalgazı açmadı. Sinirlendim dışarı çıktım falan. Yürüyüs yaptım. Bana diyorki kendine mesgale bul bana sarıuorsun.
Her insan farklı bence kimi insan gözünden sakınır kimi insan kıskanmaz belki seviyordur ama kıskanmıyordurMesela dün soyle bir şey oldu. Ben evde mini etek giyniştim. Altında da siyah kalın kışlık çoraplarım vardı. Esimden doğalgazı açmasını istedim. Telefonuyla uğrasıyordu. Sen aç dedi. Ben de bu halde mi balkona çıkayım dedim. Ne var insanlar boyle sokakta dolasıyor dedi. Ben dolaşmam dedim. Açmam git aç dedi. Ben de inat ettim. O da inat etti kimse doğalgazı açmadı. Sinirlendim dışarı çıktım falan. Yürüyüs yaptım. Bana diyorki kendine mesgale bul bana sarıuorsun.
Evet
Kısıtlanmayı ben de kabul etmem ne o öyle ama yüzde 1 de olsa sahiplenip benimsenmekten kaynaklanan şekilde hissettirmeli
Mesela akşam geç kaldığında vb merak etmeli anlıyor musun
Zerre olmaması çok tuhaf
esınız haklıMesela dün soyle bir şey oldu. Ben evde mini etek giyniştim. Altında da siyah kalın kışlık çoraplarım vardı. Esimden doğalgazı açmasını istedim. Telefonuyla uğrasıyordu. Sen aç dedi. Ben de bu halde mi balkona çıkayım dedim. Ne var insanlar boyle sokakta dolasıyor dedi. Ben dolaşmam dedim. Açmam git aç dedi. Ben de inat ettim. O da inat etti kimse doğalgazı açmadı. Sinirlendim dışarı çıktım falan. Yürüyüs yaptım. Bana diyorki kendine mesgale bul bana sarıuorsun.
Söylemiyor, dekolte hakkında ne düşünüyor bilmiyorum daha doğrusu, bu şekilde konuşma konusu olmadı.Dekolte cesur gösterirmiş. Sizin eşiniz size böyle şeyler söylüyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?