- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.571
- 598
- Konu Sahibi bebiskombenim
Erkek üye diye kendimi kibliyorum o zaman, ben ikna oldum çünkü olmadığıma ajsjsj.
Konuda kim kıskanma olayından hoşlanmıyorsa sıradan kibliyorum ben erkek üye diye.
Zaten yukarıda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek üye diye kendimi kibliyorum o zaman, ben ikna oldum çünkü olmadığıma ajsjsj.
E rahatsız eden mesaj ve aramalar geliyorsa eşinize anlatmak yerine neden karşınızdakine istemediğinizi belli etmiyorsunuz? Sapıklık yada taciz boyutunda bir şey yoksa kendi çözebileceğiniz bir şeyse anlatma gerekçeniz ne?Kıskançlıktan kastım tabiki şifofreni boyutunda değil. Ben vurdumduymazlığını boşvermişliğini ilgisizliğini bana verdiği cevabı tartışmadan sonraki rehavetini de anlattım size aslında.
Sende bence watsap dan o bunu yazdı şu şunu yaptı deme.... Az üstüne gitme.... Gamsız ol.... Bakalım anlayıp sana yönelecekmi.... Surat asma soğuk yapma..... Gülmede.... Normal davran Bi 3 gün 2 gün bakalım dank edecekmi soracak mı.....baktın umurunda değil ona göre Bi yol bulursun..... Yap bunu bence o soracak mutlaka sen biraz serin dur ağlama herşeyden önce ben iyi olacak diyorum sana..... Biraz geri dur... Başka birşey demiyorum senin yazdıklarınla dünya yıkılacak Bi sorun yok..... Bu aralar dikkat et çoğumuz keyifsiz oluyoruz fark ettin mi ben ettim..... Çoğu insan bu durumda..... Melonkolik bir ay Ekim bu sene..... Herşey katlandı niye bilmem.... Çıkar sebebi.....
B İ L İ M L E N D İ KŞizofreni: kıskanmayan ve kıskanılmayan, ilişkide kıskançlığı gereksiz gören adın.
Karılar kocalar boş olsunKarşı koltukta ki eşime, sen sevmiyor musun beni niye hiç kıskanmıyorsun diye sordum.
Kapat şu kadınlar kulübünü dedi![]()
Konuda kim kıskanma olayından hoşlanmıyorsa sıradan kibliyorum ben erkek üye diye.
Zaten yukarıdacilek.yagmuru da ne yana yatırsam diye sormuş. Sola yatır Çilek.
4 noktada 4 nefes miktari duracaksin 5 noktada 5 nefes miktari..... mesela simdi 5 durcan. AnlayamamissinNoktalar bir süre hipnoz ediyor insanı. Noktalara bakmaktan yazdığınızı okuyamıyorum. Bazen beş bazen dört adet olmasının özel bir sebebi var mı? Her cümle sonunda farklı sayıda nokta var ve bence bunun özel bir anlamı olmalı.
Evet var konu sahibi olan derdi olan kişinin her cümlede canı isterse düşünmesi için o noktalarNoktalar bir süre hipnoz ediyor insanı. Noktalara bakmaktan yazdığınızı okuyamıyorum. Bazen beş bazen dört adet olmasının özel bir sebebi var mı? Her cümle sonunda farklı sayıda nokta var ve bence bunun özel bir anlamı olmalı.
Şizofreniyle mevzunun alakasını benim açımdan lütfen açıkla, lütfenKıskanılmak güzeldir. Erkeği sevgilisi kocası tarafından kıskanılmak her kadının hoşuna gider. Tam tersi içinde geçerli bu. Hemen kusmayın ya. Hemen şizofreni leveline geçmeyin yahu.
Mors alfabesiyle gizli mesaj yollayan bir fbi ajanı benceNoktalar bir süre hipnoz ediyor insanı. Noktalara bakmaktan yazdığınızı okuyamıyorum. Bazen beş bazen dört adet olmasının özel bir sebebi var mı? Her cümle sonunda farklı sayıda nokta var ve bence bunun özel bir anlamı olmalı.
Evet var konu sahibi olan derdi olan kişinin her cümlede canı isterse düşünmesi için o noktalar![]()
Gitmez , sizin gidiyor olabilir ama neden genelleme yapiyorsunuz ki ?Kıskanılmak güzeldir. Erkeği sevgilisi kocası tarafından kıskanılmak her kadının hoşuna gider. Tam tersi içinde geçerli bu. Hemen kusmayın ya. Hemen şizofreni leveline geçmeyin yahu.
Hiç sizin gibi bilimsel bakmadım olaya siz istediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz bence sorun yok.Anladım peki canının ne kadar düşünmek istediğini nasıl tahmin ediyorsunuz noktayı koymadan önce? Söylenen cümlenin derinliğine göre düşünme süresi uzuyor sanırım. Kusura bakmayın öğrenmeyi çok severim sizi de rahatsız ettim.
Hiç sizin gibi bilimsel bakmadım olaya siz istediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz bence sorun yok.
Bende böyle düşünüyorum...ve her insan ne kadar güçlü olduğunun farkında olmalı..... Özellikle kadınlar her biri.........Peki, teşekkür ederim. Unutmayın ki her insan bir cevherdir......
Şizofreni: kıskanmayan ve kıskanılmayan, ilişkide kıskançlığı gereksiz gören adın.