Aklınca sizi rahatlatmaya calısmıs. Yani endişelencek kıskancak bişi yok demek istemiş. Üstünde durmayın böyle şeyler için huzurunuzu bozmayın
Olumlu yorumlar fakat burada ki konuları da biliyoruz neler neler var..böyle şüphe ile açılan bazı konuların devamı hoş olmuyorBöyle şeylere çok takılıp canınızı sıkmayın bence. Erkekler çok düşünerek konuşmuyor. Galiba biz fazla dallandırıp budaklandiriyoruz. Üzmeyin kendinizi.
Bu yönden düşünmedim.. olabilirEvli barklı adamım bana niye baksın demek istiyor belkide. Bi bana mı normal geldi cümle. Bakıp napcak.
Tamam haklisiniz ama burada gördüğünüz olumsuzlukların yanında dışarıda buraya hiç yansımayan olaylar var olumsuz olmayan. Iyi düşünün iyi olsun. Bence olumsuzu cekmeyin kendinizeOlumlu yorumlar fakat burada ki konuları da biliyoruz neler neler var..böyle şüphe ile açılan bazı konuların devamı hoş olmuyor
Ay en azondan ne oldugunu biliyo bosverSelamlar.. Dün eşimle otururken iş yerinde ki birisiyle ilgili bir şey anlattı. Benimde pek hoşuma gitmedi. Napıyım işim bu kimseyle iletişim kurmadan yapamam ki dedi hem o bana bakmaz merak etme sen dedi.. Ya çıldırıcam bu laf ne şimdi altında milyon tane şey barındırıyor. Resmen hem kendisini hem beni aşağılamış oldu. Gece geç oldugu için tartışmadım ama ne demek şimdi bu dedim. sonrada uyuduk ama aklımdan çıkmıyor.
Sizde bir tuhafsınız, adama acımak, tutsak oldu diye düşünmek. Salın madem adamı, işyerindeki kadınlarla diyaloğunu falan sorgulayıp durmayın.Kendimi beğenmemekle değil evliliğin kendisiyle ilgili düşüncelerimdi. Tutsak olduk yani. Çok heyecanlı birisi keşke biraz daha rahat yaşayabilseydi. diye düşündüm ve bunların farkında olmayışı yüzünden acıdım. 28 yaşında çok dolu serseri bi hayatı vardı. hala istiyorum ki eğlensin çünkü ben onun enerjisine yetişemiyorum. bunlar başka konular tabi. Psikolojiden girince durduramadım kendimi :)
öyleEsiniz patavatsizlik etmis sizede ayip etmis tabiki. ne demek o kiz bana bakmaz merak etme! keske hic yorum yapmasaymis ilginc .
evet irdeleyipte aklına iyice sokmak istemiyorumTamam haklisiniz ama burada gördüğünüz olumsuzlukların yanında dışarıda buraya hiç yansımayan olaylar var olumsuz olmayan. Iyi düşünün iyi olsun. Bence olumsuzu cekmeyin kendinize
peki ya benAy en azondan ne oldugunu biliyo bosver
bende öyle hissediyorum evlilik çok başka bi dünyaymış. hiç doğal gelmedi bana nedense.Sizde bir tuhafsınız, adama acımak, tutsak oldu diye düşünmek. Salın madem adamı, işyerindeki kadınlarla diyaloğunu falan sorgulayıp durmayın.
Evlilik mi doğal gelmedi size? Ya aslında her evliliğin kendi içerisinde bir dinamiği var. Oyle bir kalıbı yok. Özgürlüğünü kısıtlandığınızi düşünüyorsanız biraz daha ozgur birakin.öyle
evet irdeleyipte aklına iyice sokmak istemiyorum
peki ya ben
bende öyle hissediyorum evlilik çok başka bi dünyaymış. hiç doğal gelmedi bana nedense.
Ben ona bakmam dememis valla ben pek iyi dusunemedim.. kadini iyi taniyor kadinin nasil birini aradigini biliyor demek ki diyecegim ama beynine kurt dusurmus olurum bosver konusu acilinca sorarsin :)şuanki işyerindeki kadın evli değil genç. evet dürüsttür zaten ama ne olabilir ki bende olmayan! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?