Kıskanmana gerek yok o kız bana bakmaz!

O kız bana bakmaz lafı hoş olmamış ama, çok da kötü niyet aramadım açıkçası.

Düşünmeden konuşmuş sadece bu kadar üzerinde duracak birşey yok yani size birşey anlatıyor siz altında birşey arıyorsunuz bir halt yiyecek olsa anlatmaz zaten

Sevgilim bana bunu dese ben ona zamanında yürüdüm ama dönüt alamadım yani bakmadı bana dedi gibi düşünürüm. Onu demek istememiştir falan deyip geçemezdim. Tamam kafaları bizim gibi çalışmıyor da bu kadar da salak değiller erkekler.

doğru diyorsun ben sana nasıl bakmışsam boşluğuma denk geldi galiba diyedin

Abartmışsınız hayatın gerçeği bu bazı insanlar çok güzeldir bazıları çok zengindir demekki kız çok güzel yada zengin vs. Ne var bunda. Hani burda çok görüyoruz kızların kocalarına asıldığını düşünenler oluyor buna istinaden söylemiştir benle işi olmaz asılmaz anlamında altında çok mana arayıp hayatı zorlaştırmayın bence

Bu lafın üzerine oldu da kadın samimi bi kaç davranışta bulunursa işte o zaman tehlike çanları çalar... işin kötü tarafı bundan haberiniz olmayabilir.

Bana eşiniz sizden övgü duymak istiyor olabilir gibi de geldi. Ama yolunu yontemini yerini oldukça yanlış yapmış :) bence ona sorun niye böyle dedin diye.

Demek ki o kiz eşinize bakmaz daha ne desin adam.... acaba kiz baksa esiniz ilgilenir mi birde bu yonden dudunmek gerek elbette..

Ya aynisinibyap bi adami öv.bisiy derse metak etme tatl8m o bana bakmaz de bakalim ne diyecek

Bence adam kizilacak bisi dememis sizin acinizdan. Gereksiz kiskancliklar yapan biriymissiniz zaten siz.

Sen demis hadi bana guvenmiyorsun belli halinden tavrindan, en azindan emin ol karsidaki kisi bana bakmaz zaten.

Yani aslında baksa iyi olur, amma velakiinn bakmaz der gibi olmuş.
Pek hüzünlü bir cümle barındırıyor

Çok şey yazabilirim ama siz zaten anlamışsınız

Ay akım diyeceğine demiş.
Can sıkıcı mı sıkıcı. Ama böyle saf laflar ediyorsa da güvenebilirsiniz bence. Daha lafını ölçüp kullanamıyor demek ki.

Nasil bir hatunmus bu bayan merak ettim açıkçası kaf dagina cikarmis bayani bellki ki beğeniyor erkek olarak da ama yaptığı çok yanlis hic olmamis

Eşime hiç sizin kadar alıcı gözle bakmadığımı fark ettim. On üzerinden tipi kaç eder bilemem yani Kıskançlık ederken birden modunuzu değiştirmiş nasıl bakmaz o benim kocama hahayt diyr zorla ayarlayacak kıvama gelmişsiniz
İlahi çok güldüm bu mesajınıza

Bana sadece senin gibiler bakar demek istemiş ofsayt her kelimesi eşinizin
Ego sıfır işte adamda, ne tatlı bir koca
Deseydin ya aynen hayatım kendini birşey sanma sana benden başkası bakmazdı baksana saçların ağardı gözaltların çöktü artık kendine macera arama benden de olursun sonra
Ben ona bakmam dememis valla ben pek iyi dusunemedim.. kadini iyi taniyor kadinin nasil birini aradigini biliyor demek ki diyecegim ama beynine kurt dusurmus olurum bosver konusu acilinca sorarsin :)
sevgili @blueanemon neden yazıma sinirli ifade bıraktın bilmiyorum ama ben eşine tepki vermiştim.
Ay özrü kabahatinden beter
belki de hiç farkında değil söylediği şeyin nerelere gidebileceğinin, seni rahatlatmak için söylemiş ama çok saçma ve sinir bozucu.
Ortada bişey yok boşuna kızma. Erkekler bizim gibi düşünemez ki,, bu lafı dedim karım yanlış anlar demez. Ben onun içini rahatlattım diye düşünür hatta.
Çok sinir bozucu bir cümle ben direk acaba aklından ne geçtide bu kız için sonuçta bu kanaate vardı derim
E vli oldugunu bildiginden bakmıyor olmasin.Siz niye asagılaniyosunuz ki bu lafla.
Düşünerek söylediğini sanmıyorum. Boş konuşmuş.
O kız bana bakmaz lafı hoş olmamış ama, çok da kötü niyet aramadım açıkçası.
Düşünmeden konuşmuş sadece bu kadar üzerinde duracak birşey yok yani size birşey anlatıyor siz altında birşey arıyorsunuz bir halt yiyecek olsa anlatmaz zaten
bende olsam bozulurdum
doğru diyorsun ben sana nasıl bakmışsam boşluğuma denk geldi galiba diyedin
Allahım açıklamaya bak.
Bu lafın üzerine oldu da kadın samimi bi kaç davranışta bulunursa işte o zaman tehlike çanları çalar... işin kötü tarafı bundan haberiniz olmayabilir.
Bana eşiniz sizden övgü duymak istiyor olabilir gibi de geldi. Ama yolunu yontemini yerini oldukça yanlış yapmış :) bence ona sorun niye böyle dedin diye.
Demek ki o kiz eşinize bakmaz daha ne desin adam.... acaba kiz baksa esiniz ilgilenir mi birde bu yonden dudunmek gerek elbette..
Ya aynisinibyap bi adami öv.bisiy derse metak etme tatl8m o bana bakmaz de bakalim ne diyecek
O kız bana bakmaz lafının anlamını herkes bilir. yani meali "o kız benden çok üstün ama keşke baksa"
Bence adam kizilacak bisi dememis sizin acinizdan. Gereksiz kiskancliklar yapan biriymissiniz zaten siz.

Sen demis hadi bana guvenmiyorsun belli halinden tavrindan, en azindan emin ol karsidaki kisi bana bakmaz zaten.
Ay akım diyeceğine demiş.
Can sıkıcı mı sıkıcı. Ama böyle saf laflar ediyorsa da güvenebilirsiniz bence. Daha lafını ölçüp kullanamıyor demek ki.
Nasil bir hatunmus bu bayan merak ettim açıkçası kaf dagina cikarmis bayani bellki ki beğeniyor erkek olarak da ama yaptığı çok yanlis hic olmamis
Kizlar selam, aksam konuyu actim dediklerinizden yola cikarak . Dediki ya ne alakasi var seviyeyle guzellikle vs vs kizin gozu yukseklerde patronlari kovaliyomus ne diyim sana bilmiyorum ki dedi ve küstü

Bu mesaja ayrica cevap veriyorum hahaha cidden bende simdi guldum nasil bakmaz yaa kocama. Resmen puanlamisim gideri var yani diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…